Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez a köcsö*...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a köcsö* sztori elrettentené az adott lányt?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk elmesélném neki biosz órán min röhögtünk:D

-Tanár Úr: Ha vki kómába esik csak a filmekben éled fel. Általában megkérik az egyik hozzátartozót hogy nyomja meg a gombot és leáll a lélegeztetőgép...

-Én: Ja' hallod K*****, tudod, mi lennénk az orvosok, odamennénk a hozzátartozókhoz és azt mondanánk: "Nyomja meg a gombot, kap egy libacombot" :D:D:D:D

Vhogy így volt...

(am nem vagyok ilyen pőcs, elég mély érzéseim vannak csak vhogy viccesebb kedvembe voltam:D)

Sztetek egy angyalibb lány egy ilyen történettől azt hinné egy pőcs vagyok?:)

2012. febr. 14. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
én furán néznék rád, az biztos. inkább ne meséld el neki :D 15/L
2012. febr. 14. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem az a gond hogy morbid, hanem az hogy naon gyenge a poén, ez csak a bioszórán hangzott jól .
2012. febr. 14. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki, hogy gyakorikérdéseken feltetted ezt a kérdést, akkor biztos tudná rólad, hogy egy pö.cs vagy.
2012. febr. 14. 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:

de ha nonverbálisan jól adom elő, így dőlöngélve, hogy hidd el kegyetlen jó poén volt XD

De igazatok van. Kizárt hogy elmondjam most hogy így jobban belegondolok.

Esetleg még vélemény?

2012. febr. 14. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

" Két ovis beszélget :

-Képzeld találtam egy kotont a radiátor alatt...

-Uuuu , na és mondd , mi az a radijátor ? "

Ez ugrott be a topikról , luzer sztorikkal akarsz bevágódni a csajoknál, és közben nonverbális kommunikációról beszélsz... lol

2012. febr. 14. 21:01
 6/7 A kérdező kommentje:
ez leírva tényleg lóf** de amúgy kegyetlen volt ahogy beadtam:D Különben meg szerelmes belém mert kaptam tőle muffint valentin napra :D
2012. febr. 14. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy "köcsög sztori", de még sz.r poén is ráadásul. Olyan agyhalott szint. Lehet téged is lekapcsoltak anno nem ...?
2012. febr. 14. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!