Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az a fázós, összebújós sztori egy randin?
mármint h hogy alakul ki, mire figyeljek, első randim lesz
F18 ( így alakult h én most érzem ezt a bizonyos dolgot, nem kell olyan oltás h más már 14éves korában hancúrozik..)segítő szándékú választ várok, előre is köszi:)
Emőke válasza:
a fázós, összebújós?
Ő mondja majd h fázik, te pedig megmondod h te szívesen megmelegíted. Összebújtok, közben beszélgettek. Ennek is megvan ám a romantikus része, imádom.(L) Sőt, ha a lány is szeretné,akkor ő is nagyon élvezni fogja. De ha észreveszed h nem igazán sikerül a randi, ne rontsd még tovább, csak akkor próbálkozz ezzel, ha látod hogy bejössz neki.:)
Sok szerencsét.:)
Ilyen nincs egy nő nem tud szeretetet adni. Ha viszont kapja azt cikinek tartja.
Véleményezte.: 28/F
Hehe nekünk ez volt az első randin:)
Hát csak simán amikor jó a hangulat akkor megöleled, és azt modnod, hogy csak azért mert hideg van :) Nempara, nem fog megharapni érte:)
28 éves létedre ilyen hülyeségeket gondolsz a nőkről?? (előzőnek)
Kérdezőnek: Nálunk úgy volt, hogy én mondtam neki, hogy fázom, megölelhetlek? Erre ő: Persze! Átölelt és a kabátjába bújtatott. Tök jó volt :)))
Kicsit tutyi-mutyi volt a fiú (aki azóta is a párom) ezért muszáj volt nekem megkérdezni mert magától nem ajánlotta volna fel :D
De nem kell feltétlenül az első randin jönni ezzel, nekünk is már a nem tudom hanyadik volt. De ha úgy látod, hogy tetszene neki a dolog akkor megpróbálhatod. Ahogy az első válaszoló is írta.
Sok sikert!
Ilyen csak az álmokban létezik. :(
Na jó azért ne pontozzatok le, csak mostanában elég sz@rul mennek a dolgok. :(
21F
hát, valami meleg fedett helyre :)
am bármikor ha hideg fázós eset van, nem csak első randin, akár 6 év után is, el lehet ezt játszani, és ha szeretik egymást a felek, akk mindig jól fog esni, hogy egymást melegititek a hidegben/hűvösben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!