Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy részének a rosszfiúk kellenek, mert izgalmat jelent nekik! Utána felcsinálják és otthagyják őket az alfahímek. Szokásos sztori?
Szóval az a tapasztalatom, hogy azoknak a nőknél, akik a tipikus rosszfiúkra buknak, többségében egy lesz a végkifejlet.
Mert izgalmas, mellette nőnek érezhetik magukat, meg rámenősek, mert őket is majd meg tudják változtatni, és a többi ilyenkor hasonlatos unalomig ismételt szöveg.
De az alfahímek rendszerint megcsalják őket, mert nem bírnak az egójukkal, vagy csinálnak nekik egy gyereket és otthagyják őket a babával egyedülálló anyaként. És akkor ezek a nők elkezdik szidni a pasikat, hogy mekkora disznók, stb. Abba bele sem gondolnak, hogy talán ez az ő hibájuk is, mert nem egy ekkora csajozógépet kellett volna választaniuk.
Mielőtt valaki belém kötne, van barátnőm, szerencsére aranyos kedves, és nem a rosszfiúkra bukik. Amiért mégis kijött belőlem ez a gondolatmenet, az az, hogy a környezetemben, már minimum 12 nőnél tapasztaltam ezt a fajta sztorit, hogy alfahím - gyerek/megcsalás - szakítás, - férfiak "ostorozása", és már nagyon kezd idegesíteni.
Tényleg nem tanulnak semmit ezekből a nők? Kíváncsi vagyok, hogy erre is van-e valamilyen önáltató kamuszövegük? Mit gondoltok, véleményeket várok.
genetika. ennyi. lehet mondani hogy értelmes lények vagyunk akiket nem az ösztön vezérel. ez igaz sok dologra. mégis vannak kivételek, a párválasztás az egyik. ha valaki értelmes okos, de ocsmány és szegény akkor miért nem kap jó nőt? mert a külalak is fontos. és nem azért mert dísztárgy meg meg tud jelenni bárhol vele, hanem mert csak. mert ez tetszik neki.
a természetben mindenhol az alfahímek a csúcsok. nem hiába használják a férfiakra is ezeket a jelzőket néha. van aki el tudja fojtani magában ezt az ösztönt, és van aki nem. ennyi.
aki a teremtéselméletben hisz azzal nem vitatkoznék köszönöm.
én is sok ilyen nőt ismerek a környezetemben. az a vicc hogy tudja hogy semmibe lesz nézve, tudja hogy esélye nincs megtartani, de akkor is belevág, és akkor is megpróbálja... érthetetlen, de igaz. ennyi.
Látod, neked is van egy barátnőd, aki nem a rosszfiúkra bukik, úgyhogy ő az élő bizonyíték rá, hogy nem mindenki egyforma. Igen, sok lány találja izgalmasnak, ha egy rosszfiú a barátja, de nem mindenki.
Többször leírtam már, hogy szerintem a rosszfiúkban nem is a bunkóság a vonzó, hanem a határozottság, az önbizalom, a vagányság és sokszor a nagy csajozógépek ezt sugározzák, ennek dől be a nők egy része, sajnos néha többször is.
De, ahogy a nőknél sem, a férfiaknál sem csak ez a két véglet van. Én is a páromat hoznám fel példának: ő izgalmas, mellette nőnek érezhetem magam, rámenős, határozott, mégsem az a tipikus "rosszfiú", hanem kedves, odaadó, hűséges, gondoskodó.
ma már az a nő, aki nem akar teherbe esni, tud tenni ellene. a rosszfiú-duma meg orbitális baromság. DE: férfit kerestem, nem kislányt...
29/N
Én is pont ezt tapasztalom, mint az előző válaszoló:- ismerőseim elég sok- totál lúzer faszikkal jöttek össze (csóró, iskolázatlan, bunkó, gátékgépes, agresszív, részeges és egyéb elmebajos) és felcsinálták a lányokat és elhagyták.... akkor most a lúzerek az alfahímek?
EGYÁLTALÁN MIRŐL ISMERSZIK MEG AZ ALFAHÍM???
27N
ma 12:21
Nagy fogai vannak, szőrös és vonyít teliholdkor. XDDD
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mindenkinek meg a jó pont!
Alfahím, rosszfiú... akármilyen nevet adhatunk nekik, ezek kifejezések egy bizonyos embertípusra egy szemszögből. Nevezhetjük őket akár jól kinéző magabiztos srácoknak is, vagy farkasembereknek :) De attól még ugyanúgy léteznek. Mármint nem a farkasemberek :D
Az alfahím, a jól kinéző magabiztos srácok, és a bunkó, nőket felcsináló majd lelécelő hapsik azért nem ugyanaz :) Mint fentebb írtuk ketten is, a csúnya lúzerek is ugyanúgy le tudnak lécelni, és át tudnak verni bárkit. Nem hiszem, hogy ez ezen múlna.
Abban viszont igazad van, hogy felszedni valakit, majd megpróbálni a magunk ízlésére formálni, baromság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!