Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi van? (sztori l ent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? (sztori l ent)

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal a táborban. Esténként ölelgetett, táncoltunk, megcsókolt, de mindezt elég részeg állapotban. Napközben meg mintha nem is léteznék. Aztán utolsó este nem volt részeg, sokat beszélgettünk, flörtöltünk és együtt aludtunk (nem feküdtünk le, csak összebújtunk a takaró alatt). Az együttalvást igazából én találtam ki, de rögtön belement.

Aztán mikor hazaértünk a táborból még aznap rámírt Facebook chaten, felvett msnre. Megkérdeztem, hogy akar-e szerdán találkozni. Mondta, hogy persze, megbeszéltük, hogy akkor mozi, fagyi meg ilyesmi.

Ez tegnap este volt és azóta nem volt msnen, se Facebookon és nem tudom mi van vele, mert nem beszéltük meg, hogy holnap hány órakor meg ilyesmi :(

Attól félek, hogy esetleg túlságosan rástartoltam és megijedt. De akkor mért beszéltük meg a randit? Mért nem jelentkezik?

Köszi előre is a válaszokat!

19/L

2011. aug. 30. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Kedd
2011. aug. 30. 20:21
 2/4 fibbrizzo ***** válasza:
szerintem lehet hogy csak egy alkalomra kelettél volna neki ,különben ha nagyon érdekelne akkor jlezne valamit .
2011. aug. 30. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
figyelj. még nincs vége a napnak. de ne keresd, ha lehet. majd ő keres...nem hiszem, hogy nem érdekled. akkor nem vett volna fel msnre...lehet csak kicsit el van foglalva. ne aggódj. ha nem holnap taliztok, majd máskor fogtok. elhiszem, hogy erre készülsz már mióta..de ha keresed és mondjuk felhívod...ha tudod a számát..akkor neki már nem leszel annyira érdekes...viszont ha ma esetleg nem jön fel..és te se keresed..és legközelebb feljön..és elkezd magyarázkodni te csak annyit mondj..hogy semmi gond..megérted. nem kerítesz nagy feneket neki..a többi hisztis csaj elkezdené számonkérni. de te nem teszed. ettől leszel különleges. és ettől leszel más a szemében...
2011. aug. 30. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
könyörgöm randid lesz vele, mit aggódsz? Majd akkor kiderül minden. Addig szerintem azért nem jelentkezik mert ő se akar rád akaszkodni, és talán van élete....
2011. aug. 30. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!