Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? (sztori l ent)
Megismerkedtem egy sráccal a táborban. Esténként ölelgetett, táncoltunk, megcsókolt, de mindezt elég részeg állapotban. Napközben meg mintha nem is léteznék. Aztán utolsó este nem volt részeg, sokat beszélgettünk, flörtöltünk és együtt aludtunk (nem feküdtünk le, csak összebújtunk a takaró alatt). Az együttalvást igazából én találtam ki, de rögtön belement.
Aztán mikor hazaértünk a táborból még aznap rámírt Facebook chaten, felvett msnre. Megkérdeztem, hogy akar-e szerdán találkozni. Mondta, hogy persze, megbeszéltük, hogy akkor mozi, fagyi meg ilyesmi.
Ez tegnap este volt és azóta nem volt msnen, se Facebookon és nem tudom mi van vele, mert nem beszéltük meg, hogy holnap hány órakor meg ilyesmi :(
Attól félek, hogy esetleg túlságosan rástartoltam és megijedt. De akkor mért beszéltük meg a randit? Mért nem jelentkezik?
Köszi előre is a válaszokat!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!