Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány a fősuliról akivel állandóan szekálljuk egymást de azért tudunk komoly dolgokról beszélni de ez ritka. Most vége a sulinak végleg és poénból ráírtam hogy annyira szeretem hogy el se hiszi. Visszaírta hogy ez kölcsönös csak nem tudom hogy hogy értette, lehet csak haverként. Lehet sose nem látjuk egymást bevalljam neki hogy bejön nekem? Ja van pasija...2012. ápr. 27. 20:40
1/4 anonim válasza:
aha
majd várjuk a választ
mit tett veleda faszija
2/4 anonim válasza:
vald be,már ugy sem számit,csak ne ugy tegyél mint ha elvárnád,hogy viszonozza
4/4 anonim válasza:
Minek eltitkolni bármit is? Csak azzal veszíthetsz ha nem mondod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!