Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú haverom kb.1hónapj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú haverom kb.1hónapja ismertem meg de nagyon jóban vagyunk viszont én többet érzek. Bevalljam, vagy ne?

Figyelt kérdés
Ha megmondom neki szemtől szembe mit érzek iránta szerintetek a legrosszabb esetben akár a barátságunk is elveszhet? Mert ezt nem akarom... most mit tegyek? :(
2011. jún. 13. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Vald be.

Mi bajod lehet belőle?

2011. jún. 13. 15:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Attól félek ha bevallom beijed és a barátságunknak is annyi. Mert találkoztam már olyan fiúval aki szerint "rémisztő" ha tetszik egy csajnak... mondjuk az a srác nem normális szerintem... milyen dolog félni egy lánytól azért mert tetszik neki? :S
2011. jún. 13. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, lehet-e több barátságnál. Jobb tisztázni, mert neked sem lenne jó "szenvedni" mellette. Te vágysz rá, de ő nem, jobb tisztázni.
2011. jún. 14. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!