Mit jelent neked Isten kegyelme?
Isten kegyelme szamomra azt jelenti,hogy elkuldte a Fiat,Jezust,hogy megvaltson engem a buneimbol, es ,hogy megteresem altal megtanultam MINDEN embertarsam fele szeretettel fordulni,es,hogy mindig hiszek es remelek. :) Illetve azt is jelenti szamomra a megteres szamomra,hogy szabad ,eros es boldog vagyok! Lehet ,hogy idonkent kuld Isten olyan dolgokat ,amik nem tul jok (pl. betegseg,balesetek ,egyeb problemak) de igazabol azert teszi ,hogy Fele fordulj , fogadd el az O szeretetet , es megbizz benne,hogy elkerulj nagyobb bajokat elkerulj,mint pl. ongyilkossag,szemelyisegzavar,fuggosegek. Bar hozzateszem Isten es Fia Jezus BARMILYEN betegsegbol ki tud gyogyitani,csak kernunk kell! En pl. megteresem elott kave -,internet- es edessegfuggo voltam,de Isten segitsegevel kigyogyultam ezekbol! Es Isten sosem hagyja azt,hogy rossz gepre szalljunk! Ezt erthetitek szo szerint es kepletesen szolva is! Vagyis : ha "rossz gepre keszulnel felszallni" ,Isten ugy rendezi a szallakat,hogy ne tudj felszallni! Pl. dugoba keveredsz,lerobban a taxid,elveszited a repjegyed,vagy mas kisebb baj er,hogy a nagyobb bajtol megmenekulj!De ehhez tenyleg az kell ,hogy teljes szivunkkel higgyunk,bizzunk Istenben ,es legfokeppen SZERESSUK Ot! Ez az en szemelyes velemenyem,egyet erteni nem kell ,de en igy latom! ;)
Udv. Dalma
Hopsz :) minusz 1 elkerulj es minusz 1 szamomra . Kicsit elgepeltem ,bocsanat :) Elozo vagyok .
Udv. Dalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!