Elgondolkodtatok már azon, hogy Isten mit is teremtett és hogyan?
Vallásos emberek véleménye érdekelne, hogy elgondolkodtatok e már azon, hogy Isten mit miért hozott létre? Sikerült e már különös kapcsolatokat felfedezni az életben, melyek bizonyítékok számotokra, hogy ez Isten műve és azt azért alkotta így mert... Majd leírhatnátok azt amire rájöttetek.
Olyan elképezelésekre lennék kíváncsi ami szerintetek alátámasztja és megerősíti a hiteteket és ezáltal közelebb érezhetitek magatokat a teremtőhöz. Olyan felismerések, melyek megértése után nyilvánvalóvá vált számotokra, hogy igen, ez tényeg Isten alkotta meg így azért, mert...
Ha vannak olyan életből merített saját történeteitek, melyek publikuaks, szívesen elolvasnám.
A kérdést azért írtam ki, mert kíváncsi vagyok, hogy a mai kor embere, vajon vakon követi a a vallási nézeteit és csak azt hiszi el amit arról (szerinte hiteles forrásból) hall, VAGY igenis körülnéz a nagyvilágban és megpróbál olyan ÚJ információkhoz hozzájutni, melyek nincsenek leírva sehol, de mivel számára elfogadott dolog, hogy Isten teremtette a világot, mi lenne egyszerűbb annál ha megvizsgálná magát a világot és ezáltal ismerhetné meg jobban?
Én legalábbis ezt tenném...
Nos várom a sziporkázó gondolatokat :)
"Nem.. De! Nem is szeretnék!! :P"
Ha nem vagy vallásos: Nem neked szólt a kérdés.
Ha vallásos vagy:
- Miért? Nem hiszed azt, hogy a teremtett világ által jobban megismerheted a teremtőd?
#1 vagyok.
Vallásos vagyok, de sajnos erre a "Miért?" kérdésre nem tudok válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!