Sátán fia vagyok?
Az a helyzet, hogy homoszexuális vagyok, de képtelen vagyok megváltozni, hiába hívom Jézus nevét, hogy váltson meg. Ezek szerint Sátáné vagyok?
Már 23 éves vagyok, nem gyerek.
Egy vaknak nehéz elmagyarázni, hogy a fehér és a fekete között lényeges különbség van. Valószínűleg te se tudnád elmagyarázni a kecskével párzóknak, hogy az undorító. A tömeggyilkosokat sem lehet meggyőzni észérvekkel, bizonyára nekik is megvan a maguk sajátos torz logikája. Mindenki bölcs a maga szemében, s sokan gondolják azt, mint az egyik kommentelő is, hogy nem magára hugyozik.
Lehet, hogy hülye vagyok, s csak magamra pisálok, de számomra nyilvánvaló, hogy a homoszexualitás beteges ferde hajlam. Ugyanis a férfi és a női test egészíti ki egymást, s csak ebből születhet gyermek. Ha neked ez nem jó érv, akkor valóban nem tudlak meggyőzni. Elhiheted nekem, hogy a férfi-nő szerelem szép, s hihetnél azoknak is, akiknek sikerült megszabadulniuk betegségükből.
Egészen biztos, hogy Jézus nem helyesli a homoszexualitást. Dönthetsz úgy, hogy nincs igaza, de ne álltasd magad olyan Jézussal, aki nem létezik.
Minden jót!
Szia!
Honnan veszed hogy nem helyesli a melegséget? Szeretném ha ezt megmagyaráznád, igeszakaszokkal, elemzésekkel. Külön felhívnám a szíves figyelmed az ógörög nyelv használatára, ugyanis az Újszövetség nagyrésze ezen íródott és sok magyar fordítás félrevezető.
Továbbá milyen "megváltozott" melegekről beszélsz? Hol vannak a hivatkozások? A könyvek amik ezt alátámasztják?
Írtad hogy nem tudod elmagyarázni, de ez nem magyarázza azt hogy Isten miért ne tudná. Ugyanis nekem ő sem tudta eddig. Márpedig ha képtelen rá akkor ő nem Isten. Hiszen ez egy olyan dolog akkor, ami meghaladja a képességeit. Mármost ha valaki mindenható, nem lehet olyan dolog ami meghaladná a képességeit, vagy tévedek? Javíts ki nyugodtan!
További kérdésem: írtad, hogy a heteró kapcsolat azét jó szerinted mert lehet belőle gyerek. Mi a helyzet a meddő párokkal? És az öregekkel akiknek már nem lehet? Ők nem heterók? Vagy nem egészségesek? Esetleg ők is betegesek? Hogy van ez?
Írtad hogy azért jó a heteróság, mert kiegészíti egymást a két test. Képzeld, két férfi test is ki tudja egészíteni. :)
Továbbá: ha a homoszexualitás rossz akkor miért nem mutat pozitív és szignifikáns korrelációt semmilyen más mentális problémával? Továbbá érdeklődnék mik a tünetei ennek a szerinted "betegségnek"?
Valamint: ha betegség, akkor az orvosok miért nem tartják annak? Továbbá ha betegség akkor Jézus miért nem gyógyít meg egyet sem az Újszövetségben sem pedig sehol?
Várom megtisztelő válaszodat!
"Ezért szolgáltatta ki őket Isten a saját gyalázatos szenvedélyeiknek. Asszonyaik a természetes szokást természetellenessel váltották fel. A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét." (Róm 1,26-27)
Visszautalnék saját első hozzászólásomra (#2), hogy ebben a szakaszban olyan heterokról van szó, akiknek a perverziójuk elért egy olyan szintet, hogy már mindegy volt, hogy ellenkező vagy saját neművel csinálják. Erősen sanszos, hogy akik "kigyógyultak" a homoszexualitásból, ugyanígy "kerültek bele", vagyis nem is homoszexuálisok igazán. Felmerül a kérdés, hogy ha ezek az emberek krisztusi erkölcsöket figyelembe véve választanának párt, akkor egyáltalán előfordulhatna-e ilyesmi. Állítólag manapság a színészek között a leggyakoribb ez a jelenség, akikre szintén nem a holtomiglan-holtodiglan a jellemző hozzáállás.
Jó lenne az ilyet szintén nem egybemosni azzal, ami a kérdezőt érinti. Ez két egészen más eset.
Kedves szp72!
Érdeklődnék, hogy a többi kédésemet miért hagytad teljesen figyelmen kívül?
Illetve kérdeznén, hogy 4 évesen milyen gyilkosságokat és egyéb brutális bűnöket követtem el? Ugyanis már óvodában is egy fiú társamba volt szerelmes. Szóval hogy milyen megszolgált bért kaptam? Hány ember gyilkoltam meg a délutáni szundi alatt? Esetleg vérengzést rendeztem volna? Nem tudok róla... Te tudsz esetleg?
További kérdésem: ha a melegség Isten büntetése, akkor az állatvilágban miért fordul elő tömegesen? Az állatok is bűnt követnek el? Ergó mégis van szabad akaratuk? Ha van akkor miért nem gyónhatnak és áldozhatnak? Ha nincsen akkor hogyan követik el a bűnt?
Ezt pedig a cikkedhez:
Azt pedig nem tudom elhinni, már ne is haragudj, hogy a lobbi érdekek miatt töröljenek valamit a betegségek lisátájáról. Ennyi erővel levetethetnénk akármit ha elég sokan kérjük.
Az ún. "gyógyulások" arról szóltak itt, hogy egyeseket öngyilkosságba kergettek, másokat heteró kapcsolatba kényszerítettek. Megint mások pedig eredetileg is biszexuaálisok voltak és csupán elnyomták a természetes énjük egyik oldalát. Valódi gyógyulást az a helyzet hogy képtelenek voltak felmutatni. Sok ártatlan, jóakaratú ember megkínzását, meggyilkolását és persze pénzügyi kirablását annál inkább.
További kérdés: ha Isten valóban helytelennek tartja ezt, akkor miért nem vette el amikor kértem tőle? Miért nem alakít biszexuálissá? Miért fizessek milliókat azért hogy átalakítsanak? Arról nem is beszélve, hogy ha nem sikerül a terápia (amire valljuk be igen csak nagy az esély, mondhatni 100%) akkor természetesen az is az én hibám és egy petákot sem kapok vissza.
Jelezném, hogy én is indítok egy terápiát ilyen jelleggel. Címe: Tanulj meg repülni!
Beiratkozási díj: 1 millió Ft bruttó.
Ha nem tanulsz meg a tanfolyam végén repülni az CSAK a Te hibád! Nem akartad eléggé! Természetesen a pénzt mindenképp megtartom! :)
Ez kb. ilyesmi lenne. Érdembeli különbséget nem látok tehát az én repülő-tanfolyamom és az ún. "reparatív terápia" között. Mindkettő hatalmas átverés és lehúzás. Egyúttal sarlatánság is. De legalább minden felelősséget a páciensre lehet kenni. :)
Mindenért Ő a hibás, ha sikerül azért, ha nem azért. A lényeg, hogy tele legyen az ilyen ún. "tudós" zsebe. Csak az a helyzet, hogy ez véres pénz. Ártatlanok vére van rajta, akiket átvernek és megvezetnek a gyűlölet és kirekesztés emberei. De sem észérvük, sem bizonyítékuk nincs. Kitérnek a vita elől. Nem tudnak a Bibliából sem idézni, sem semmivel alátámasztani amit gondolnak....
Hát igen...
Ha nem akarsz megváltozni, hát nem akarsz. Ha szerinted Jézus téged homoszexuálisnak teremtett, s annak is akar megtartani hidd azt. A te életed. A te hited. A te lelkiismereted, neked kell majd elszámolni vele. Isten most is szeret téged, igazságos és irgalmas bírád lesz.
Én szerintem a homoszexualitásban semmi szép nincs, s egészen biztos vagyok benne, hogy Jézus nem akarja ezt, bár megengedi, ahogy sok más testi-lelki nyomorúságot is. Szerintem, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak, a Sátán fia, pontosabban inkább a rabja vagy, aki befogja neked nyújtani a számlát.
De persze nem zárható ki, hogy neked van igazad, és én tévedek, s valójába a homoszexualitás Isten csodálatos ajándéka, s csak azért tartom visszataszítónak, mert bigottan neveltek. Lehetséges, de én nem hiszek benne.
Na, most már tényleg ez a zárszavam.
szp72,
nem ártana, ha nem a homofób vallási propaganda Biblia-ferdítésével dobálóznál, hanem a kontextusban értelmeznéd az Írást. Itt van egy kis segítség: [link]
Kedves szp72!
Nem ártana ha nem hugyoznál állandóan szembe a tényekkel és az érvekkel. És nem forgatnád ki mások szavát. Sajnálom ha Téged arra neveltek, hogy ha valamiben nincsen igazad akkor sértődötten elhúzz a képből, ahelyett hogy elismernéd és bocsánatot kérnél a tévedésért.
Nem tudom miért vagyok meleg, de Isten nem veszi el, hiába kérem. 10 év Istennek biztosan elég volt arra hogy elvegye, ha akarja. Nem történt semmi. Sosem voltam szerelmes lányba, sosem voltam képes semmilyen szinten izgulni rájuk. Most sem.
Ezt mivel magyarázod? Továbbá várom a válaszaidat a fenti kérdésekre is!
De attól tartok, hogy Te Murphy törvényére hallgatsz:
"Ha a tények nem vágnak egybe az elmélettel, meg kell szabadulni tőlük."
Ugyanis eddig szisztematikusan hagytad figyelmen kívül az érveim, a bizonyítékaim, a tapasztalataimat és azokat a cikkeket amiket átküldtem.
Tudod, ha a tények nem vágnak egybe azzal amit hiszel, az nem biztos hogy mindig azért van mert a tények rosszak.....
Lehet hogy az elméleted rossz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!