Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sátán fia vagyok?

Sátán fia vagyok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy homoszexuális vagyok, de képtelen vagyok megváltozni, hiába hívom Jézus nevét, hogy váltson meg. Ezek szerint Sátáné vagyok?

Már 23 éves vagyok, nem gyerek.

2014. okt. 1. 23:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 szp72 ***** válasza:
5%

#87: "A Bibliában amúgy melegség-ellenes igeszakaszok között bizony alapvetően féktelen orgiákban, templomi prostitúcióban és kényszerhelyzetben történt, természetellenes homoszexualitást, mint ahogy az ebbe a kategóriába tartozó heteroszexualitást is elítéli a Biblia."

Már megbocsáss, de nem túl nagy hülyeség ez? A szöveg annyira világos:

"A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot." (Róm 1,27)

Hol van itt természetes homoszexualitás? Nyilvánvalóan az asszonnyal való élést mondja természetesnek. Azt mondhatjátok, hogy a Biblia hülyeség, baromság és elavult, de azt nem, hogy helyesli a homoszexualitást. Nem kéne hazudni önmagatoknak, legyetek következetesek!

2014. nov. 30. 10:50
 92/112 A kérdező kommentje:

Kedves szp72!

Itt azokról szól a szakasz, akik korábban asszonyokkal éltek együtt, viszont ott hagyták őket valami miatt és egymással feküdtek le.

Azokról egy szót sem szól, akik soha semmilyen asszonyt nem hagytak ott. Pl. én. Sosem vonzódtam a nőkhöz semmilyen szinten. Egy percig sem. Nem hagytam ott senkit és semmit.

2014. nov. 30. 13:39
 93/112 szp72 ***** válasza:
4%

Én azt hiszem, hogy tévedtek. Az egész Bibliában sehol egy pozitív homoszexuális szereplő. Sehol egy pozitív utalás. Viszont negatív van egy pár:

"Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog." (3Móz 18,22)

2014. dec. 1. 21:13
 94/112 Ozmium42 ***** válasza:
"Szokás", már akinek, nemde?
2014. dec. 1. 21:22
 95/112 anonim ***** válasza:
53%

A Bibliában nincs homoszexualitásról szó , sem "Istenről" sem "Sátánról" se semmi. Az "igazi" Biblia az latin ill ógörög, a különböző nyelvű Bibliáknak köze nincs az eredetihez.... ( amit emberek írtak szintén). Ahelyett, hogy baromságokkal tömik a szent fazékok mások fejét , iskolába kellett volna járni és tanulni ....

Aki itt azzal áltatja magát ,hogy olvasta a Bibliát ,az nézzen már magába, mert soha a büdös életben nem olvasta és nem is fogja..... Abba lehetne már hagyni ezt a primitív gondolkodásmódot. Akárhogy is nézem ,ha valós lenne a Biblia ,akkor "Isten" a megtestesült gonosz, és én megvetem és gyűlölöm.... A vallás miatt a mai napig meghalnak ,kérdem én akkor ez miért nem bűn? Minden másodpercben éhen döglenek ,öngyilkosok lesznek stb stb , de ez ugye kit érdekel? " Mert nem az én dolgom" , és azzal áltatjátok magatok ,hogy ti jók vagytok , közben mindenkinek vér tapad a kezére ,amit sosem fog lemosni. (így mindenki "gyilkos" és a pokolban fog rothadni , ha létezne :D). Ideje volna felvilágosodni .... persze ezt mondhatom az agy mosottaknak. Undorító , hogy hova fejlődik a világ , bár szerencsére már jóval kisebb a vallások befolyása ,remélem el is tűnik minél előbb...

Akár tetszik akár nem, nem vagyunk mi emberek a világ közepe, nem vagyunk többek az állatoknál... ,hogy mi tovább éljünk valami álomvilágban. Mindenkinek véges az élete és kukac kaja lesz azt pont. Én is régen kis szaros "hívő" voltam ,amíg rá nem jöttem dolgokra , jórészt persze másoknak köszönhetem. Amióta ez van ,én többet törődök másokkal, mert minden élet érték ,ami sajnos eltűnik és többet nem látjuk....

2014. dec. 1. 21:31
 96/112 szp72 ***** válasza:
5%
Oltári hülyeséget írsz #95-ös. Vagy csak idéztél valakit? Akkor tedd egyértelműbben.
2014. dec. 1. 22:18
 97/112 anonim ***** válasza:
0%
#95-ös más témákban is hasonló színvonalon osztja az észt, a legijesztőbb az, hogy azt hiszi, hogy mindenben igaza is van. :D
2014. dec. 1. 22:20
 98/112 A kérdező kommentje:

Az, hogy nincs pozitív meleg karakter, az nem jelent semmit.

Nincs olyan pozitív karakter sem, aki óvónő, sem egy pozitív takarítőnő. Nincsenek pozitív megjegyezések a szőke hajúakról, de még a kék szeműekről sem. :(

Ők sem pozitív emberek akkor?

Légyszi gondolkozz, mielőtt írsz valamit...

Ami pedig a Tórás idézetet illeti, ideig tartó rendelkezés volt, egészségügyi okokból.

2014. dec. 1. 22:28
 99/112 anonim ***** válasza:
100%
97-es nem, nincs igazam sok mindenben ,de ne akarjanak már mese könyvvel győzködni másokat....
2014. dec. 1. 22:44
 100/112 anonim ***** válasza:

nem vagy sátán fia

van ember egy is, aki a Biblia szerint él és érez?

más lop, csal, paráználkodik (eddig tudtam a 10 prancsolatot.., ja meg kívánják a másnak asszonyát, stb)

ennyi erővel mindenki a sátán fia lenne

2014. dec. 9. 00:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!