Sátán fia vagyok?
Az a helyzet, hogy homoszexuális vagyok, de képtelen vagyok megváltozni, hiába hívom Jézus nevét, hogy váltson meg. Ezek szerint Sátáné vagyok?
Már 23 éves vagyok, nem gyerek.
Csak próbálom felderíteni az eszme világodat. Ha Jézus számodra tekintély, akkor ez hogy egyeztethető össze az életeddel?
Jézus szerinted hogyan vélekedik erről a kérdésről?
Ami a Bibliában az helyesen tükrözi Jézus véleményét, vagy hamisítás?
Nem tudom milyen észérvekre van szükséged. A férfi és a női test illik egymáshoz, így van megalkotva, ebből lesz csak gyerek. A homoszexualitás beteg dolog, ez nyilvánvaló. Számos szexuális eltévelyedés létezik: van aki állatokkal, gyerekekkel, hullákkal. A Sátánnak nagyon fontos, hogy a nemiség területén minél nagyobb rombolást végezzen, talán éppen azért, mert ez a szeretetnek az egyik legmélyebb megélési lehetősége.
A kábítószer a függőnek lehet, hogy csodálatos dolog a kábulat, de nem az, mert megöli. A ferde hajlamú lehet, hogy élvezi a saját életét, de valójában képtelen egy normális szeretet kapcsolatra.
Miért beteg dolog a melegség? Részletesen (!) szeretném ha kifejtenéd.
Azt, hogy én ne lennék képes megélni normális szeretetkapcsolatot azt honnan tudod? Volt már Barátom és minden tökéletes volt. :)
Ha megendged esetleg eldöntöm én, hogy kivel szeretném összekötni az életem. Talán ezt még szabad...
Jézus nem beszél a melegségről sosem. Az ószövetségi írások értelmüket vesztik, hisz tiltják a kagylóevést is, vagy épp hogy többféle anyagból álló ruhát vegyünk fel.
Szerintem egyáltalán nem beteges a melegség, inkább az a beteges ha mások annak festik le.
Tehát mégegyszer: részletesen, tényszerűen és tételesen fejtsd ki hogy miért tartod rossznak a homoszexualitást.
Köszi!
Igazad van. Igazából nem tudhatom, milyen csodálatos mélységei vannak a homoszexualitásnak. Ahogy nem ismerhetem a pedofilek, nekrofilek, s az állattal közösülőkét sem. Nem ismerhetem a kábítószer élvezők vagy az alkoholisták fantasztikus élményeit. Éppenséggel elképzelhető, hogy sokat veszítek, mindenesetre én nem hiszek ebben, hanem azoknak hiszek, akik benne voltak, és azt mondták nem jó.
Az biztos, hogy a férfi és a nő sok mindenben kiegészíti egymást, gyermekük is csak nekik lehet. Szerintem a békés, bensőséges harmonikus családi élet a szép a normális, az Isten által akart. Az is biztos, hogy mind az Ó mind az Újszövetség ferdehajlamnak tekinti a homoszexualitást.
Mindazonáltal én nem azt mondom pusztán, hogy ne éld ki hajlamaidat. Egy alkoholistának is hiába mondják, hogy ne igyon. Jézus Krisztus az, aki meg tud változtatni, ő az aki meg tud szabadítani, őbenne kell hinni, neki kell odaadnod az életedet, őt kell behívni a szívedbe, őt kell elfogadnod egyedüli Uradnak és megváltódnak.
Vagy ha ebbe a Jézusba nem hiszel, akkor inkább ne higgyél egyáltalán, légy következetes.
Kedves szp72!
A kérdésem az volt, hogy ha 10 évig kértem Jézust és NEM változtatott meg, akkor lehet-e esetleg az az ok, hogy ő így szeret engem?
Te úgy teszel, mintha nem kértem volna már hogy változtasson meg.... ugyanakkor épp arról szól a kérdésem, hogy kértem egy évtizedig és nem tette....
Az pedig külön felháborító hogy pedofilekhez és alkoholistákhoz hasonlítasz, ezért várom a mielőbbi bocsánatkérésedet!
Elismerem, hogy jelentős különbség van a homoszexualitás, s mondjuk zoofilia között. Ahogy van különbség a tömeggyilkos és az egyszeri gyilkos között. De én a homoszexualitást is beteg dolognak tartom, ferde hajlamnak, ha nem is a legferdébbnek, s a legbetegebbnek. Azt hiszem ehhez jogom van. Én egyáltalán nem vettelek egy kalap alá senkivel, csak példákat hoztam, hogy amit az emberek jónak tartanak, az nem feltétlenül jó. S ahogy nem tudom elmagyarázni észérvekkel, hogy miért nem jó kecskével közösülni, épp így nem tudom, hogy az azonos neművel sem? Ha megbántottalak, bocsáss meg, nem volt szándékos.
Isten minden embert szeret, a tömeggyilkostól kezdve a homoszexuálisokig, de nem magát a gyilkosságot, s a ferde hajlamot. Isten értékeli egyenes szívűséget és a következetességet, ezért javasoltam, hogy vagy fogadd el Jézust, ahogy van, ahogy ő tekint a homoszexualitásra, vagy utasítsd el ezt a maradi, emberellenes, és életidegen Jézust, de ne álltasd magad, olyan Jézussal, aki nincs.
Szia!
Már elfogadtam Jézust 10 éve! Azóta sem volt semmi változás és most sincs. Kérlek, ha gondolod imádkozz Értem, beszámolok majd az eredményről!
Egyébként nem haragszom, nem utasítom el az olyan vallásos embereket mint Te, ahogyan az Iszlám Állam fegyveres tömeggyilkosait sem, vagy épp a középkori papokra sem haragszom, akik orgiákat rendeztek a Vatikánban. Vagy épp azokra, akik ártatlanokat vádoltak eretnekséggel és ítéltek máglyahalálra.
S persze nem azt ítélem el, aki - akárcsak Te - téríteni akart, pl. Palesztinában, a keresztes hadjáratok alatt és emberek ezreit ölték le az európai keresztény katonák. Nem ítélem el őket, csak a tettüket, hogy ártatlanok, nők és gyerekek ezreinek halálát okozták. Akárcsak Te, ők is téríteni akartak. Vagy épp a Hamász, az Al-Kaida. Miközben gépet vezetnek a World Trade Centerbe és 3000 ártatlan ember hal meg miattuk.
Bocsi ha úgy tűnt, hogy egy kalap alá veszlek a terroristákkal, a képmutató papokkal és a tömeggyilkos mészárosokkal, az ártatlanok ellenségeivel. Nem ez volt a célom, nem ezért írtalak Téged többször melléjük, egy bekezdésbe, egy szövegkörnyezetbe velük. :)
Minden hasonlóság a "véletlen" műve. :)
Én egyszerűen nem az emberre haragszom, hanem azt nem szeretem amit tesz. Pl. ártatlan csecsemőket gyilkol, féktelenül bujálkodik vagy épp melegeket terrorizál azzal, hogy márpedig ők betegek. De példa lehetne a csoportosan elkövetett nemi erőszak, a fosztogatás és a rablás is.
Kedves szp72!
Itt minden Bibliai válasz le van pontozva nem fogadják el ,nem áll öszhangban nézeteikkel.A kérdező hadd legyen az ami akar lenni .Majd az ítélet napon meg áll Jézus előtt .
Jaj azoknak, akik a rosszat/gonoszt jónak mondják, és a jót rossznak; a sötétséget fénnyé és a fényt sötétséggé, a keserűt édessé az édest keserűvé teszik! Ézsiás 5:20
A homoszexualitás bűn Isten szemében és jaj annak aki ezt jónak mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!