Sátán fia vagyok?
Az a helyzet, hogy homoszexuális vagyok, de képtelen vagyok megváltozni, hiába hívom Jézus nevét, hogy váltson meg. Ezek szerint Sátáné vagyok?
Már 23 éves vagyok, nem gyerek.
Valóban vallási témában tettem fel és nem véletlenül.
De ha a 17-es csak azt tudja mondani, hogy ne fogjam Istenre mert nem az Ő műve, akkor sajnálom, mert megbukott ez a vallás a szememben.
Nagyon jól tudom, hogy miről beszélek. Én élem át nem Te.
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy nem fehér a bőröm hanem fekete. Vagy hogy 3 kezem van.
Mondogasd nyugodtan, de innentől kezdve nem olvasom tovább a válaszaidat, mert egyszerűen tudom, látom és érzem hogy nincs igazad.
"Már ne is haragudj meg, de Isten melegnek teremtett engem."
akkor mi a gond? miért akarsz megváltozni? hisz azzal olyan akarnál lenni, amilyennek Isten nem teremtett, nem? itt van egy kis zavar. Ha szerinted Isten ilynek alkottt, akkor azt is akarja, hogy ilyen legyél, különben nem alkott volna ilyennek. Szóval az akarata ellen teszel, ha meg akarsz változni.
Kedves 24-es!
Lehet, hogy bibliai választ adtál, de az olyan messze áll a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Kedves 25-ös!
Szerintem sem kellene megváltoznom, csak mindig mondják a keresztény társaim, hogy meg kell. De egyszerűen nem tudok, és már öregszem. Magányos vagyok. :(
Nagyon kéne már valaki akihez odabújhatnék. :(
A homoszexualitás igen bonyolult dolog.
Olvass utána, ha még nem tetted, hogy milyen fiatalkori behatások miatt válhat valaki homoszexuálissá. Lehet hogy annak születtél, de a felmérések szerint az esetek többségében a neveltetés okozza.
Teljesen lényegtelen mi okozza. Kultúrkör kérdése, hogy mi a megítélése. Pl: japánban mindig is elfogadott dolog volt, de sok görög városállamban is annó. (némelyikben meg nem)
Az, hogy ez most rendben van e, vagy sem az csak és kizárólag az adott társadalom megítélésétől függ csak. Semmi mástól.
Szűklátókörűek meg mindig is voltak és lesznek is, nem mindenki születik úgy, hogy ezt képes legyen felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!