Sátán fia vagyok?
Az a helyzet, hogy homoszexuális vagyok, de képtelen vagyok megváltozni, hiába hívom Jézus nevét, hogy váltson meg. Ezek szerint Sátáné vagyok?
Már 23 éves vagyok, nem gyerek.
* és mindenkinek megvan a maga keresztje, amely terhet ráraktak egy életre.
mindenkinek van feladata itt.
és "önmagunkat legyőzni, a legnagyobb győzelem"
Értem, tehát éljek boldogtalanul és egyedül életem végéig. "Meg nem értettként".
"Mert csak én tudom, mi a tervem veletek - így szól az Úr -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek."
Reményteljes és boldog jövő. :)
Nagyon cuki és aranyos vagy kérdező, de akkor legyen itt egy olyan álláspont, ami nem kívülről származik, hanem tapasztalatból. Nem szeretek leírni magamról ilyen dolgokat, de ha már így elharapódzott az eszmecsere itten, akkor gondoltam én is beszállok, végül is anonim. Ha valaki, akkor én biztosan meg tudom érteni a szexuális elhajlásokat (az erőszakot nem). Igazából én a legrosszabb fajta lennék ebből a szempontból, akit csak az érdekel, hogy élvezzen. Az állatokat azért kihagynám. Vessen meg aki akar, de ez most nem lényeges. Így nézek ki lelkileg.
Viszont. 10 éves korom körül tértem meg, és komolyan is vettem. Abszolút úgy voltam vele, hogy ha egyszer Isten ezt rossznak mondja, akkor nem kérdés, hogy ezeket a vágyakat bibliai nyelvezettel élve megfeszitem. Engem csak az örökkévalóság perspektívája érdekel, soha nem értettem azokat az embereket, akik képesek örökkévaló dolgokat feláldozni múló dolgokért, legyen az bármilyen élvezetes és megnyugtató is. Ez egyszerűen az elmebaj kategória.
Közben viszont olyan szellemi erők céltáblájává váltam, amiket egyrészt nem lehetett kivédeni, másrészt totálisan működésképtelenné tették a hitemet, legalábbis a hit standard formáját, amit Isten megszabott. Ezt itt tovább nem is részletezném, a lényeg az, hogy ennek következtében egy ideje rendszeresen előfordul hogy szabadon engedem a kéjvágyam. Ezt azért írtam le, hogy ne mondhasd, hogy nem tudom miről beszélsz.
Amit ki akarok hozni az egészből: ezek az elhajlások nagyon sértik az ember szellemét. Különösen a homoszexualitás. Elképesztő, hogy egy ilyen, magamfajta lélekkel ártatlannak tűnő dolog mögött milyen pusztító, romlott erő van.
Meg kell érteni, hogy Isten egy tökéletes világot alkotott az ember számára, amiben egy kizárólagos, férfi-nő kapcsolatba találta ki a szexualitást. Ha nem lett volna bűnbeesés, akkor senki nem akarna homokozni, mindenkinek tökéletes párja lenne, akivel tisztán élhetné ki a szexuális vágyait, mert alapból ez ugye Istentől van. Tehát ezek az elhajlások nem Istentől vannak, beleértve a homoszexualitást. Az emberi szellemben ez bele van kódolva, én erről beszélek, nem kell ehhez Biblia, meg hit, semmi se, ezt az ember magában érzi. Mert így van megteremtve. És az Isten nem enged ebből, nem fogja a törvényt megváltoztatni. Az Antikrisztus véli, hogy megváltoztathatja a törvényt.
(Na gyorsan leírom akkor azt is hogy mi van nálam, mert képmutatónak fogok tűnni: nagyon egyszerű az ábra most már, két szellem van az életemben, mindkettő azt mondja magáról, hogy ő Jézus Krisztus. Az első azt akarja hogy térjek meg hozzá, de ez biztosan démon (hogy ezt honnan tudom nem írom le tényleg, mert kiszaladtok a világból). A második azt mondja, hogy benne bízzak az említett dolgokkal kapcsolatban, de ő nem kér bűnvallást, hanem azt mondja, a lázadás által tudok megszabadulni az elsőtől, a mellékhatásokat meg ő kezeli. De sokszor mondtam már neki, hogy találj ki valami más szabadítási módot, mert elegem van ebből. Fizikailag roh@dt jó, de ami vele jár azt nem akarom. Dióhéjban ennyi, csak hogy érthető legyen, hogy a r...a mellett miért tudok pofázni Istenről meg törvényről, meg szellemi dolgokról. Én csak tájékoztatást és helyzetjelentést adok, amiből mások is tanulhatnak, ha akarnak. Senkit nem ítélek el, furcsa is lenne).
Az tehát, hogy a homoszexualitás bűn, nem lelki okokból van, hanem szellemi okokból. Az Isten persze látja mindenkinek a szívét, és remélem igaza van szp72-nek, mert vannak olyan esetek, ahol egyszerűen muszáj neki megkegyelmeznie, mert az illető nem tehet róla/démonizált/olyan szinten sérült hogy nem működik normálisan emberi mivoltában. De alapvetően, aki a Biblia talaján áll, az nem mondhat mást, mint ezt. Tehát ha engem megkérdez valaki, akkor azt fogom mondani, hogy bűn.
Mindemellett kérdező, remélem az Isten téged is megfog valahogy, és rendbe teszi a dolgaidat.
104-es, te nekem ne magyarázz az öngyilkosságról. Én a lelkiismeretemmel számolok el, nem veled.
Egyébként a logika is hiányzik a kommentedből. Mi érdeke sátánnak kínozni az embereket a pokolban? Szerintem gondold végig még egyszer.
Kedves 105-ös , miért ne magyarázzak neked az öngyilkosságról ,ha ez így van? Nem azt mondtam ,hogy te miattad valaki megölte magát ,de sok más miatt igen.
"Egyébként a logika is hiányzik a kommentedből."
Könyörgöm ,ha nem tudsz érvelni vissza ,akkor minek írod ezt? Fáj ,hogy képes vagyok gondolkodni ,és nem hagyom ,hogy mások agymosása által irányítsam az életem?
Hali!
Nem tudok egyetérteni a fenti gondolatfejtéseddel.
Próbáltam megváltozni minden erőmmel nagyon hosszú ideig, de semmi. Viszont nem akarok egyedül élni tovább, szeretnék Barátot. Ha Isten valóban szeret, akkor elfogadja ezt, ha nem, akkor viszlát.
Már próbáltam az ún. "szabadító imákat", de mindhiába. :)
Legközelebb Csipkerózsikát vagy Hamupipőkét küldj estére, azok jobb mesél így lefekvés előtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!