Hitetlenek! Miért veszitek rossz néven a térítést mikor csak a jót akarjuk nektek? Nem vagyok katolikus se Jehova tanúja csak érdekelne
Tisztelt Capking!
Ezt a kommentet most úgy írom Neked, hogy NEM vagyok hitetlen, hanem keresztény ember vagyok. Talán kicsit megdöbbentő lesz, de szeretném megvédeni a "hitetleneket" - hogy téged idézzelek.
A nem hívő emberek nem kérnek a térítésből, mégpedig azért, mert a térítők voltak éppen azok, akik lejáratták a kereszténységet, többek közt avval az "örök gyötrelem" tanítással, amelyre nincs bibliai alap.
Másrészt: Jézus Krisztus nem azt kérte az apostoloktól, hogy "térítsenek", hanem azt kérte, hogy tanítványokká tegyék az embereket. A kettő pedig nem ugyanaz. De tanítványokká is csak azt lehet tenni, aki akarja, mert Jézus soha senkire nem erőltette rá a tanítását.
A kérdésed és a stílusod még hívő szemmel sem szimpatikus, tehát ne csodálkozz, ha erre a kérdésre senki sem akar majd megtérni...
Az én hitem szerint halálunk után elefántok fognak taposni a kislábujjunkon az idők végezetéig és egerek csikizik tollal a végbelünket, ha még életünkben nem tiszteljük a Nagy Csillámos Rózsaszín Unikornist és nem kiáltjuk ébredéskor a Szent Nevét a fürdőszobatükör felé hajlongva.
Elviszem hozzád a hitem, hogy megkíméljelek az örök szenvedéstől. Miért kockáztatnál? Megéri neked????
Na amilyen hülyeség neked amit én írtam, nekem is olyan hülyeség amit te állítasz. Nincs mit kockáztatnom.
25: Én itt töltődök fel amikor elegem van már a sok maszlagból:
Kérdező, egyébként sem jót akarsz nekem, hanem rám akarod erőltetni az agybajodat. A kettő között óriási különbség van. Köszi, de én jól érzem magam a fanatizmusod nélkül is, nincs rá szükségem.
Egyébként meg honnan tudod hogy nincs a pokolban levegő, se víz? Csak nem jártál már ott? Hát miféle hithű keresztény vagy te, aki a pokolban császkál? Hát hogy gyakorlod te a vallásod, hogy a pokolba taszajt érte az istened? Akkor nem csinálhatod valami jól a dolgokat... És még te akarsz engem téríteni, ilyen háttérrel? A Sátántól való vagy te nem Istentől, és engem is tévútra akarsz vezetni. De én erős vagyok, átlátok a szitán, és nem hagyom magam! Nem hagyom, hogy egy ilyen, a pokolba is bejáratos sátánfajzat akarja megmondani nekem, hogy hogyan éljek! Hess, hess innen, hagyj békén, távozz tőlem sá(n)tán!!!
Szia!
"Különben az a vicces h a negatív magatartásotokkal pont aláírjátok amit a Biblia mond: A TESTI EMBER NEM FOGHATJA MEG AZ ISTEN DOLGAIT MEG SEM éRTHETI MIVEL BOLONDSáGOK NéKI."
Akkor, ha ezt igaznak tartod mit pörögsz?
En vallásos vagyok de UTÁLOM az ilyen hittérítőket. Az emberek különböznek nemben,bőrszínben,identitásban,származásban és GONDOLKODÁSBAN!!
Te hiszel, én hiszek de van aki nem. Tartsuk tiszteletben egymás véleményét. Tudom,h jót akarsz de ahogy téged nem tudnának meggyőzni arról,h nincs Isten őket se lehet arról,h van. Amúgy meg nekem az a véleményem,h a Biblia (ami am egy népmanipuláló, lejárt könyvecske) akármit mond a "hitetlenek" is ha jó emberként éltek a mennybe jutnak. Többek közt azért is mert a vallásról kialakult véleményed igen nagyban függ a szüleidtől, környezetedtől.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!