Felelős e a Teremtő azért, amit teremtett / teremt?
"- ez mekkora! Miért, szerinted a katasztrófák okozója isten?"
Miért, talán nem az Úr pusztítá el özönvízzel az emberiséget? Talán nem az Úr valá, ki bocsátá gyilkos jégesőt mindenre Gósen földjén kívül? Én mintha valami ilyesmiket olvastam volna a Bibliában...
Egyszer végre olyan jó lenne már ledobni a sok ócskaságot, amit magunkkal cipelünk,
elhajítani végleg az összes belső és külső tömeget, súlyt,
ami az idők során ránk nehezedett
és ami miatt kommunikációs és egyéb problémáink (meg nem értés stb.) keletkeznek.
Ehhez legelőször az "isten-fikciókat" kellene kihajítanunk a szemétdombra!
(mivel kommunikációs és egyéb problémákat okoznak és valójában egy háttérből manipuláló kisebbség érdekeit képviselik.
(nem a mi érdekeinket)
Nekem volt valósnak mondható "Isten-tapasztalásom" 2014 02 10.-én,
de abban az égvilágon semmi nem volt a vallások "kinyilatkoztatott közhelyeiből".
Antropomorfizmus sem volt benne semmi!
Szavak, értelmezések sem voltak benne!
De elementáris volt... elementárisabb, mint ez a (külső, szemeitekkel látható) világ,
amiben hisztek és aminek anyagából az "isteneiteket" megalkotjátok (vagy megalkotják nektek).
Coronita Classics a "világ" szerint (=külső szempontok alapján és figyelembevételével) értelmez,
ezért félelem és negativitások (=negatív tartalmak) keletkeznek benne
és a jelképek, szimbólumok mélyebb jelentéséhez nem tud eljutni.
(azért, mert kívül van mindene)
A piramisnak pl. egy nagyon magasszintű jelentése is van, beavató...
és nem csak hatalmi hierarchia, mint (elnyomó) negativitás jelentése van.
A vallások egyébként teljesen az eredeti beavatás képeit nyúlják le és teszik külső vetületté.
(mindig ezt csinálják)
Ami értéknek látszik bennük, az mind az eredeti tudás és beavatás külsővé tett vetülete / külsővé tett képe.
Ily módon kép-kultusznak tekinthetők.
A külső képek mindig FORDÍTVA működnek, mint a belső képek.
(a beavatás belső képei)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!