Biblia kontra evulóció konkrét bizonyítékokat kérhetnék?
Legalább 6 fajta evulóciós elmélet van tudok valamelyikre bizonyítékot?
Mivel észre vettem,hogy nem keresztények állandóan válaszolgatnak keresztény témákba így legalább nektek is feltettem a kérdést.
Bibliai bizonyítékokat kérek.
Hangsúlyozom nem gúnyos megjegyzésekre saját véleményekre vagyok kiváncsi!!!
tattila1012 vĂĄlasza:
Ha nem vĂĄltanĂŠk ki MĂśbiusz-szalag-hoz hasonlĂł kĂśzfelhĂĄborodĂĄsokat akkor valĂłszĂnĹąleg nem is vĂŠgeznĂŠk jĂł munkĂĄt :D
JĂŠzus elĹre megmondta, hogy az Ĺ nevĂŠĂŠrt ĂźldĂśzni fogjĂĄk a Benne hĂvĹket.
Igazad van :)
"A fehér mozdulatlan csiperke meg a Sátán műve!:D"
Az év kommentje :D
Egyébként nekem az a rossz szokásom van, hogy növénynek veszek a gombát is (hiába nem az).
De csinálok még pár ilyet!
"És dögvész pusztítá a zöldetlen hegyeken,hol megnem terem semmi!"
Ez ráadásul még 2 féle módon is értelmezhető!A zöldetlen hegy jelenthet akár :
A:városokat,a benne lévő nagy felhőkarcolók valóban mint a hegyek,és valóban növénytelenek
B:igazi puszta hegyeket.
Abban pedig ugyancsak biztos vagyok hogy járványok mindenhol lesznek.
"Gondolá ezért a szomjazó nép hogy letaszítja gőgös urát a trónról,és vassal szilárdítja meg hatalmát"
Ismét simán bejöhet.Ivóvízhiányok a Föld nagy részét sújtják,és sújtani fogják a jövőben is.
Ezek majdnem mindig valami forradalomhoz vezetnek.Ráadásul rengeteg országban van még a mai napig diktatúra.Ismét bármikor bejöhet ez a jóslatom is.
"És összedől a vár,melyben annyian éltek.Ezek közül senki sem éli túl.De a vár alatt élők is megsínylik,kik csak füstjét,porát prüszkölik majd"
Na ebbe már tényleg akármit belemagyarázhat a jövő embere.
Lehet hogy lesz egy 9/11-hez hasonló terrortámadás,és ahoz nagyon klappol.
Lehet hogy bedől a világgazdaság,és abba is belemagyarázható.
Ez bizonyíték arra:Jósolni bárki tud,akinek 60 fölött van az IQ-ja.
Szerintem meg a vallás istenkáromlás mivel, egy 11 dimenziós lényt aláznak meg azzal, hogy megpróbálják egy majom értelmi szintjére levinni a bibliában, meg a többi sötét szemétben.
Gyakorlatilag megfogalmazva a világ összes teremtményéből egyedül az ember lett Istentelen, mindezt a vallásoknak, és a gondolati síkon elválasztható Isten fogalomnak köszönhetően. Szóval ha van Isten fogalmatok, az vélhetően a Sátán műve, mivel az Isten kifejezés gondolati szeparációt indít el ami istentelené tesz.
"Furi az evulócióra nincs bizonyíték soha nem is volt."
Áh! Hát ez kész!
Na ettől eldurrant az agyam. (hogy szépen fogalmazzak)
Most már értem mit élnek át egyesek, hívőt és ateistát is beleértve.
De atyaúristen! Még mindig sokk alatt vagyok.
Most már látom az élő példát, hogy vannak olyan emberek akik DIREKT akarnak tudatlanok lenni. Nem is értem, hogy a többi normális ember ateistát és hívőt is beleértve, hogy képesek még itt maradni, ezen a fórumon is. Szerintem én is csak, azért vagyok képes itt maradni, mert már alkalmazkodtam az abnormalitáshoz, de hogy át is vettem valamit belőle....na ez az a gondolat ami megrémít.
Miért van az, hogy a kreacionistáktól nem kapok bizonyítékot csak "cáfolatot". Miért van az, hogy ők nem valami mellett, hanem valami ellen harcolnak? Miért van az, hogy nem fogadnak egy számukra elképzelhetetlen dolgot, és kicserélik helyette egy úgyszintén elképzelhetetlen dologgal? Miért van az, hogy a "hazug" tanításokat mint pl: az evolúció SIKERESEN képesek felhasználni példának okáért az orvostudományban? Jah, hogy az is hazugság? Biztosan több millió ember csak hazudta a betegségét, hogy majd alátámasszák az evolúciót. (Még olyan emberek is, akik nem tudták mi az a evolúció)
Erre muszáj lesz rápihennem, mert már magam előtt látom a standard kreós válaszokat, amiknek semmi értelmük, de általuk azt hiszik, hogy nyertek. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!