Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biblia kontra evulóció konkrét...

Biblia kontra evulóció konkrét bizonyítékokat kérhetnék?

Figyelt kérdés

Legalább 6 fajta evulóciós elmélet van tudok valamelyikre bizonyítékot?

Mivel észre vettem,hogy nem keresztények állandóan válaszolgatnak keresztény témákba így legalább nektek is feltettem a kérdést.

Bibliai bizonyítékokat kérek.

Hangsúlyozom nem gúnyos megjegyzésekre saját véleményekre vagyok kiváncsi!!!

2013. okt. 29. 22:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
Attól, hogy kerek még lehet lapos.
2013. okt. 29. 22:31
 12/70 anonim ***** válasza:

Szerintem meg R.I.P. teljesen jogosan írja hogy nem zárlya ki egymást.

Értelmezés kérdése.Értelmezhetjük vagy milliárd féle módon,és ezek mind helyesek.Pont ezért gyűlölöm tiszta szívemből a humán tárgyakat ,mert semmivel se visz köuelebb semmihez sem,de ez most nem szempont.Tökéletes példa erre az Antigoné.Ha Kreón szempontjából olvassuk akkor egyfajta személyiségfejlődést ír le,ha Antigoné szemszögéből,akkor egy drámát.Mindkét megállapítás helyes,közbe totál különbözőek (ugye hogy rohadtul zavaró!)

A Biblia is egy ilyen szintű dolog.Ne nézzél bele semmi mélyebb tartalmat.Annyi amit látsz.Egy egyszerű törvénykönyv,mindenféle éppen elég homályos "megérveléssel".

És tattila...

felteszek egy kérdést:

Szeretnél tiszta,kultúrált,és vita morált betartó vitát folytatni velem?

A:Nem.

B:Igen.

Ha lehet privátba.

2013. okt. 29. 22:31
 13/70 anonim ***** válasza:
20%
C: Istent szeretném szolgálni és ha szolgálhatom Őt azzal, hogy belinkelem más embereknek ezeket a videókat akkor én megteszem.
2013. okt. 29. 22:36
 14/70 anonim ***** válasza:
54%

Szóval nem.Köszönöm,ebből leszűrhetjük hol állsz felkészültségben.

Remélem ezekután nem veszed sértésnek (sokkal inkább önmagad megismerésének) ha azt mondom:látatlanul is meg tudom mondani hogy műveletlen vagy,és leginkább gyáva.

2013. okt. 29. 22:39
 15/70 anonim ***** válasza:

A Bibliát nem elsődlegesen az evolúció cáfolja....

Hanem az evolúciót erősítik azok a tudományok, amik kizárják a Biblia valóságtartalmát. Ráadásul a Biblia hitelességére semmi bizonyíték nincs...

2013. okt. 29. 22:40
 16/70 anonim ***** válasza:

Ha hiszel Istenben akkor tudod, hogy O teremtette a vilagot. Hit kerdese az egesz Biblia dolog. Ha hiszel benne hiszel, ha nem akkor meg nem.

Van egy ateista osztalytarsam o az evolucioban hisz. Mindenki abban hisz amiben akar. Szabad dontesunk van :)

2013. okt. 29. 22:42
 17/70 A kérdező kommentje:
Direkt irtam,hogy gúnyos ,saját veleményekre nem vagyok kiváncsi senki egy nyomorúlt bizonyítékot nem tudot írni.És nem érdekel hányan tettek fel az enyémhez hasonló kérdeket.Nem lehet fel tenni a gyakorira egy keresztény kérdést mert mindegyikbe beleszóltok,hogy Isten nem létezik hülyeség stb...most direkt nem hívőknek tettem fel most meg az a baj .
2013. okt. 29. 22:46
 18/70 anonim ***** válasza:
70%
Ha hatféléről tudsz, akkor büszke lehetsz magadra, mert a biolgia csak egyet ismer, de ahhoz az ezerhétszáz éve válogatott népmese-gyűjteménynek semmi köze.
2013. okt. 29. 22:46
 19/70 anonim ***** válasza:
26%

Érettségizett ember vagyok, de szerintem nem az számít az inteligencia szintnél, hogy ki az okosabb, hanem inkább az, hogy kinek van igaza.

Hiába fújhatok kívülről több ezer "tudományos" könyvet, ha az összes ismereteim belőlük nem áll másokból, mint ízesített idegmérgekből és hazugságokból.

Lehet többet tudnék mint mások és műveltebb is lennék, csak az a baj, hogy hazugságban élnék.

Ha már tudom azt, hogy Jézus az út az IGAZSÁG és az élet, akkor inkább Ő hozzá fordulok és adom a dicsőséget az Úrnak.

2013. okt. 29. 22:49
 20/70 Mirk ***** válasza:

"Van egy ateista osztalytarsam o az evolucioban hisz."

Szóval ma az evolúció már vallás? :)

2013. okt. 29. 22:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!