Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biblia kontra evulóció konkrét...

Biblia kontra evulóció konkrét bizonyítékokat kérhetnék?

Figyelt kérdés

Legalább 6 fajta evulóciós elmélet van tudok valamelyikre bizonyítékot?

Mivel észre vettem,hogy nem keresztények állandóan válaszolgatnak keresztény témákba így legalább nektek is feltettem a kérdést.

Bibliai bizonyítékokat kérek.

Hangsúlyozom nem gúnyos megjegyzésekre saját véleményekre vagyok kiváncsi!!!

2013. okt. 29. 22:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:

Jó,akkor ha ennyire szomjazod a tudást először is:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha a 3%-át legalább megérted akkor beszélgethetünk róla.De jelezd ha már legalább köszönőviszonyban állsz az adott témákkal,mert akkor rögtön ugorhatunk a társalgásra.

2013. okt. 29. 22:54
 22/70 anonim ***** válasza:
Egyébként te magad vagy a bizonyíték az evolúcióra. Ha pedig az evolúció érdekel, akkor ott van a tudomány kategória.
2013. okt. 29. 22:55
 23/70 anonim ***** válasza:
14%

Ó engem ilyenek nem érdekelnek :)

Lehet, hogy wikipédia, de mint tudjuk a Sátán mindenhol működik. Attól, hogy egy híres internetes weboldal, attól még nem fogok előtte leborulni :)

2013. okt. 29. 22:57
 24/70 A kérdező kommentje:

(R.I.P )

Szégyen,hogy kereszténynek vallod magad!

2013. okt. 29. 22:59
 25/70 anonim ***** válasza:
17%
Csak én nekem sikerült amúgy normálisan válaszolnom a kérdésre? A többi mit keres itt? Másoktól akarnak dicsőséget szerezni maguknak?
 26/70 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül azt lehet megkérdőjelezni, hogy a mutációk véletlen jönnek-e létre? Meg azt lehet állítani, hogy vannak korlátok. (már ha hiszel egyáltalán a génekben)

De ha sok fogyatékos embert megnézel, láthatod, hogy vannak gondok.

És a geológusok sem a Bibliát erősítik...

27/70 anonim ***** válasza:

Pedig keresztény vagyok és semmi bajom a Bibliával.

Csak máshogy értelmezem.

De nagyon nem érdekel, hogy te mit gondolsz rólam. Csal a kérdésedre válaszoltam.

2013. okt. 29. 23:02
 28/70 Mirk ***** válasza:

"Érettségizett ember vagyok, de szerintem nem az számít az inteligencia szintnél, hogy ki az okosabb, hanem inkább az, hogy kinek van igaza. "

Csupán annyi a baj mindezzel, hogy sem én, sem te sem senki más nem tudja mi az igazság. Vagy szerinted az ember mindent tud már az univerzumról?

Ha leteszek egy labdát a földre, aminek egyik fele piros a másik kék, akkor Józsinak van igaza, aki szerint piros, vagy Gézának, aki szerint kék? Vagy nekem, mert tudom, hogy kék és piros? Vagy annak aki készítette, mert tudja, hogy a belseje zöld?

Remélem érted a hasonlat lényegét. Értelmetlen dolog vitázni az igazságon, mert minden amit hiszel, a te szubjektív megfigyeléseiden alapul és baromira nem tudhatod mennyit látsz belőle valójában.

Persze még mindig megvan az a lehetőséged, hogy figyelmen kívül hagyod amit írtam és akkor neked lesz igazad.

2013. okt. 29. 23:03
 29/70 anonim ***** válasza:
0%
Lostnak én is mondtam már ezeket (legalábbis próbáltam őt rávezetni a dolgokra), de nem nagyon ragadta meg őt amiket eddig mondtam neki mégha a Bibliából is érveltem neki.
2013. okt. 29. 23:03
 30/70 A kérdező kommentje:
Ingen tattila csak te válaszoltál normálisan és möbiusz.
2013. okt. 29. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!