Biblia kontra evulóció konkrét bizonyítékokat kérhetnék?
Legalább 6 fajta evulóciós elmélet van tudok valamelyikre bizonyítékot?
Mivel észre vettem,hogy nem keresztények állandóan válaszolgatnak keresztény témákba így legalább nektek is feltettem a kérdést.
Bibliai bizonyítékokat kérek.
Hangsúlyozom nem gúnyos megjegyzésekre saját véleményekre vagyok kiváncsi!!!
Ó engem ilyenek nem érdekelnek :)
Lehet, hogy wikipédia, de mint tudjuk a Sátán mindenhol működik. Attól, hogy egy híres internetes weboldal, attól még nem fogok előtte leborulni :)
(R.I.P )
Szégyen,hogy kereszténynek vallod magad!
Egyedül azt lehet megkérdőjelezni, hogy a mutációk véletlen jönnek-e létre? Meg azt lehet állítani, hogy vannak korlátok. (már ha hiszel egyáltalán a génekben)
De ha sok fogyatékos embert megnézel, láthatod, hogy vannak gondok.
És a geológusok sem a Bibliát erősítik...
Pedig keresztény vagyok és semmi bajom a Bibliával.
Csak máshogy értelmezem.
De nagyon nem érdekel, hogy te mit gondolsz rólam. Csal a kérdésedre válaszoltam.
"Érettségizett ember vagyok, de szerintem nem az számít az inteligencia szintnél, hogy ki az okosabb, hanem inkább az, hogy kinek van igaza. "
Csupán annyi a baj mindezzel, hogy sem én, sem te sem senki más nem tudja mi az igazság. Vagy szerinted az ember mindent tud már az univerzumról?
Ha leteszek egy labdát a földre, aminek egyik fele piros a másik kék, akkor Józsinak van igaza, aki szerint piros, vagy Gézának, aki szerint kék? Vagy nekem, mert tudom, hogy kék és piros? Vagy annak aki készítette, mert tudja, hogy a belseje zöld?
Remélem érted a hasonlat lényegét. Értelmetlen dolog vitázni az igazságon, mert minden amit hiszel, a te szubjektív megfigyeléseiden alapul és baromira nem tudhatod mennyit látsz belőle valójában.
Persze még mindig megvan az a lehetőséged, hogy figyelmen kívül hagyod amit írtam és akkor neked lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!