Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biblia kontra evulóció konkrét...

Biblia kontra evulóció konkrét bizonyítékokat kérhetnék?

Figyelt kérdés

Legalább 6 fajta evulóciós elmélet van tudok valamelyikre bizonyítékot?

Mivel észre vettem,hogy nem keresztények állandóan válaszolgatnak keresztény témákba így legalább nektek is feltettem a kérdést.

Bibliai bizonyítékokat kérek.

Hangsúlyozom nem gúnyos megjegyzésekre saját véleményekre vagyok kiváncsi!!!

2013. okt. 29. 22:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
100%

tattila

Ma már a sggedet törölheted egy érettségivel.Különben is ismerem én ezt a "leérettségiztem" dumát.Hát persze!Érettségi előtt két hónappal bevágtad az adott anyagokat aztán a nyári szünetre már nem is emlékeztél rájuk.Jól lefestettelek?

Különben is,kit is érdekelsz te?Másból se éáll a GYIK-os munkásságod mint hogy kiírsz naponta egy erősen provokatív,és butaságot csak úgy sugárzó kérdést,aztán csavargatod a kis szerszámodat hogy már megint sikerült meggyaláznod az emberi intelligenciát.Nem is érdekel téged a másik fél.Ezt kérdésnek álcázott hirdetésnek nevezi a rendszer,és azonnal moderálandónak tekinti.Csupán azért nem moderálták még minden kérdésedet,mert a többség szeret vitázni,ezért megmaradnak.

Ha meg jutalompontoikat akarsz istnnél gyűjteni akkor inkább:

-ültess fákat

-menjél önkénteskedni,teszem azt lemosni a grafitikat a falakról

-vagy a legtriviálisabb ha nem fogyasztod pocsékolásból a nem megújuló energiából származó áramot.

Különben teszerinted valaki tért ár meg Hovindtól?ilyen alapon én meg belinkelek egy iszlámos videót és átváltoztatok mindenkit iszlámmá.Tudom hogy hülye vagy,de ne reklámozd már.

és múltkor működött nálad az agykisütés,talán most is fog:neurotranszmitter

2013. okt. 29. 23:06
 32/70 anonim ***** válasza:
11%

Nem olvastam el a válaszokat, mert igen sok lett ahogy látom.

Viszont a teremtő nézve és azt, hogy Ő nemeket teremtett, kizárja az evolúciót.

Nem az egyikből alakult ki a másik, hanem a Teremtő ilyet is teremtett és olyat is.

A Mózes elő könyve első fejezetében külön külön tesz említést a szárnyas repdesőt nemük szerint, és a halak nemük szerint, a növények állatok nemük szerinti teremtését.

Mert ha nem így volna akkor úgy szólna ez az egész idézet:

elindítottam az életet, és hagytam, hogy az egyikből fejlődés útján kialakuljon több féle ágazat.

Így mindent a maga neme, fajtája szerint teremtett.

Katy Weaver

2013. okt. 29. 23:16
 33/70 anonim ***** válasza:
100%
Biológia PhD-s kollégánkat hallották...
2013. okt. 29. 23:20
 34/70 anonim ***** válasza:
73%
Különben Katy még körülbelül ott tart hogy ami zöld és nem mozog az növény,ami mozog az állat.A fehér mozdulatlan csiperke meg a Sátán műve!:D
2013. okt. 29. 23:22
 35/70 A kérdező kommentje:
Köszi katy ,möbiusz ha nem tetszik a kérdés nyugodtan mehetsz tovább ..pápá
2013. okt. 29. 23:23
 36/70 Mirk ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem.

Az evolúció egy logikus, folyamatosan zajló és egyszerűen megfigyelhető folyamat. Hogy lehet olyat állítani például, hogy a flóra és fauna több százezer évvel ezelőtt is (direkt nem milliót írtam) megegyezett a mostanival?

2013. okt. 29. 23:23
 37/70 anonim ***** válasza:
17%

Ha nem váltanék ki Möbiusz-szalag-hoz hasonló közfelháborodásokat akkor valószínűleg nem is végeznék jó munkát :D

Jézus előre megmondta, hogy az Ő nevéért üldözni fogják a Benne hívőket.

Jézusnak pedig mi köze a teremtéshez? Csupán ennyi:

János Evangyélioma 5. rész:

46. Mert ha hinnétek Mózesnek, nékem is hinnétek; mert én rólam írt ő.

47. Ha pedig az ő írásainak nem hisztek, mimódon hisztek az én beszédeimnek?

Kolossébeliekhez írt levél 1. rész:

16. Mert Ő benne teremtetett minden, a mi van a mennyekben és a földön, láthatók és láthatatlanok, akár királyi székek, akár uraságok, akár fejedelemségek, akár hatalmasságok; mindenek Ő általa és Ő reá nézve teremttettek;

17. És Ő előbb volt mindennél, és minden Ő benne áll fenn.

2013. okt. 29. 23:24
 38/70 anonim ***** válasza:
0%
Jézus az Út az Igazság és az Élet. Aki a mennybe szeretne kerülni az forduljon Ő hozzá! Ő árulja az életnek vizét és senki más! Csakis Ő!
2013. okt. 29. 23:26
 39/70 anonim ***** válasza:
100%

Ha muszlim,zsidó,konfúcionista,hindu vagy a Juju hegyi sas istenben hívő egyén lennél ugyanúgy leugatnánk.

Képzeld,jósolni nem nehéz:Annyu a trükk hogy elég homályosan kell fogalmaznod (időpontot,helyet ne nagyon írj) és egy viszonylag kiszámítható eseményt kell írnod.

Bemutatom:

"És jő a Napnak kelése felől tűznek s lángnak fénye.S ez az embereket porrá,házaikat téglarakássá változtatja.S érthetetlenül harsogják gyilkos nyelvüket"

Tá dááá!

99% hogy be fog jönni.Háborúk mindig lesznek,és keleten rengeteg tűzfészek lehet.És mivel biztos nem beszél mindenki minden Ázsiai nyelvet,ezért az utolsó mondat is bejön.Ha igazam van,Nostradamus legyen a nevem!

2013. okt. 29. 23:30
 40/70 anonim ***** válasza:

Na most akkor provokálunk, vagy egy értelmetlen kérdésről vitatkozunk, mert provokálni én is tudok:

http://www.youtube.com/watch?v=D-Z9KV_OFjc

2013. okt. 29. 23:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!