Ha a katolikusok hisznek Istenben és szeretik és tisztelik
Őt, akkor miért engedhetik meg maguknak azt, hogy
szobrokat és festett meg faragott képeket tartogatnak a
templomaikban?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, a bálványokkal kapcsolatban esik szó a 10 parancsolatban, vagy ő náluk ez valamilyen módon kiesett?
Ök hagyomany szerint imadjak Istent nem szentiras szerint:pld.a tizparancsolatot a balvany imadatnal le egyszerüsitetek de azt se tartjak be.Létezik egy szent Antal aki 1400 körül elt azutan,hogy a biblia befejeződött,leborulnak elébe es könyörögnek hozza.
2016. jan. 31. 15:26
62/72 anonim válasza:
Nem valaszoljatok meg az utolso velemenyt.Halgatas beleegyezes.
2016. febr. 1. 21:55
63/72 Girgoy válasza:
Ezt nem kell megválaszolni. Idejössz, végig se olvasod, hogy miről volt már szó eddig, csak idevakkantasz valami hülyeséget. Elég ha csak lepontozzuk.
2016. febr. 8. 13:16
64/72 anonim válasza:
Sajnalom,hogy nem vagy kereszteny mert az igaz keresztenyek Jezust követik es alazattal jarnak az emberekközött.En a sokbol csak ket dolgot irtam a szent Antalt es a hagyomanyt,ahelyet megmagyraznad ugy viselkedsz mintha a tényekre tapintotam volna.Sok hibat emlitenek még de nem erdemes.Mag csak egyet kerek ,legyszives magyarazd meg miert törtent az inkvizicio.A tizparancsolatban azt irja "ne ölj"megis 160000 embert öltek meg a vallas neveben.Miert?
2016. febr. 8. 16:57
65/72 anonim válasza:
Ha ezzel a keresztes hadjáratra utalsz,ha nem lett volna az,akkor most a tanuk nem prédikálnának házról-házra,mert eltörölték volna a kereszténységet
2016. febr. 8. 17:23
66/72 anonim válasza:
Isten öröke megvedte az öveit anelkül,hohy emberek milioit kelene leölni azert ,hogy az ő parancsolatat megszegjek.Azt vegkep nemertem,hogy miert kelett akeresztes haboruba is ezer ember meghaljon,hogy egy megmeneküljön.Vagy ha Isten a tizparancsolat szerint utalja az öldöklest ,hogy jogositja fel egy vallas es vezetője magat az öldöklesre?..
Ugy,hogy a hirdetes haboru nelkül is vegbe megy.Haboruk mindig is az igazsag ellen szoltak,ezt a segitseget visszautasitom.
2016. febr. 8. 17:50
67/72 anonim válasza:
Olvasd végig figyelmesen az Ószövetséget!
2016. febr. 9. 05:26
68/72 anonim válasza:
Az oszövetseget atolvastam nemegyszer de Jezus uszövetseget kötött az öveivel,ahol peldat adott amikor Peter akardjat előkapta es az ellensege fület levagta.Jezus ekkor ezt mondta."Tedd vissa a kardodat mert aki fegyver altal harcol fegyver által fog meghalni.Ugy,hogy Jezus amit megvaltoztatott az Otestementumba az Szent.
Jezus sehol nem mondta,hogy gyilkos fegyverrel harcoljatok ertem hanem azt mondta,hogy szelemi fegyverrel harcoljatok ertem es az igazsagert!!!
2016. febr. 9. 07:37
69/72 anonim válasza:
67/68.Megkerlek olvasd el a Efezius:6:11-20 es a 2korint:10:4-7.
-Tisztelettel köszönöm!
2016. febr. 9. 08:35
70/72 anonim válasza:
Ismerem a biblia verseket.De mégis mi gondolsz,hogyan sikerült volna annak idején szellemi fegyverrel harcolni egy sereg felfegyverzett ellen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!