Jehova Tanúit kik üldözik és miért?
Vidiripi
Katy Weaver!
Mikor válaszolsz a privát üzenetemre?
Node kedves Katy!
A praktizáló orvosok a neten is leellenőrizhetőek, mind fenn van. Te nem adsz ki semmi olyat, ami eleve ne lenne fenn róla a neten. Csak mondj egyet, aki Jehova tanúja. Talán csak nem titkolja egy orvos, hogy ő Jehova tanúja? A tanúk épphogy szétkürtölik, nem pedig titkolják ezt a tényt. Egy Jehova tanúja orvos meg fogja köszönni neked ezt, nem pedig haragudna.
Nem azt kérem, hogy add meg a TAJ számát, hanem hogy segíts találnom egyet a már eleve címmel és telefonszámmal hirdetettek közül. Elég egy település és egy körzet, ne is mondj nevet. Vagy egy kórház és egy osztály. Valami ami segít engem ebben.
Hogy is gondolhatod, hogy ez szégyen?
Nos, szerintem blöffölsz. Továbbra is azt mondom, hogy nagyon kevés a diplomás közöttetek, orvos pedig szerintem nincs. Cáfoljuk meg együtt ezt.
Üdv, Névtelenül.
/Csak hogy értsd, egy orvos köteles ellátni egy sérültet, és ez együtt járhat véradással is. A Jehova tanúinál ez tilos. Adni is, kapni is. Ha egy orvos Jehova tanúja akar lenni, előbb fel kell adnia a hivatását, különben egyszerre két ellentétes fogadalom kötné. Épp mint a fegyvert viselő szakmáknál. Tehát logikailak lehetetlen, hogy egy orvos ugyanazon időpontban egyszerre Jehova tanúja is legyen. Nem szolgálhat két urat.
Szóval nagyon kíváncsivá tettél, hogy akkor mégis hogyan ismerhetszt te Jehova tanúja orvost. /
Pszichológusok vannak Jehova Tanúi között?
Szívesen felvenném vele a kapcsolatot..., aki tud akár egyről is, az kérem adja meg az elérhetőségét.
Kedves Katy!
Még annyit, hogy próbáld, meg kiszámolni, hány évet kapna egy orvos, ha engem nem látna el vérrel egy baleset során, annak ellenére, hogy megtehetné. És tök mindegy, hogy pszichiáter, sebész, vagy körzeti orvos. Egy eskü köti mindet.
Sajnálom, ezek üres szavak.
Mert hát sok nem Tanú orvost is kirúghatnának, nem ismered a jogokat,az újabb tanulmányokat azok mindig változnak.
Aztán írhatsz amit akarsz. A titok titok marad.
Katy Weaver
"Sajnálom, ezek üres szavak."
Kedves Katy! Elég álszent dolog ezt pont a te szádból hallani, miközben olyan nagy szavakat használsz, a tényeket illetően viszont csak titkolózol... sokkal inkább úgy tűnik, hogy nincsenek is tények...
Kedves Katy!
Ha a kiskorú gyereked életmentés céljából kaphatna vérátömlesztést, de te ezt megtagadnád tőle, akkor gyilkosság vádjával kellene bíróság elé állnod! Vállalnád?
Kedves Katy!
Olvastad Hellertől a 22-es csapdáját? Abban van, hogy a főhős, Yossarian egy beszélgetés alkalmával kénytelen terelni, mert túl kényes számára a téma. Ezt úgy teszi meg, hogy a beszélgetőpartnerét felszólítja, hogy ne tereljen. Zseniális, de sikerül neki ezzel a trükkel tényleg más vizekre terelnie a beszélgetés fonalát. Nos, neked nincs ilyen szerencséd, én ugyanis továbbra is arra kérlek, hogy amit állítottál, miszerint ismersz Jehova tanúja orvost, azt bizonyítsd. Lehetőséget adtam, hogy ezt úgy tedd meg, hogy közben nem feded fel a kilétét, csak megadod a körzetét, vagy osztályát, bár mint említettem, m inden magyar praktizáló orvos minden adata fenn van már a neten, te semmit sem adsz ki, titkot nem fedsz fel.
Most már nem kérlek, mert nyilvánvalóan nem igaz amit mondtál. Katy, miért állítasz valótlanságot? Na, ezek az üres szavak, vagy a tieid, amikor csak terelsz? Én világosan beszélek, egyenes kérdésre egyenes választ várok. Sajnálom, de lejárt az időd. Számomra újra megerősítést nyert, hogy nincsenek, mert nem is lehetnek Jehova tanúi orvosok.
Viszont nem volt szép, hogy hazudtál. Nem is értem, ilyen módszerekkel miért vagy itt.
Üdv, Névtelenül.
Légyszi, ha válaszolsz, akkor az egy orvos elérhetősége legyen, egy rövid mondat. Különben kénytelen leszek "üres beszédnek" tartani amit mondasz.
De tudod mit? Inkább maradj csendben.
Szia Névtelenül!
Számomra az alábbi pár sor a legmegdöbbentőbb, amit olvastam eddig egy Őrtorony "védő" személytől. Dicsekszik vele, hogy őt nem tudták manipulálni az Őrtorony vezetői, + lenézi a gyenge szellemiségű tanúkat a hiszékenységük miatt.
Idéznék tőle:
"Soha nem tagadtam, még a mai napig is leírom a véleményemet a tanúk hiszékenységéről."
"Érdekes, engem nem tudtak manipulálni. A gyenge jellemű embereket nemcsak befolyásolni lehet, hanem irányítani is, de még akkor is ott van a szabad akaratod. A döntés, a Te kezedben van. Akkor, miért is hibáztatsz mást?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!