Mi a helyzet azzal a 144 000 zsidóval akik a menybe kerülhetnek majd a 12 törzsből? Mit gondolnak erről a Jehova tanúi?
(még én kérek) Elnézés, hogy megint egy Jehova tanús kérdéssel bombázlak titeket de ezt nem értem.
Az egyik kérdésemnél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..
Ebből is egy vita született, mivel a JT-k (sajátos) értelmezéseik szerint ezzel kapcsolatban a Biblia téved, más JT-k pedig azt mondják, hogy mi keresztények ferdítjük el a dolgokat/értelmezzük rosszul a dolgokat.
Mi az igazság tehát ezzel a 144 000 zsidóval kapcsolatban? A JT-k pedig miért tanítják ezzel kapcsolatban azt amit?
Nem hinném, hogy kb. 7 milliárd ember közül csak 144 000 üdvözülne (ilyet is hallottam már).
kerdezo!!
ennyire faj az igazsag??
marpedig ez van!!
a
kerdezo!
ennyire faj az igazsag??
-azt persze ertem en hogy milyen szarerzes lehet nektek hogy van itt olyan aki nem dol be sem a "tudomanyos"-nak velt,sem a jehovista szekta maszlagjanak es nem ter be!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!