A szomszédunkba Jehova Tanúi építenek imaházat. Ti hogyan viselkednétek?
mert miért kellene pénzt tarhálni?:D ebbe mi a csel?:D
egyébként nem hiszem, hogy zaklatni akarnak minket, gondolom nekik sem lenne rossz a jó szomszédi viszony őrzése.
"egyébként nem hiszem, hogy zaklatni akarnak minket, gondolom nekik sem lenne rossz a jó szomszédi viszony őrzése."
Kis naív, nem ismered még akkor őket. Sőt, rátok jobban fognak "figyelni" mert szomszédság lesz.
Szerintem örüljetek, hogy nem night club, sertéshizlalda, libafarm, vagy más valami hangos-szagos dolog lesz ott.
Nem kell csatlakozni, máshol írtam, ha beszélgetni akarnak titokzatos szektás-csillogással a szemükben elég annyit mondani: Jézus Krisztus a megtestesült Atyaisten, Isten szava, neve - akkor elszontyolodnak és elsomfordálnak.
Ha elkészül, vigyetek nekik sütit! Biztos fognak neki örülni, hogy ilyen kedves szomszédságba költöztek :)
De most tényleg, próbáljatok meg kedvesen közeledni feléjük, hisz Jézus is erre tanít mindenkit. Még ha távolságtartóan is viselkedtek eddig veletek, ők is felebarátaink. Persze, hajlamosak az elszigetelődésre, és lehet, először furcsállni fogják, mert nem jellemző, hogy szívélyesen bánnának velük. De ők maguktól valószínűleg úgysem fognak nyitni kifelé, így nektek kell kezdeményezni a dolgot :)
Kedves Kérdező
A Tanúk nem ima házat építenek hanem Királyság termet, ahol Biblia Tanulmányozást vezetnek bizonyos napokban a testvéreknek, valamint nyilvános előadást tartanak, a nem Testvérek számára, akik szívesen meghallgatnak egy Bibliai előadást.
S ezt teljesen költség mentesen.
Nem ez az első királyság terem Magyarországon.
S nagyon jól megvagyunk a szomszédainkkal.
Nem nézünk le senkit, mert az ellenkezne a Biblia és Jézus Tanításával.
Az hogy nem értünk egyet bizonyos dologban az bárkivel bármilyen témában megeshet, ezért még nem bántjuk egymást.
Maradunk békével, végezzük a Jézus által parancsba adott munkát, és aztán megyünk tovább, békével.
Tisztelettel
Katy Weaver
"De ma a faterom átment bemutatkozni a főmuftinak, mire ő úgy mutatkozott be, hogy : "Jehova Tanúja". Erre mondhatnám, hogy oké, most már tudom mi a vallásod, de a nevedre voltam kíváncsi. Most mutatkozzunk be mi katolikusok úgy, hogy "Jézus testvére" ?
Próbáld ki! Simán megtenném, ha ők így állnak a dolgokhoz, hogy nevük a vallások, akkor nehogy már lemaradjál!
Bocsánat, de ezt nem hiszem el.
Én 22 éve vagyok Tanú, de egyetlen egyszer se, mutatkozott be senki így, legfeljebb a személyes neve után hozzá tette a vallási hova tartozását.
S nincsenek nálunk Főnökök, mert itt egyenrangúan Testvérek vagyunk.
Sajnos ezekből a hazugságokból vannak a gyűlölet keltések.
Ugyan is mindig be mutatkozunk a saját nevünkön, még a szolgálatban az ajtóknál sem szégyelljük a nevünket.
tisztelettel Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!