Mi a helyzet azzal a 144 000 zsidóval akik a menybe kerülhetnek majd a 12 törzsből? Mit gondolnak erről a Jehova tanúi?
(még én kérek) Elnézés, hogy megint egy Jehova tanús kérdéssel bombázlak titeket de ezt nem értem.
Az egyik kérdésemnél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..
Ebből is egy vita született, mivel a JT-k (sajátos) értelmezéseik szerint ezzel kapcsolatban a Biblia téved, más JT-k pedig azt mondják, hogy mi keresztények ferdítjük el a dolgokat/értelmezzük rosszul a dolgokat.
Mi az igazság tehát ezzel a 144 000 zsidóval kapcsolatban? A JT-k pedig miért tanítják ezzel kapcsolatban azt amit?
Nem hinném, hogy kb. 7 milliárd ember közül csak 144 000 üdvözülne (ilyet is hallottam már).
30as!
maga mar megint lemaradt gyogyszerosztasrol mi??
Egy kérdésem azért még van!
Ön szerint elég csak zsidónak lenni és akkor bármit megtehet az ember? Mert ha nem a válasz, akkor az Úrnak nem az számít, hogy ki zsidó vagy ki nem zsidó.
Viszont aki szerint zsidó nem lehet Isten gyermeke, annak valóban elgurulhatott a gyógyszere, mert ez ellentmondana mindennek.
No de még mindig az szeretném tudni, hogy ha valaki nem zsidó, annak mi a sorsa?
Az Úr csak a zsidoké lehet?
"Viszont aki szerint zsidó nem lehet Isten gyermeke, annak valóban elgurulhatott a gyógyszere, mert ez ellentmondana mindennek. "
Kedves válaszoló, ezt ki mondta, azaz írta?
32-es!
mindenesetre az UR velunk zsidokkal kotott szovetseget es nem teszem azt az akkor mar letezo masik nepekkel,mint a kanaanitak,vagy az egyptomiak!!
szerinted pusztan veletlensegbol mi??
igenis az egy igaz UR csakis a mienk zsidoke!!
a tobbiek jo 2000 evvel kesobb egyszeruen kinyilvanitottak magukenak!!ugy a keresztenyek, mint a jo 500 evvel kesobbi moszlimok!!
35-ösnek
Akkor mondhatjuk, hogy a zsidók úgy tekintenek a nem zsidókra, mint nem Isten gyermekei? Remélem érthető a kérdésem, szebben nem tudtam megfogalmazni. Tehát hogy Isten csak a zsidókkal van, ők az egyedüli kiválasztott nép... Vagy ha nem, akkor mi az igazság?
36-os!
igy van!!-(es most ez tetszik vagy sem masoknak,ez a nyers igazsag)-
maskulomben miert irna az iras,;
-"kol 'H,;-es osszegyujti az UR,az atyaid I.-stene az izrael hazanak nepet a megiddonak nevezett helyen es hatalmanak nem lesz vege....!"-
Az Isten gyermekei voltak azok a zsidók is akik MEGÖLTÉK Jézust!!!!
Ugye???
Köszönöm a válaszod.
Mit jelent az, hogy Isten csak a Zsidóké?
Miről kötött veletek szövetséget?
A többi ember miért van itt és mi a sorsuk?
Úgy gondolod Isten a leggonoszabb zsidó javát akarja, és a ti feladatok pedig elfoglalni a világot, hogy nagy népek legyetek?
Egyáltalán mi a véleményed arról, hogy mi történik halál után?
Vagy csak az a fontos, hogy Izrael a tiétek legyen, még ha a vér is tapad hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!