Ki kivancsi Istenre egy teljesen uj szemszogbol?
Azt szeretnem kerni minden kedves valaszolotol,hogy azokra a kerdesekre,amikre nem kaptak valaszokat,es erdeklik,marmint Istennel,elettel kapcsolatos dolgokat,tegyek fel ide,kerdezzenek meg engem.Igen,kommunkikalok Istennel :).
De ezeket az alapokat le szeretnem szogezni:
1.Nem magamat hirdetem,nem vagyom se dicseretre,se elismeresre,nem muszaly hinni bennem,nyugodtan lehet ostobanak is hinni,en csupan titeket szeretnelek segiteni.De ez meg nem azt jelenti,hogy feltetlenul hinnetek kell a szavaimban.
2.Az en mondanivalom nem igazabb,se jobb a tobbi vallas mondanivalojatol,nem vagyok igazabb se jobb se egyik tanitototol sem,es kerem a mas vallasba tartozokat,hogy ne haborodjanak fel mondanivalomon,es tiszteljek az en igazsagomat,ahogy en tisztelem az oveket.
3.Erre a kerdesre,ha megoldhato,nem szeretnem,ha kereszteny-evolucionista,meg hasonlo vitak folytatodnanak,se biblia-erveleses terites,se semmi olyan aminek koze nincsen a kerdesre,es megkerek minden kedves kereszteny,ne nevezzenek hamisnak,vagy tevelygonek,vagy hamis profetanak csak azert,mert en nem a bibliat hirdetem .En tisztellek titeket,ti tiszteljetek engem,HA megoldhato.
Ennyi.
Jolvan,ha ennyire szeretned,kedves utolso :)
Udvosseg:
Ezen szinte nincs is mit targyalni,mivel pokol nem letezik,ezert halala utan mindenki a mennyorszagba megy,magyarant "udvozol".
Biztos hallottatok mar emberekrol,akik halaluk utan megjartak allitolag a poklot vagy a mennyet.
Igazabol,az tortenik velunk halalunk utan,amiben egesz eletunkben hittunk,hogy tortenni fog velunk a halalunk utan.Ezert van az,hogyha valaki egesz eleteben kereszteny volt,de folyamatosan megszegte "Isten parancsolatait",pedig hitt abban,hogy aki megszegi a parancsolatokat,pokolra kerul.Igyhat,szepen meghal,es megrendezi a lelke a sajat ugymond "pokolraszallasat",amikor is "Isten" eliteli az alapjan,amit tett.Igyhat o a pokolra jut.
De ez az allapot sem tart orokke,mert egy ido utan a lelek rajon,hogy ez nem a valosag,es hogy ezt az egeszet o rendezte meg,mert ezt a hitet taplaltak bele egesz eleteben.
Es minden kezdodik elorol,ujra es ujra,a vegtelenesegig.Hisz lelkunknek mindig csak egy celja van:
Mindig ujra es ujra megteremteni azt,Akik es Amik Vagyunk.Orokke.Nincs kiszallas.Mindig ujja fogunk szuletni.
Es most itt jon a csavar,HA ujja akarunk szuletni,csak akkor szuletunk uja.
Igazabol semmi olyan nem tortenik velunk,amit mi ne akarnank,hogy tortenjen velunk.Ha akarunk,feltamadunk,ha akarunk,ujaszuletunk,es ha akarunk,"orokke elunk".
Igen am,de akkor miert nem hallunk akkor tomeges feltamadasokrol?
Azert nem,mert miutan meghalunk,semmi nem fog minketaz anyagi vilaghoz kotni,,csak a kuldetesunk.Se a csaladunk,se a barataink.Jollehet,oket barmikor meglatogathatjuk halalunk utan,de mivel meghalunk,a lelkunk semmi jot nem talalna abban,hogyha feltamadnank,mivel semmi keresnivaloja nincs tobbet abban a testben.Nem tudja megteremteni tobbet magat,hogy Azok legyunk,Akik Vagyunk.Ezert lelkunk sokszor mas testbe koltozik,hogy megint megteremthesse magat.
Visszaterve,nem,az nem lehetseges,hogy az orokkevalosagig letezzunk egy testben,viszont jelentosen megnovelhetnenk eletkorunkat az alabbi sorokat beteljesitven:
-Leszokunk arrol,hogy dohanyozzunk,alkoholt fogyasszunk,vagy egyebb,egeszseg rombolo italokat,illetve eteleket fogyasszunk (edessegek,chips,kola,fanta,stb..)
-Nem szennyezzuk tovabb a kornyezetunket,es megtanulunk egyutt elni a termeszettel.
-Testunkkel,lelkunkkel es szellemunkkel eljunk egysegben
-Ne aggodalmaskodjunk,illetve ne taplaljunk duhot
-Legyunk tobbet a termeszetben,es mozogjunk is tobbet.
-Tudarositsuk magunkban celunkat,,hogy miert vagyunk itt
Egyes magasan fejlett civilizacioknal atlagosan 7000-10000 evig is elelnek az idegenek,mivel ok megtanultak mindezt,nem bantjak egymast,es mindennel harmoniaban elnek.
Mi is kepesek lennenk ezekre,ha lenne hitunk,hogy tovabb elhetunk szaz evnel,es abba hagynank azt a sok pazarlast,amit veghezviszunk nap mint nap.
Köszönöm a kérdéseimre a választ, nekem részben hihetőnek és tetszetősnek tűnik, amiket írsz.
Annyi kérdésem lenne, hogy én hogyan kerülhetnék olyan mély kapcsolatba Istennel ,mint te?
Utolso elottinek:
Szerintem te inkabb ne dicsekedj a magad igazsagaval,,hanem enged masoknak,hogy ok is kozvetitsek a maguket.Szuklatokoruseged miatt nem veszed eszre,hogy Isten mindenkivel kommunikal,halvany fogalmad sincsen az igazsagrol,es plane beleutod olyanba az orrodat,,amirol halvany fogalmad sincsen.
Utolsonak:
Figyelj legmagasztosabb dolgokra,amiket emlitettem neked,es kerd meg Istent faradhatatlanul,hogy beszelgessen veled gondolatok utja,szoval ugy,,hogy egy mely hang megszolaljon a fejedben,erre a gondolati utra ertem.
De ne konyorogj neki,mert a konyorges rogziti a hianyt annak,ami nincs a birtokodban.Ezert,miutan megkerted erre Istent,adj halat neki,hogy mar beszel veled,es hidd el,meg fog szolalni,ha kitartasz mellette.De ne add fel.Es ne fogadj el nemleges valaszt a kerdeseidre,amit Istentol kersz,SOHA.Ez fontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!