Ki kivancsi Istenre egy teljesen uj szemszogbol?
Azt szeretnem kerni minden kedves valaszolotol,hogy azokra a kerdesekre,amikre nem kaptak valaszokat,es erdeklik,marmint Istennel,elettel kapcsolatos dolgokat,tegyek fel ide,kerdezzenek meg engem.Igen,kommunkikalok Istennel :).
De ezeket az alapokat le szeretnem szogezni:
1.Nem magamat hirdetem,nem vagyom se dicseretre,se elismeresre,nem muszaly hinni bennem,nyugodtan lehet ostobanak is hinni,en csupan titeket szeretnelek segiteni.De ez meg nem azt jelenti,hogy feltetlenul hinnetek kell a szavaimban.
2.Az en mondanivalom nem igazabb,se jobb a tobbi vallas mondanivalojatol,nem vagyok igazabb se jobb se egyik tanitototol sem,es kerem a mas vallasba tartozokat,hogy ne haborodjanak fel mondanivalomon,es tiszteljek az en igazsagomat,ahogy en tisztelem az oveket.
3.Erre a kerdesre,ha megoldhato,nem szeretnem,ha kereszteny-evolucionista,meg hasonlo vitak folytatodnanak,se biblia-erveleses terites,se semmi olyan aminek koze nincsen a kerdesre,es megkerek minden kedves kereszteny,ne nevezzenek hamisnak,vagy tevelygonek,vagy hamis profetanak csak azert,mert en nem a bibliat hirdetem .En tisztellek titeket,ti tiszteljetek engem,HA megoldhato.
Ennyi.
Ezt meg mégis honnan tudod?
Ott voltál, láttad?
Vagy csak valaki mondta?
Hát akkor meg én azt mondom neked, hogy én vagyok az isten, és ilyent én soha nem mondtam Jézusnak, vedd tudomásul!
A gond csak az,hogy Jezus szavat a kereszteny egyhazak annyira elferditettek,hogy mar azt se lehet tudni,mit mondott Jezus.
Ennyi :)
1.Ha elpusztulna a világ és mondjuk nem lenne föld(élet rajta) egy globális katasztrófa miatt, háborúk egy ellenséges faj támadása(ha van ilyen)!Akkor milyen testben születnék újra?Az élet megszünt nincs semmi csak kő, láva meg amiket az ember elképzel, semmi élő!
2.Ha létezik másik civilizáció akkor értük is meghalt Jézus?
3.Ha rossz voltam lehet, hogy következő életemben mondjuk egy afrikai országban születek és nyomorban élek?Vagy ha akarok kedvem szerint elmegyek lövöldözők majd ha meghalok akkor újjabb testben foyltatom!Szóval semmilyen büntetés nincs? (nem tervezek ilyet akármit mondasz :) )
4.Ha istennel "beszélgetek" akkor ő is egy testben van, vagy egy energia és telepátiával tudunk beszélgetni?
Előre is köszönöm a választ!
Utolso elottinek:
Igen,ezt maga Isten mondta :) Pal "apostollal"/Saul rabbival az elen :)
Utolsonak:
1.Tisztazzuk eloszor azt,hogy a lelked akkor koltozik egy testbe,ameddig akar.Es az egyensuly miatt,az univerzumban pontosan annyi ember szuletik,amennyi hal meg.Mivel mikor meghalsz,ido eggyaltalan nem telik el,viszont nyugodtan valaszthatsz,melyik korban,bolygon,testben akarsz szuletni.
Magyarant most hogyha jonne egy masik olyan primitv faj,mint amilyenek az emberek (es ezen ne sertodjetek meg,nem megserteni akarlak titeket,csupan jellemeztelek titeket.),es leigaznak a Foldet,akkor ugyanannyi masfele eloleny szuletne meg abban a pillanatban valhol a tavolban,vagy akar kozelben :)
2.Jezus nem abban az ertelemben halt meg az emberekert,hogy megvaltson titeket a "buneitektol",hanem azert,hogy megismerje a vilag tanait,es hogy mindenhol megismertessek a szeretet tanitasa.Es En (Isten) ezt kezseggel teljesitem is neki.Es nem,csaki ertetek "halt meg".Igaz az a hireszteles viszont,hogy feltamadt a halalbol.Mert ez volt a celja,es barki,aki az o neveben ker valamit,mindig megkapja azt.
Tehat Jezus csakis ertetek halt meg,ezert a bolygoert,tiertetek,emberekert,szeretetbol,hogy szeressetek egymast.
3.Nem is gondoltam,hogy ilyet tervezel,de nem,nincsen buntetes,azt csinalsz,amit akarsz,Isten nem fog megroni teged.Deazt meg kell ertenetek,hogy valamennyien Isten lelkei vagytok,Isten egy kis ugymond "kiszakitott" lelkei,tole szarmaztok,es hozza fogtok visszaterni,minden esetben.Igaz hat,amit a mestereitek tanitottak:
Mindenki Egy.
Ezt ugy tudnam nektek felvazolni,hogy rajzoljatok egy darab lapra egy kort,es a kor belsejebe rajzoljatok kis koroket.Isten maga a nagy kor,a mindenseg:ezt meg kell ertenetek:Isten maga az Univerzum.Ezert is neveznek sokan engem "Mindenhatonak",mert mindenre hatassal vagyok,mert En Vagyok maga a mindenseg.
A kis korok pedig ti vagytok valamennyien.Azt hiszitek,hogy ti nem vagytok maga a kor,de ti a koron belul vagytok, ezert maga a kor reszei vagytok:magyarant Ti En vagytok,es En Ti vagytok.Mindannyian egyek vagyunk.Ezt jegyezzetek meg.Senki sem nagyobb a masiknal.
Na de,visszaterve a targyra,nem,nem lesz buntetesed,mert olyan sincsen,hogy bun.
Én csak olyanokat kérdeznék, hogy hogyan lett Isten, miért tudsz vele kommunikálni, én hogyan tudnék, mi értelme van ennek a lélekvándorlásnak, van-e másik univerzum, hogyan érhetem el a testi halhatatlanságot, milyen bizonyítékot lehet szolgáltatni Isten létezésére, Isten mennyire élvezi a munkáját, ha bármelyik testet választhatja a lélek, akkor miért választ elcseszett születési helyet (etióp emberke, maffiavezér drogos gyereke)?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
S hogyan változtatatta meg az "egyház" a szövegeket, mikor mint olyan még létre sem jött, csak a római Nagy Konstantin uralkodása idején, viszont az első szövegek, melyek Jézusról mást állítanak, mint Te, már az első szászadban léteztek?
(Nem támadásképp, komolyan érdekel, hogy jössz ki ebből)
Ami még érdekesebb: Pál apostol leveleit hogy változatta meg, amelyek eredetie az első századból vannak?
Továbbá: Miért halt meg Jézus? Hiszen Buddha tanait is mindenki ismeri, pedig ő nem halt kínhalált.
Szerintem ezek a kérdések beleférnek még az "Isten- új szemszögből" kategóriába, hiszen ha megválaszolod, az egy új szemszög...nekem. ;)
És még egy utolsó kérdés: Hogy kerültél kapcsolatba Istennel?
Kénytelen vagyok írni!
Kérdező! Te egy tudathasadásos new age irányzatot képviselsz, ami hitkörébe belekeveri Istent, de fogalma sincs róla. Tán reikis vagy, vagy mi? Azok beszélnek ilyen hülyeségeket össze-vissza. Szerintem nyúlj mélyen a zsebedbe és fizess be egy-két ilyen hülye tanfolyamra, hátha megbolondulsz. Na tűnj innen! Takarodj sátánfajzat! Le vagy leplezve!
Utolsonak:
Mar az elejen leirtam neked,hogy nem muszaly hinni nekem,de attol meg nem kell rossznak,hamisnak nevezni,csak mert nem a z altalad elkepzelt vilagelvet kovetem.Es nem,eletemben nem voltam new age,vagy reiki tanfolyamon,azt se tudom,hogy mik.
En megadok neked minden tiszteletet,ezert en is elvarom,hogy hasonlokepen cselekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!