Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki kivancsi Istenre egy...

Ki kivancsi Istenre egy teljesen uj szemszogbol?

Figyelt kérdés

Azt szeretnem kerni minden kedves valaszolotol,hogy azokra a kerdesekre,amikre nem kaptak valaszokat,es erdeklik,marmint Istennel,elettel kapcsolatos dolgokat,tegyek fel ide,kerdezzenek meg engem.Igen,kommunkikalok Istennel :).

De ezeket az alapokat le szeretnem szogezni:

1.Nem magamat hirdetem,nem vagyom se dicseretre,se elismeresre,nem muszaly hinni bennem,nyugodtan lehet ostobanak is hinni,en csupan titeket szeretnelek segiteni.De ez meg nem azt jelenti,hogy feltetlenul hinnetek kell a szavaimban.

2.Az en mondanivalom nem igazabb,se jobb a tobbi vallas mondanivalojatol,nem vagyok igazabb se jobb se egyik tanitototol sem,es kerem a mas vallasba tartozokat,hogy ne haborodjanak fel mondanivalomon,es tiszteljek az en igazsagomat,ahogy en tisztelem az oveket.

3.Erre a kerdesre,ha megoldhato,nem szeretnem,ha kereszteny-evolucionista,meg hasonlo vitak folytatodnanak,se biblia-erveleses terites,se semmi olyan aminek koze nincsen a kerdesre,es megkerek minden kedves kereszteny,ne nevezzenek hamisnak,vagy tevelygonek,vagy hamis profetanak csak azert,mert en nem a bibliat hirdetem .En tisztellek titeket,ti tiszteljetek engem,HA megoldhato.

Ennyi.

2013. márc. 24. 05:24
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%

1. Engem az idei 52. heti lottószámok érdekelnének privátban.

(Azért az év végi mert most vitték el a héten a főnyereményt és remélem addig halmozódik mostantól.)

2. A másik kérdésem, még az életem folyamán kitolódik drasztikusan az emberi élet? Több száz évekre gondolok.

3. Van-e lélek? Ha igen, mi lesz vele, amikor a világ milliárd évek múlva önmagába zuhan?

4. Kell-e félnem a haláltól?

Majd még kérdezek tőle akarom mondani TŐLE. Addig is Köszi!

2013. márc. 24. 05:34
 2/45 A kérdező kommentje:

1.Nem tisztesseges Istent penznyereseghez felhasznalni,egyebkent meg ott van a vonzas torvenye.

2.Barmilyen hihetetlen,meg Isten maga sem tudja a jovot.Mivel ha tudna,akkor teljesen mindegy lenne,ki mit mikor es miert csinal,egy vege lesz mindennek.Ezert nem josolja meg Isten a jovot.

3.Igen,van lelek.Es reinkarnacio is.A lelkunk mindig uja fog szuletni,nincs megallas,mindig uja fogunk szuletni,ujra es ujra,es ujra.A lelkunknek az a feladata,hogy u=mindig ujrateremtsuk es akeppen cselekedjunk,Amik es Akik Vagyunk,es azert,hogy jol erezzuk magunkat a Foldon,mivel Isten teremto kepzeletettel alkotott meg minket,ezaltal mindig es mindenkor jol erezhetjuk magunkat celunk beteljesitese kozben.

2013. márc. 24. 05:51
 3/45 A kérdező kommentje:

Ja,tenyleg,a negyes :)

Nem,egyaltalan nem kell felned a halaltol,mert nincs se pokol,se ordog,se Satan,se buntetes.Ettol nem kell felned.A halal csak azert van,hogy uj testet oltve kezdj ujra mindent.Persze,hogyha mi,emberek magasan fejlettek lennenk,mint valamennyi foldonkivuli civilizacio,akkor addig elhetnenk,ameddig akarnank,de mivel se spiritualisan nem vagyunk eleg fejlettek,nem elunk oszhangban a testunkkel-lelkunkkel-szellemunkkel,es szennyezzuk bolygonkat,a levegot,es nem utolso sorban mergezzuk sajat magunkat,ezert ez meg nem lehetseges nekunk sajnos.

Na de visszaterve a targyra,egyaltalan nem kell felned a halaltol,mert mikor meghalsz,teljesen mindegy,miben hittel akkor,mindenkivel ugyanaz tortenik:visszakerulsz Istenhez,es akkor oltesz testet,amikor akarsz.Addig,amig nem oltesz testet ujra,azt csinalsz,amit akarasz:elmehetsz a foldre vagy akarhova,meglatogathatod a rokonaidat,akar fel is tamadhatsz ujra (mar ha az szuksegeltetik a celodhoz),beszelhetsz istennel,stb..amit akarsz.

Egyszoval,nem,nem kell felned,mert csakis szeretetben lesz reszed,mikor meghalsz,ezt garantalom :)

2013. márc. 24. 05:57
 4/45 anonim ***** válasza:
32%

Az isten az egy tömeges kényszerneurózist okozó vírus, no meg a szélhámosok kenyérkereső eszköze.

Olyan meg nincs hogy evolucionista, mert az evolúció az nem izmus, hanem sokszorosan bizonyított tény, mely neme tehet arról, hogy neked totál hiányosak róla az ismereteid!

2013. márc. 24. 06:09
 5/45 anonim ***** válasza:

Senki nem kíváncs az efféle véleményre, erre külön meg is lettél kérve utolsó. Az, hogy ezt nem fogtad fel, bizonyítja alacsony inteligenciád. Részemről ennyi.

Kérdésem: A nagy változás, amiről sok felől hallunk, még a közeljövőben bekövetkezik, vagy csak sokkal később mint reméljük?

2013. márc. 24. 09:29
 6/45 anonim ***** válasza:
Szerintem ne itt próbálj hittéríteni. Nem rossz szándékból mondom. :-)
2013. márc. 24. 12:38
 7/45 A kérdező kommentje:

Utolsonak:

Megertem,hogy nem akarsz rosszat,de en megmondtam,NEM HITTERITENI AKAROK,csupan segiteni az embereknek.Nem vagyok se kereszteny,se wicca,se muszlim,se zsido,se buddhista,se semmilyen vallas kovetoje.NEM KELL HINNI NEKEM,AKAR NEM IS KELL KERDEZNI,NEM KOTELEZO,ES NEM KEREK MEG SENKIT,HOGY FELTETLENUL HIGGYEN A SZAVAMNAK.Mivel az igazi hit az,ami a szivunkbol fakad,nem felelembol vagy tudasbol.Mindenkinek megvan a sajat bolcsessege es igazsaga,en csak elmondanam Istenet,ha engednetek.

Utolso elottinek:

Ha tovabbra is igy halad az emberi faj,akkor lehet,hogy soha nem fog eljonni az a valtozas,amirol egymas kozott beszeltek.Minden toletek fugg.A jovo vegtelenkeppen kijohet,nem biztos,hogy ugy lesz,ahogy a josok,vagy eppen akarki mas megjosolja.Altalaban a josok es a latok a legvaloszinubb jovot josoljak meg,de mondom,a jovo vegtelenkeppen kijohet,szoval,ha azt akarjatok,hogy annak a sok szornyusegnek vege legyen,amit ti emberek tesztek ezzel a csodalatos bolygoval,akkor tegyetek erte.Jarjatok tuntetesre.Koveteljetek uj torvenyeket a kornyezetszennyezes es szemeteles kapcsan.Hiszen demokraciaban elo orszagban vagytok,nemde?Ne hagyjatok,hogy a korrupt vezetoitek kihasznaljanak titeket,ne csak nezzetek,mit tesz a gyonyoru orszagotokkal,hanem aljatok is ki az elnyomas ellen.Ne feljetek felemelni a hangotokat.

2013. márc. 24. 14:56
 8/45 anonim ***** válasza:
Offolok, de te, kedves kérdező, vegyíted a szezont a fazonnal, nem új szemszögből láttatod Istent vagy az életet, pusztán belekeverted a saját és még ki tudja hány helyről összeszedett elméleteiddel. Bocs.
2013. márc. 24. 16:14
 9/45 A kérdező kommentje:
Sajnalom,ha igy gondolod,de ez nem igaz.Eggyaltalan nem keverek semmit es senkit.En tenyleg kommunikalok Istennel,nem vagyok hamis.De nem muszaly nekem hinni,orulok is neki,hogy te nem hiszed el csak ugy valaki mondanivalojat.
2013. márc. 24. 16:44
 10/45 anonim ***** válasza:

Tudod mit mondott Isten Jézusról?

"Ez az én szerelmes Fiam, a kiben én gyönyörködöm: ŐT HALLGASSÁTOK."

Ennyi.

:)

2013. márc. 24. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!