Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi! Mi alapján...

Jehova Tanúi! Mi alapján hiszitek azt, hogy Jézus 1914-ben lett király a mennyek országában?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy milyen bizonyíték van erre a Bibliában. Magát a dátumot nem említi!

Alaposan megfogalmazott választ várok.

(Egy érdeklődő, 22/F)

2013. márc. 18. 00:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:

Folyamatosan úgy fogalmaztál, érdekes, hogy magad esetén nem veszed észre, csak másoknál.

Olvasd vissza ezt a néhány hozzászólásod, hazugnak, tévtanítóknak nevezed őket, azt mondod atyjuk az "Ördög", stb...

2017. jún. 9. 21:37
 72/73 anonim válasza:
Bocsika, NEM ÉN mondtam ezt. Hanem a Biblia írja. Jézus szavai voltak. A farizeusoknak mondta. És a mai egyházak pontosan így viselkednek. Pedig ott is vannak bizonyára bőven, igaz szívű és hitü emberek. Ezt Isten reszortja eldönteni nem a miénk. Mert ő a sziveket vizsgálja. De a hamis tanításokra, tanitokra vonatkoztattam ezt. Akik Jézust is pocskondiázták és kiforgatták a szavait. Nekik jaj egyértelműen. Ez háborított fel, és az Istenről alkotott téves kép. Pl. h népirto stb. De én ezt most zárom. Nem akarok vitatkozni. Olvassa aki szeretné, mindenki ahogy látja, érzi. És magamra vonatkoztatom főként, mert magammal fogok elszámolni, nem másokkal. Mindenki saját maga felelőssége. Segiteni akartam és kifejezni a felháborodásom. Lehet kicsit hevesen tört felszínre, de vannak dolgok, amiket pl. Isten kiforgatásával kapcs. irtam, amik feldühitenek. És ez nem rolam szol vagy bárki másrol hanem a Biblia üzenetéről, Istenről. Na én zárom. Érezze, olvassa ugy mindenki, ahogy a szivében van.
2017. jún. 9. 21:51
 73/73 anonim válasza:
Mármint a Bibliát.
2017. jún. 9. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!