Jehova Tanúi! Mi alapján hiszitek azt, hogy Jézus 1914-ben lett király a mennyek országában?
Nem tudom, hogy milyen bizonyíték van erre a Bibliában. Magát a dátumot nem említi!
Alaposan megfogalmazott választ várok.
(Egy érdeklődő, 22/F)
István, most ki terel???
Látod te egyáltalán, hogy mit írsz? Hogy a betűk milyen szavakká majd mondatokká állnak össze?
Az ellened felhozott érvek sokkal meggyőzőbbek, mint a tiéid, és én most nem azt nézem, hogy hány százalékra értékelték a válaszaitokat.
Amúgy meg a teológus utolsó válasza valójában tudod mit takar?
Ez a valódi mondanivalója: nem tud veled mit kezdeni, mert idióta vagy, megkaptad a válaszaid, korrektül, de sajnos egy normális reakciót nem tudtál produkálni, mert ne haragudj, de ahogy elnézem a válaszaid... elég gyengék.
És engem érdekelne az a 144000 téma - mit szólsz hozzá? Egyáltalán érted a kérdést?
Mindegyik világvége-jóslatuk hamis, ahogyan ők maguk a hamis próféták, amelyről beszélt a Biblia:
5 Mz 18,20-22 : "Ha pedig egy próféta elbizakodottan olyan igét mond az én nevemben, amelyet nem parancsoltam neki, vagy ha más istenek nevében szól, az a próféta haljon meg! De gondolhatnád magadban: Miről ismerjük meg, hogy nem az Úr mondott egy igét? Ha egy próféta az Úr nevében mond egy igét, de az nem történik meg, nem teljesedik be: azt az igét nem az Úr mondotta, hanem a próféta mondta elbizakodottságában; ne félj tőle!" <-- ez a hamis próféta definíciója.
Remélem, hogy az úriembernek ez elég bibliai érv lesz.
Üdv mindenkinek, már egy jó ideje nem írtam kommentet. De ennek az oka az, hogy már megelégeltem az ilyen billentyűcsatákat. Számomra elegendő volt az, hogy megkaptam a kérdésemre a választ. Nem szeretnék mélyen belekeveredni ebbe a vitába, de folyamatosan figyelemmel követtem az eseményeket és látom, hogy nem is kell közbeszólnom, hiszen minden kritizáló kérdésre megadták a választ helyettem. Hálás vagyok ezért!
KZitus:
Köszönöm a dicséretet, de nem igazán érzem úgy, hogy megérdemlem. Sajnos időről időre megingok, ennek talán az az oka, hogy nem járok Királyságterembe és nem imádkozom.
Újabb bizonyíték, hogy nem elég csupán a tudást táplálni, de elengedhetetlen a szellemi táplálkozás is a szilárd hit érdekében.
"Voltál kedden Jézus halálának emlékünnepén? Ha igen, mi a véleményed róla?"
Nem voltam a rossz egészségi állapotom miatt, de a feleségem volt és jól érezte magát.
Ti tényleg reménytelenek vagytok. De azért még erre reagálnék. "Az ellened felhozott érvek sokkal meggyőzőbbek,
mint a tiéid" Talán ezt bízzuk a másra oké, például a kérdezőre, ő pedig ezt mondta: "figyelemmel követtem az eseményeket és látom,
hogy nem is kell közbeszólnom, hiszen minden
kritizáló kérdésre megadták a választ helyettem.
Hálás vagyok ezért!" Na, akkor meg vagytok már nyugodva?? vagy még tovább óhajtjátok dobálni a sarat?? Mindenesetre én nem veszek részt benne, csináljátok magatok, szerintem már a kérdezőnek is megvan a véleménye rólatok.
# 57/58-nak
Ezt a logikát...
van olyan egyàltalán, amiért nem minket okolsz? Esetleg a globális felmelegedés még nem jutott eszedbe? Mellesleg már jóval 1914 előtt léteztünk, úgyhogy erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!