Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi! Mi alapján...

Jehova Tanúi! Mi alapján hiszitek azt, hogy Jézus 1914-ben lett király a mennyek országában?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy milyen bizonyíték van erre a Bibliában. Magát a dátumot nem említi!

Alaposan megfogalmazott választ várok.

(Egy érdeklődő, 22/F)

2013. márc. 18. 00:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
7%
Ejj havaer, rendesen kifordultál magadból, na jó, igaz, hogy a röhögést most sem bírtam megálni (hogy a másik nick alatt is engem gondolsz), de már tényeg semmi értelme a veled való vitának. Bár amúgy sem téged akartalak meggyőzni, csak a vitán "kívülállók" számára szándékoztam leleplezni a hamis érveid, de már megtettem, úgyhogy ideje van már az alvásnak is. :)
2013. márc. 27. 20:30
 52/73 lolkaésbolka válasza:
83%

István, most ki terel???

Látod te egyáltalán, hogy mit írsz? Hogy a betűk milyen szavakká majd mondatokká állnak össze?

Az ellened felhozott érvek sokkal meggyőzőbbek, mint a tiéid, és én most nem azt nézem, hogy hány százalékra értékelték a válaszaitokat.

Amúgy meg a teológus utolsó válasza valójában tudod mit takar?

Ez a valódi mondanivalója: nem tud veled mit kezdeni, mert idióta vagy, megkaptad a válaszaid, korrektül, de sajnos egy normális reakciót nem tudtál produkálni, mert ne haragudj, de ahogy elnézem a válaszaid... elég gyengék.

És engem érdekelne az a 144000 téma - mit szólsz hozzá? Egyáltalán érted a kérdést?

2013. márc. 28. 05:40
 53/73 lolkaésbolka válasza:
78%

Hé jehovás csávó, még te jártatod a szádat?

Nézzél csak ide, mit találtam:

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem kellett sokat keresgélnem.

Nem szégyelled magad? Te beszélsz itt győzelemről, meg nevetésről?

2013. márc. 28. 09:51
 54/73 polühümnié ***** válasza:
84%

Mindegyik világvége-jóslatuk hamis, ahogyan ők maguk a hamis próféták, amelyről beszélt a Biblia:

5 Mz 18,20-22 : "Ha pedig egy próféta elbizakodottan olyan igét mond az én nevemben, amelyet nem parancsoltam neki, vagy ha más istenek nevében szól, az a próféta haljon meg! De gondolhatnád magadban: Miről ismerjük meg, hogy nem az Úr mondott egy igét? Ha egy próféta az Úr nevében mond egy igét, de az nem történik meg, nem teljesedik be: azt az igét nem az Úr mondotta, hanem a próféta mondta elbizakodottságában; ne félj tőle!" <-- ez a hamis próféta definíciója.

Remélem, hogy az úriembernek ez elég bibliai érv lesz.

2013. márc. 28. 13:26
 55/73 A kérdező kommentje:

Üdv mindenkinek, már egy jó ideje nem írtam kommentet. De ennek az oka az, hogy már megelégeltem az ilyen billentyűcsatákat. Számomra elegendő volt az, hogy megkaptam a kérdésemre a választ. Nem szeretnék mélyen belekeveredni ebbe a vitába, de folyamatosan figyelemmel követtem az eseményeket és látom, hogy nem is kell közbeszólnom, hiszen minden kritizáló kérdésre megadták a választ helyettem. Hálás vagyok ezért!

KZitus:

Köszönöm a dicséretet, de nem igazán érzem úgy, hogy megérdemlem. Sajnos időről időre megingok, ennek talán az az oka, hogy nem járok Királyságterembe és nem imádkozom.

Újabb bizonyíték, hogy nem elég csupán a tudást táplálni, de elengedhetetlen a szellemi táplálkozás is a szilárd hit érdekében.

"Voltál kedden Jézus halálának emlékünnepén? Ha igen, mi a véleményed róla?"

Nem voltam a rossz egészségi állapotom miatt, de a feleségem volt és jól érezte magát.

2013. márc. 28. 14:34
 56/73 anonim ***** válasza:
19%

Ti tényleg reménytelenek vagytok. De azért még erre reagálnék. "Az ellened felhozott érvek sokkal meggyőzőbbek,

mint a tiéid" Talán ezt bízzuk a másra oké, például a kérdezőre, ő pedig ezt mondta: "figyelemmel követtem az eseményeket és látom,

hogy nem is kell közbeszólnom, hiszen minden

kritizáló kérdésre megadták a választ helyettem.

Hálás vagyok ezért!" Na, akkor meg vagytok már nyugodva?? vagy még tovább óhajtjátok dobálni a sarat?? Mindenesetre én nem veszek részt benne, csináljátok magatok, szerintem már a kérdezőnek is megvan a véleménye rólatok.

2013. márc. 28. 20:02
 57/73 anonim ***** válasza:
Az alapján,hogy akkor tört ki az első világháború...egytől tízig terjedő skálán értékelni kéne az igazságot ez a vallás -6 - ot kapna...
2013. jún. 16. 14:19
 58/73 A kérdező kommentje:
Inkább 8-at :) Ha összevetjük az uralkodó egyház tanításait az övéikkel, akkor nem találunk annyi kivetni valót benne, mint pl. a katolikus vallásban (hamis és pogány eredetű ünnepek, bálványimádat, stb.).
2013. jún. 16. 14:57
 59/73 anonim ***** válasza:
0%

# 57/58-nak

Ezt a logikát...

van olyan egyàltalán, amiért nem minket okolsz? Esetleg a globális felmelegedés még nem jutott eszedbe? Mellesleg már jóval 1914 előtt léteztünk, úgyhogy erről ennyit.

2013. jún. 17. 17:35
 60/73 anonim ***** válasza:
Hol??????
2013. jún. 17. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!