Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan találhatnék vissza...

Hogyan találhatnék vissza Istenhez?

Figyelt kérdés

Régen hittem benne, de az utóbbi pár évben teljesen elhidegültem tőle. Minden szabályt áthágva csináltam rosszat, szinte csak azért, hogy ezt töröljem a képébe: "Nesze, Isten, nézd csak, mit művelek!" Mintha provokálni akartam volna.

De most valahogy kezdtem változni. És nagyon bűnösnek érzem magam, hisz a legfőbb bűnöket is elkövettem (lopás, hazugság, vagdosás, öngyilkosság). Nem vagyok annyira járatos a bibliai hitben, de nem csak ez érdekel... mint hívő egyszerű emberek, mit gondoltok, hogy nyerhetném vissza Isten szeretetét felém?

20/L

2013. márc. 2. 00:32
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Közösség az van bőven, de egyedül nem merek sehova se bemenni.. :(
2013. márc. 29. 17:59
 32/35 anonim ***** válasza:

Akkor keress valakit akár a családból, ismerőst ,barátot aki vallásos vagy érdeklik ezek a dlgok és kérd meg hogy menjetek eggyütt!

Nekem legalábbis bevált a barátnőmmel szoktam menni!

2013. márc. 31. 13:37
 33/35 A kérdező kommentje:
Nincsenek ilyen ismerőseim vagy barátaim. Itthon is titkolom a hitem, mert a családom nem vallásos.
2013. márc. 31. 22:10
 34/35 anonim ***** válasza:
Ha el tudod titkolni a hited, akkor nem is hiszel.
2013. ápr. 6. 12:10
 35/35 anonim válasza:
Szia! Tudom elég régi ez a poszt és talán már meg sem nézed, de ha mégis esetleg beszélgethetnénk? Hasonló helyzetben vagyok most én is.
ápr. 1. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!