A Jehova tanúi milyen jogon zaklatnak az otthonomban?
"Pfű, ez telitalálat. Agresszívak és békétlenek
vagytok. Hát Jézus ezt baromira nem így
gondolta... Egy kis önvizsgálat azért nem ártana
ám." Ne általánosíts! Jézus és a követői sem nézték egyfolytában mosolyogva az igazságtalankodást, sőt, alkalmanként ki is keltek magukból, mégsem veti senki a szemükre, ezért nektek sem ezt kéne feltétlenül tennetek, de hát ti tudjátok.
14-nek!
A válasz az,hogy a tudatlanság idejét elnézi az Isten....
Római Katolikusok! Ezek a hittérítők szintén emberek,sőt
egy részük lehet egészen értelmes.Jézus azt mondta,bocsáss
meg ! Ők nem vétettek ellened,ne zárjátok be ajtóitokat,
ne zárjátok be értelmeteket.Ha alkalmatlan pillanatban
jönnek,adjatok órát nekik.Hallgassátok meg,mint embert,
azért nem kell rátérnetek a hitükre.Születésemtől a leg-
gyarlóbb ,a leghazugabb,a római katolikus egyháznak vagyok
névleges tagja,amely össze puszilózott Jézus gyilkosaival és megengedte az uzsorát.Másodszor,a szerelem és a fogamzás isteni ajándékát bűnnek nyilvánította.
Legyetek elnézőek,találjátok meg az ISTENT magatok körűl,ott van !Az igazi vallás(ha létezik) énekkel köszönti az urat és nincsenek törvényei,csak a szabadság meg a 10 parancsolat!
55: "Ezek a hittérítők szintén emberek,sőt
egy részük lehet egészen értelmes."
Jó, és? Értelmes emberek, fel kéne fogniuk, hogy az emberek utálják ha az otthonaikban zaklatják őket és ezzel csak maguk ellen fordítanak mindenkit.
"Jézus azt mondta,bocsáss meg ! Ők nem vétettek ellened,ne zárjátok be ajtóitokat,"
Jézus nem mondta, hogy legyél hülye. Miért kellene bárkit beengedni, aki akár egy kikukázott Őrtoronnyal a kezében becsenget, miért kellene beengedni a lakásba hogy felmérje a terepet, megbeszélni vele, hogy az egész család elutazik a nagymamit meglátogatni hétvégén...
Most nem a Jehova Tanúira célzok, hogy róluk feltételezem ők mennének kirabolni a lakást, csak arra, hogy ezt bárki kihasználhatja, mert Őrtoronyhoz jutni és pár mondatot betanulni nem nagy cucc. Beengedni bárki jöttmentet a lakásba nagyon súlyos hiba, akkor is ha Jézusra hivatkozik.
"Ha alkalmatlan pillanatban jönnek,adjatok órát nekik."
Nem akarok, inkább a családommal töltöm a pici szabadidőm és azokkal akiket szeretek.
Ha nem megyek ki, nem bosszant fel, nem kell elküldenem. A csengetést előbb,utóbb megunja! :)
Hiszen nem is vagyok itthon!
Meg kell kérdezni tőlük, hogy akkor ezek szerint Teréz anyának nincs esélye a mennybe kerülni, mert nem volt Jehova tanúja???
Magyarán, ha már feltételezek egy istent, aki mindenható és igazságos, akkor ne feltételezzem annyira korlátoltnak, hogy csak azt engedi a mennyországba, aki egy bizonyos doktrínában hisz. Ha én lennék az isten, akkor biza a jó embereket engedném oda, függetlenül attól, hogy miben hisznek éppen, és én nem vagyok se mindenható, se végtelenül jó se végtelenül igazságos. Hogy lehet igazságos az isten, ha nem méltányos. Hagyjuk már...
"Meg kell kérdezni tőlük, hogy ezek szerimwt Teréz anyának nincs esélye a mennybe kerülni, mert nem volt Jehova tanúja??? Magyarán, ha már feltételezek egy istent, aki
mindenható és igazságos, akkor ne feltételezzem
annyira korlátoltnak, hogy csak azt engedi a mennyországba, aki egy bizonyos doktrínában
hisz." Szalmabábozunk? Mi nem feltételezzük róla, hogy ennyire korlátolt, és soha nem is állítottuk, hogy csak egyedül mi fogunk megmenekülni Armageddonkor. Ja, és a megmentésben részesült emberek nagyrésze amúgysem a mennybe kerül, hanem egy földi Paradicsomba, úgyhogy javaslom előbb néz utána, hogy mit tanítunk mielőtt rólunk nyilatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!