Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Jehova tanúi milyen jogon...

A Jehova tanúi milyen jogon zaklatnak az otthonomban?

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
44%
Mondd azt, hogy muszlim vagy. :D :D :D
2013. febr. 27. 00:04
 12/76 anonim ***** válasza:
72%

Nem nagy szám!

Kérdeztem a 144 ezer kiválasztottról őket... Mert a következő bekezdésében az őrtorony magazinnak olvasom, hogy már több, mint 2 millió hívőjük van... Feltettem a kérdést, hogy miért én kerülnék mennybe? Én csak egy sennki falusi vagyok.

Miért a Kárpát- medence lesz az új ararát hegy.

Kérjél tőlük szennylapot és találomra kérdezz bele.

Mellesleg, itt tuti jártak a Tanúk, mert aki nem nyalta jehova tanúinak s3ggét, le van pontozva. :D

2013. febr. 27. 00:12
 13/76 anonim ***** válasza:
92%

Eszembe jutott egy hozzászólás, valaki leírta, hogy nála akkor jártak utoljára a Jehova Tanúi, amikor megkérdezte tőlük, hogy egy muszlim áttérhet-e és lehet-e Jehova Tanúja. Mondták, hogy igen. Na de ha neki lehetett négy felesége és áttér, akkor el kell válnia, vagy mivel nem válhat akkor maradhat-e a négy feleségével vagy mi van....

Azóta is várja hogy visszamenjenek a válasszal.

2013. febr. 27. 00:23
 14/76 anonim ***** válasza:
6%

Kedves Kérdező.

Jézus parancsa jogán.

De ez nem zaklatás. Evvel az erővel Jézust is lehetne zaklatónak hívni a Tanítványaival együtt mert ezt a munkát Ő vezette be, és nem kérte, hanem parancsolta a követőinek, hogy ezt a világ méretű munkát végezzék amíg vége nem lesz a jelenlegi gonosz rendszernek

Tulajdon képen mindenkinek aki Jézus követőjének vallja magát tennie kellene ezt a parancsot.

Ezért mára már 239 országban, Dzsungelekben, a legeldugottabb helyeken mindenkinek hallani kell Isten királyságának jó híréről ami hamarosan át veszi az uralmat az emberektől.

Hiszen ezért imádkoznak sokan talán Te is kedves Kérdező.

Vagy Te nem szoktál ezért imádkozni.

Ha pedig szoktál, akkor örülj mert hamarosan megvalósul.

Persze az nem mindegy hogy ki tartozik Jézus királysága alá.

Azok biztos nem akik Jézus parancsát betartókat Istentelen módon bántják mert a feladatukat végzik.

Ilyenkor megmutatkozik hogy kiben van a Jézusi szellem.

Ahogy elolvastam a válaszolok hozzászólásait,

Hát nem tudom, hogy nevezhetném-e Jézus követőjének a

hazugokat, és agresszív békétlen embereket aki Jézus munkájára ököllel válaszolnak.

2013. febr. 27. 01:04
 15/76 A kérdező kommentje:
Hát én ateista vagyok és ha mégegyszer zaklatni merészeltek, akkor fel lesztek jelentve.
2013. febr. 27. 01:07
 16/76 anonim ***** válasza:
8%

Bocsánat de a legfontosabb lemaradt.

A szeretet jogán.

Ha nem szeretnénk Téged sem akkor nem keresnénk fel mert nem érdekelne mi lesz veled,

De érdekel, és a szabd időnket energiánkat áldozzuk erre a munkára, hátha találunk még olyan embereket akik ebből a gonosz világból szeretnének örökké élni Jézus királyságában.

Köszönöm, tisztelettel.

2013. febr. 27. 01:08
 17/76 anonim ***** válasza:
71%
Ezt megérti mindenki. Azt hogy egy héten ÖTSZÖR akartok megtéríteni amikor már elsőre mondtam hogy köszönöm de nem azt már kevésbé.
2013. febr. 27. 01:09
 18/76 anonim ***** válasza:
100%
A ROSSZ REKLÁM IS REKLÁM :D
2013. febr. 27. 01:18
 19/76 anonim ***** válasza:
86%

15: "De ez nem zaklatás."

Na figyu. Az én házam az én váram, az azért van, hogy oda én visszavonuljak családdal/egyedül, ki hogyan. Én (és a családom) ott alszom, eszem, épp az ételt kavargatom hogy oda ne égjen, a gyereknek magyarázom a matekot, társasozunk, beülök egy kád vízbe relaxálni, üldögélek a budin és kakilok, stb.

Oda csak az jöhet, akinek konkrét oka van: pl. eltört a cső és áztatom az alsó szomszédot, a szomszéd becsönget, hogy lüke voltam megint és kívülről bennehagytam a zárban a kulcsot, vagy a gondnok, hogy a postás majdnem begyűrte a nagy alakú borítékot a postaládába, de ő elkérte és inkább személyesen odaadja nekem nehogy megsérüljön a tartalma, VAGY az, akit én vendégül oda hívok.

Mindenki más, legyen az kopogtatócédula gyűjtő, paplanárus vagy térítő, az ZAKLATÓ. Akkor is ha te ezt nem zaklatásnak veszed, az az. És ezzel a zaklatással az átlag embert akit felbosszantotok, azt még jobban eltávolítjátok magatoktól, mert nem az jut rólatok az eszébe az embernek, hogy jaj de érdekes, mit is akarnak mondani, hanem azt, hogy a szemetek már megint rosszkor jöttek, holott már többször elzavartam őket.

És engem marhára nem érdekel mit mondott Jézus, Allah, Krisna, Buddha, a nagy Manitu vagy maga Jehova írta személyesen az égre cikornyás betűkkel, ha valaki még egyszer rátenyerel a csengőre amikor épp elaludt mind a két gyerek egy olyan éjszaka után amikor egy percet se aludtam mert óránként tartottam a lavórt a hányásnak,húztam új ágyneműt, mértem lázat vagy mostam fel a sz.rt mert a hasmenéses gyerek nem ért ki a vécére, azon én széttöröm a sodrófát de úgy, hogy az illetőnek egy ép csontja sem marad. És akkor lehet hogy végre felfogjátok, hogy hol nem látnak titeket szívesen.

Ja, és azonnal áttérek a muszlim hitre, burkában fogok az utcán járni a Hare Krisnát üvöltözve vudu bábukkal a kezemben, csakazértis cs.ssztek meg.

2013. febr. 27. 01:34
 20/76 anonim ***** válasza:
86%

17:"A szeretet jogán."

Ha szeretsz, akkor tisztelj, és tartsd tiszteletben azt, hogy nem kívánok veled az otthonomban találkozni és ott nem látlak szívesen. Ott nem rád akarom áldozni az időmet.

"De érdekel, és a szabd időnket energiánkat áldozzuk erre a munkára"

Nem kéne. Inkább foglalkozz a saját csemetéiddel, beszélgess velük, társasozz...

", hátha találunk még olyan embereket akik ebből a gonosz világból szeretnének örökké élni Jézus királyságában. "

Én nem akarok, köszi. Amúgy akik akarnak, megtalálnak titeket, fölösleges zaklatni és magatok ellen hergelni egy rakás embert.

2013. febr. 27. 01:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!