A Jehova tanúi milyen jogon zaklatnak az otthonomban?
A múlt héten többször is jöttek, meg tegnap.
Az első néhány alkalommal udvariasan elküldtem őket, de már kezd elfogyni a türelmem.
Kérdezz Tőlük érdeklődően sokat...
Én ezt csináltam, mert érdekelt, hogy ha ők is a Károli Bibliából "oktatnak" engem, akkor miért ne maradhatnék római katolikus...
Kérdeztem sokat, ígérték, hogy majd vissza jönnek... Én azóta várom őket.
Pedig, komolyan nem voltam tapintatlan sem...
A kérdésektől félnek! :D
Sajnos velük az udvarias "köszönöm nem" nem működik.
Nem szeretek paraszt lenni, de már épp a határon voltam hogy elküldöm őket a búsba, amikor a férjem nyitott nekik ajtót és elmagyarázta nekik, hogy ha még egyszer becsöngetnek, akkor a felesége megveri őket,
Vagy vedd elő a bunkó, ordenáré agresszív modorodat, vagy vedd poénra (de jó hogy jönnek, pont hiányzott még egy pár a gruppenből), vagy ahogy előttem javasolták, készülj fel, írj össze zavarba ejtő kérdéseket, esetleg egy egész hosszú listát.
6 - os Kérdező!
Az 5 -ös vagyok!
Nem kell túl agyalni!
Elég, ha spontán vallással kapcsolatosan felmerülő kérdéséeket dob be a kérdező. Én ezt tettem... Lehet, vannak elszántabbak, jobban "kiképzettek", nekem szerencsém volt... :D
utolsó!
milyen egyszerű kérdésekbe zavarodtak bele?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!