Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Jehova tanúi milyen jogon...

A Jehova tanúi milyen jogon zaklatnak az otthonomban?

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
90%
Hogy érted, hogy zaklatnak?
2013. febr. 26. 22:26
 2/76 anonim ***** válasza:
69%
Ha csöngetnek kergesd el őket. Nálam is jártak már 1-2 hete megmondtam nekik hogy nem érdekel a meséjük le lehet szállni rólam. Persze az egyik ittlakik az utcámban és mondtam neki hogy ide többet ne jöjjön csak akkor ha valami másról van szó, mert erre nem vagyok kíváncsi. Igaz azóta rám sem mer nézni, de nem érdekel, engem ne fárasszanak a hülyeségekkel.
2013. febr. 26. 22:28
 3/76 A kérdező kommentje:

A múlt héten többször is jöttek, meg tegnap.

Az első néhány alkalommal udvariasan elküldtem őket, de már kezd elfogyni a türelmem.

2013. febr. 26. 22:33
 4/76 anonim ***** válasza:
67%
Az első mondatnál elküldöm őket, nem éppen udvariasan.
2013. febr. 26. 22:36
 5/76 anonim ***** válasza:
80%

Kérdezz Tőlük érdeklődően sokat...

Én ezt csináltam, mert érdekelt, hogy ha ők is a Károli Bibliából "oktatnak" engem, akkor miért ne maradhatnék római katolikus...

Kérdeztem sokat, ígérték, hogy majd vissza jönnek... Én azóta várom őket.

Pedig, komolyan nem voltam tapintatlan sem...

A kérdésektől félnek! :D

2013. febr. 26. 22:36
 6/76 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos velük az udvarias "köszönöm nem" nem működik.

Nem szeretek paraszt lenni, de már épp a határon voltam hogy elküldöm őket a búsba, amikor a férjem nyitott nekik ajtót és elmagyarázta nekik, hogy ha még egyszer becsöngetnek, akkor a felesége megveri őket,

Vagy vedd elő a bunkó, ordenáré agresszív modorodat, vagy vedd poénra (de jó hogy jönnek, pont hiányzott még egy pár a gruppenből), vagy ahogy előttem javasolták, készülj fel, írj össze zavarba ejtő kérdéseket, esetleg egy egész hosszú listát.

2013. febr. 26. 22:46
 7/76 anonim ***** válasza:
75%
Én egyszer teljesen komolyan közöltem velük hogy muzulmán vagyok, azóta a ház közelébe sem jönnek, pedig rendszeresen előfordulnak. :)
2013. febr. 26. 22:52
 8/76 anonim ***** válasza:
76%

6 - os Kérdező!

Az 5 -ös vagyok!

Nem kell túl agyalni!

Elég, ha spontán vallással kapcsolatosan felmerülő kérdéséeket dob be a kérdező. Én ezt tettem... Lehet, vannak elszántabbak, jobban "kiképzettek", nekem szerencsém volt... :D

2013. febr. 26. 23:11
 9/76 selender ***** válasza:

utolsó!

milyen egyszerű kérdésekbe zavarodtak bele?:D

2013. febr. 26. 23:46
 10/76 anonim ***** válasza:
94%
Anyumák közölte velük talán 2 éve, hogy köszönjük, de már megtértünk és a HGY-be járunk. Azóta elég sokszor láttuk őket az utcában, de minket mindig "véletlenül" kihagynak :D :D Előtte meg mindig becsöngettek. Ki érti ezt...
2013. febr. 26. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!