Majd ha majd ti is vakoknak visszaadjátok a látásukat, holtakat támasztotok, nos akkor majd szívesen látlak benneteket. A Jézus és az apostolok nem árultak semmit, nem kértek semmit, és nem fogadtak el semmit. Egyesek meg...
2013. febr. 27. 19:39
42/76 anonim válasza:
41: Nem is az anyagiakra gondoltam. Ha azt az "utasítást" kapták, hogy téríteniük kell (reklámozzanak), ehelyett elfordítják az embereket és mindenki utálkozva beszél róluk, akkor igenis rosszul csinálják. Erre céloztam, de nem baj ha nem érted.
2013. febr. 27. 19:40
43/76 anonim válasza:
42: Akkor ezt rendezzétek le egymás között, mert a fene nagy aggódásuk miatt az egész közösségetek szív és így te se tudod végezni a melót.
2013. febr. 27. 19:42
44/76 anonim válasza:
Nekem az utcánkban egy pár házzal tőlünk lakik egy Jehova testvér,aki nem hagyja békén a családomat! Állandóan át telefonálgat hívogatja a Férjemet, és már a Lányomat is. Nagyon rámenős.Sajnos az a legnagyobb baj,hogy mindig részeg állapotban jön haza onnét a párom,annyira iszik az a Jehova tanúja is.Hogy lehet az,hogy ennyire italozó és tőle hallottam azt is,előadásokat is szokott tartani. érdekes,hogy neki sosincs pénze,a kocsmában is más fizet helyette,Ők egyáltalán alkoholizálhatnak? Hozzánk nem jöhet be én már rég kitiltottam. Meghalt a felesége,a legkisebb gyermekével nem törődik, elhanyagolta, a tovább tanulást is abba kellett hagynia a leánykának.Én személy szerint ezért utálom a Jehovákat mert borzalmasan szemtelenek és rámenősek,neki minden kell és hülye az én férjem odaadja amire neki szüksége van.Mondtam legközelebb meg a házunkat fogja átadni?!
2013. márc. 1. 13:56
45/76 anonim válasza:
Előttem szóló! Akiről beszélsz, ha tényleg így van, ahogy mondod, akkor nyugodtan szólj erről a gyülekezetében valakinek, ott helyreigazítják, hiszen keresztény embernek valóban nem szabadna így élni. Mellesleg a kérdés, és a válaszok is, valóban nagyon provokatívak, és ráadásul nagyon átlátszóak is a kötekedések, szinte kiált róluk az ismerethiány.
Mondjuk ez a mormonokat teszi helyre, hogy mit zavarnak az otthonunkban, de a Jehova Tanúinak is szól...2.52-től van amikor az ateisták csöngetnek be házakba Darwin könyvével a kezükben.
2013. márc. 2. 02:20
47/76 Keller Jánosné válasza:
Engem is nagyon sokszor leállítottak,nem voltam durva,mondtam nem vagyok hívő és beszélgetés közben feltettem nekik a vallással kapcsolatos,nem megmagyarázható kérdéseket.Ez nem tetszett egyiküknek sem és többet nem zaklattak,Ki kellene próbálni milyen módszer hatékony ellenük.
2013. márc. 2. 21:56
48/76 anonim válasza:
eddig az én esetem volt a leg-aranyosabb!!! Megpróbáltak engem is megtéríteni: Isten elpusztítja ezt a romlott világot Ádám után 4 ezer-valahány évvel, és ennek ééééppppppen mos jön el az ideje, de nagyon hamar ám, de tényleg!!!! (hányadszor is már a Jehova Tanúi száz-valahány éve alatt?...:-) Én megkérdeztem: "Nektek is szent könyvetek a Biblia?" ÓÓÓÓ, hogyne, természetesen! Jézus szavát sem kérdőjelezitek? Ugyan már, dehogyis!! Na most akkor a Máté evangéliom huszon-valahányadik fejezetében épppppppen Jézus mondja, hogy "AZT A NAPOT ÉS ÓRÁT PEDIG NEM TUDHATJA EMBER FIA, SEM AZ ÉGI ANGYALOK, DE MÉG A FIÚ SEM, CSAK AZ ATYA EGYEDÜL." Na már most ki akar itt okosabb lenni még a Jóistennél is? Szegénykémet egy kicsit meg is sajnáltam, olyan rémülettel számolta meg a plafon sarkait. Na persze aztán vett egy levegőt , és kezdte elölről, mintha semmit se mondtam volna. Innen már ismerős a típus szem-ellenzőstül. :-)
2013. márc. 2. 22:22
49/76 anonim válasza:
"Ahogy elolvastam a válaszolok hozzászólásait,
Hát nem tudom, hogy nevezhetném-e Jézus követőjének a
hazugokat, és agresszív békétlen embereket aki Jézus munkájára ököllel válaszolnak."
Pfű, ez telitalálat. Agresszívak és békétlenek vagytok. Hát Jézus ezt baromira nem így gondolta... Egy kis önvizsgálat azért nem ártana ám.
2013. márc. 3. 09:33
50/76 anonim válasza:
"éppppppen Jézus mondja, hogy "AZT A NAPOT ÉS ÓRÁT PEDIG NEM TUDHATJA EMBER FIA, SEM AZ ÉGI
ANGYALOK, DE MÉG A FIÚ SEM, CSAK AZ ATYA
EGYEDÜL." És? Éppen azt is Jézus mondta, hogy az utolsó napok eljövetelének vannak jelei, amelyekből egyértelműen kiderül közelsége, vagy éppen a Jelenések könyvének próféciái is tele vannak erre utaló jelekkel, vagy ezeket figyelmen kívül hagytad? Ez nem bölcs dolog. A testvér, akivel beszéltél, nem egy napot mondott, hanem csak annyit, hogy közel van, akkor mi a problémád?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!