Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek nekem meg van a...

Szerintetek nekem meg van a nyelveken szólás ajándéka, honnan tudom hogy meg van?

Figyelt kérdés
Létezik olyan hogy azt hiszem hogy meg van de Isten nekem mégis más ajándékot szánt?Ti honnan tudtátok hogy meg van?
2013. febr. 24. 14:02
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Miért nem beszél angolul? Hát azért nehogy már még neki kelljen tepernie azért, hogy megértsük őt. Nekünk kell törekednünk arra, hogy megértsük.
2016. jan. 28. 23:46
 32/36 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nem értjük, lehet létező. Hát a világon van többszáz nyelv, de abból én csak hármat értek. Akkor a többi nem is létezik? Hát dehogyis nem. Olvasni kell a Bibliát, és akkor minden tiszta lesz. Minden benne van, amit az embernek tudnia kell. Az, hogy mi nem értjük és nem beszéljük a Szent Szellem nyelvét, az nem azért van, mert nem létezik vagy mert halandzsa, hanem mert mi emberek vagyunk, ő pedig a Szent Szellem. Én nem értek egy kínai embert, mégsem mondom, hogy te idióta, mit halandzsázol itt betépve. Én magyar vagyok, ő kínai. Ebből fakadóan alapvetően nem beszéljük egymás nyelvét. De ha én megtanulok kínaiul, akkor beszélni fogom azt. Ha megtérek, nap mint nap olvasom a Bibliát, imádkozom és Isten akarata szerint élek, akkor betöltekezem a Szent Szellemmel, és előbb vagy utóbb beszélni fogom a nyelvét. Ez egy létező dolog, butaság lenne tagadni, hála a jó Istennek nagyon sok bizonyíték van arra, hogy Isten létezik, és ami a Bibliában meg van írva, az úgy is van. Úgyhogy, ha a Bibliában az van írva, hogy létezik a nyelveken szólás ajándéka, akkor az bizony létezik. Ezt nem kötelező elhinni, de érdemes, mert olyan változásokat hoz az ember életébe, amire semmi más nem képes.
2016. jan. 29. 00:01
 33/36 anonim ***** válasza:

"Miért nem beszél angolul? Hát azért nehogy már még neki kelljen tepernie azért, hogy megértsük őt. Nekünk kell törekednünk arra, hogy megértsük."

:D:D:D

Kényelmes egy fajta...annyira szórakoztató a hozzászólásod,hogy nyomtam neked egy like-ot.

Figyelj,ha Istennek fontos közölnivalója van az ember felé,azt világosan és egyenesen meg fogja tenni.

A Kínai nyelvet meg több mint 1,357 milliárd ember beszéli,de én nem tudok két olyan emberről,akik ugyanazt a titokzatos szentlélek nyelvet használnák,ugyanazokkal a szavakkal kommunikálnának egymással.Szerinted ez miért van?

A Biblia pedig azt is írja,hogy "varázsló asszonyt ne hagyj életben" vagy,hogy a megcsaló feleséget el kell átkoztatni egy pappal,belső szervi problémákat okozva neki ezzel.

Tehát csak azért,mert a Biblia ír valamit,még nem kell automatikusan Istentől származó,magasztos dolognak gondolni.

2016. jan. 29. 09:10
 34/36 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy pont az ember a kényelmes fajta, elvárja, hogy a segge alá legyen tolva minden, bele értve az Istentől való kegyelmet is. Sajnálom, hogy így gondolkodsz te is. A Bibliából idézgetsz, de minden jel szerint fogalmad sincs, mi az a kereszténység. Örülök, hogy jól szórakozol, ez is valami, ha már a lényeget nem sikerült felfognod abból, amit írtam. Részemről a témát itt lezártnak tekintem, mert tipikusan az a fajta vagy, akinek hiába beszél az ember, meg vagy győződve az igazazdról és kiforgatod a másik szavait, valamint sarkítasz is. De nincs is ezzel baj. A lehetőség számodra is adott az üdvösséghez. Minden jót kívánok neked!
2016. jan. 29. 14:37
 35/36 Pietrosol ***** válasza:

# 29!

A kínai nyelven kimondott szavak azért nem nevezhetők halandzsának, mert a szavakhoz,- függetlenül attól, hogy magam nem értem-, a nyelvet értő számára jelentés társul. A "kutyilutyipuruttya" és hasonló halandzsákhoz viszont semmilyen jelentés nem társítható, semmilyen nyelven. Illetve bármilyen jelentés társítható és bármi belemagyarázható. Még az is, hogy a bohóckodás és a szórakoztatóipar szakrális. Számomra fura, de úgy tűnik erről mégis beszélni kell.

A karizmatikus ördögűzés nagyjából ugyanez a szórakoztatóipari kategória. Játékgépfüggő és alkoholista ismerősöm hetente járt "ördögűzésre" hónapokon át. Ma online játékokon játszik és a lakásunk alatti lerakatból hordja tálcaszám a söröket. Ha magam az ördögűzöhöz hasonló hatékonysággal készíteném az oltványaimat és gondoznám a rám bízott növényeket, nem lenne pofám kertészmérnöknek nevezni magam.

Természetesen nem akarok a játékotokba rondítani, de a véleményem továbbra is az, hogy ez szórakoztatóipar és ezzel együtt jó bulizást kívánok!

2016. jan. 30. 08:56
 36/36 Fingkirály ***** válasza:

A nyeylveken szólás egyszerű halandzsa.

Én is néha szoktam artikulátlan hangokat kiadni, amik amúgy néha szavaknak tűnhetnek, amikor nyújtózok egy jót, és jólesik (én mindig "műjapán"-nak nevezem viccesen ezt a halandzsázást), de mégsem érzem a szent szellemet :)

2018. jún. 12. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!