Szerintetek nekem meg van a nyelveken szólás ajándéka, honnan tudom hogy meg van?
"Miért nem beszél angolul? Hát azért nehogy már még neki kelljen tepernie azért, hogy megértsük őt. Nekünk kell törekednünk arra, hogy megértsük."
:D:D:D
Kényelmes egy fajta...annyira szórakoztató a hozzászólásod,hogy nyomtam neked egy like-ot.
Figyelj,ha Istennek fontos közölnivalója van az ember felé,azt világosan és egyenesen meg fogja tenni.
A Kínai nyelvet meg több mint 1,357 milliárd ember beszéli,de én nem tudok két olyan emberről,akik ugyanazt a titokzatos szentlélek nyelvet használnák,ugyanazokkal a szavakkal kommunikálnának egymással.Szerinted ez miért van?
A Biblia pedig azt is írja,hogy "varázsló asszonyt ne hagyj életben" vagy,hogy a megcsaló feleséget el kell átkoztatni egy pappal,belső szervi problémákat okozva neki ezzel.
Tehát csak azért,mert a Biblia ír valamit,még nem kell automatikusan Istentől származó,magasztos dolognak gondolni.
# 29!
A kínai nyelven kimondott szavak azért nem nevezhetők halandzsának, mert a szavakhoz,- függetlenül attól, hogy magam nem értem-, a nyelvet értő számára jelentés társul. A "kutyilutyipuruttya" és hasonló halandzsákhoz viszont semmilyen jelentés nem társítható, semmilyen nyelven. Illetve bármilyen jelentés társítható és bármi belemagyarázható. Még az is, hogy a bohóckodás és a szórakoztatóipar szakrális. Számomra fura, de úgy tűnik erről mégis beszélni kell.
A karizmatikus ördögűzés nagyjából ugyanez a szórakoztatóipari kategória. Játékgépfüggő és alkoholista ismerősöm hetente járt "ördögűzésre" hónapokon át. Ma online játékokon játszik és a lakásunk alatti lerakatból hordja tálcaszám a söröket. Ha magam az ördögűzöhöz hasonló hatékonysággal készíteném az oltványaimat és gondoznám a rám bízott növényeket, nem lenne pofám kertészmérnöknek nevezni magam.
Természetesen nem akarok a játékotokba rondítani, de a véleményem továbbra is az, hogy ez szórakoztatóipar és ezzel együtt jó bulizást kívánok!
A nyeylveken szólás egyszerű halandzsa.
Én is néha szoktam artikulátlan hangokat kiadni, amik amúgy néha szavaknak tűnhetnek, amikor nyújtózok egy jót, és jólesik (én mindig "műjapán"-nak nevezem viccesen ezt a halandzsázást), de mégsem érzem a szent szellemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!