Szerintetek miért utálják Jehova Tanúit? Őnáluk kedvesebb embereket nem láttam!
Én Főiskolás vagyok és albérletben élek. A lakótársam jó párszor elbeszélgetett ugyanazzal a Jehovás palival. De tényleg 20-30 perceket is néha. Név szerint kereste már a végén és tudatosan hozzánk jött. lakótársam nem akart csatlakozni de természetből adódóan foglalkoztatják a vallások: a zsidó ugyanúgy mint a muszlim, vagy akár a szerb ortodox.
Na már most a probléma a következő: A lakótársammal diákmunkát kényszerültünk vállalni hogy legyen egy kis zsebpénzünk, ezért elkezdtünk szórólapot osztani központi helyeken egy diákszervezet felkéréséből. Pont egy hipermarket parkolójában osztogattuk a szórólapot amit mindenki elfogadott. Aztán jött a jehovás barátunk, A mélyen vallásos, világmegmentő, teremtésmagyarázó, nyájas úriember és olyan alpári módon küldte el Név szerint ismert lakótársamat a p*csába hogy szó szerint sokkot kaptunk.
Hagyjatok már ezzel a szarral, nincs rá időm... De nekünk legyen rá hétvégén-délután-kora estéken amikor jön a süket dumával. Szóval az én szememben jehova tanúi lebőgtek csúnyán és csak az általuk használt frappáns szóhasználattal élnék. "Hagyjanak ezzel a szarral nincs rá időm!" Elnézést mindenkitől akit a fogalmazással megbántottam. Mellesleg gyerekkoromban az egyetlen helyet is sikerült bezáratniuk ahová a gyerekek sportolni tudtak járni, csak mert zavarta az istentiszteletet amit a művházban tartottak. Úgy nőttünk fel, hogy labdázás közben csak nézhettük a bezárt sportpályát.
"Hagyjanak ezzel a szarral nincs rá időm!"
-ijen sztorikat tudok és tapasztaltam,nem érdekes hol ,attol én is Jehova Tanuja letem mert olvastam a Bibliát és vonzot megához az Igaz Isten Jehova (Bibliában is van ilyen feljegyzések)KÉRLEK GONDOLKODJ ELL EZEN- "jaj annak aki megbontránkoztat és annak is jaj aki megbotránkozik"-Máté 18:7-Jaj a világnak a botláskövek miatt! A botlásköveknek persze szükségszerűen el kell jönniük, de jaj annak az embernek, aki által jön a botláskő!
Judás is árulo volt (a többi apostolt elitéljem ezért),most nincsenek árulok!?-soha nem szabad általánositani,hajlamos a tökéletlen ember a végletekbe esni!
a Háromság ellen ezt irnám:RÓMA6/9,10,11-Jézus a feltámadása után és elöte is az életét ISTENNEK ÉLTE ÉS ÉLI MOST IS.RÓMA 6:9,10-"ÉLVE(Jézus)ISTENNEK ÉL"
Az apostolok és evangéliumok mindig külön beszélnek Istenről és a Fiárol feltámadása után is„.Jézus Krisztus nem bitorolta Isten helyét. Az ő egysége az Atyával nem jelent abszolút létazonosságot.EZ IGY VOLT ÉS IGY LESZ!
1KORINTHUSBELIEKHEZ IRT LEVÉL11/3,…..1KORINTH….15/27,28.stb.
János 9:31-" Tudjuk, hogy az Isten nem hallgat meg bűnösöket, de ha valaki istenfélő, és az ő akaratát cselekszi, azt meghallgatja."
Minden bizonnyal bölcsességre vall, ha ’hintjük’ a Jehováról és az ő szándékáról szóló ismeretet, és felajánljuk neki ’az ajkak gyümölcsét dicséretáldozatként’ (Héberek 13:15). Ám ahhoz, hogy ez az áldozat elfogadható legyen Jehova előtt, ’szentnek’ kell lennünk ’egész viselkedésünkben’ (1Péter 1:14–16). Salamon két ellentétes példabeszéddel erőteljesen felhívja a figyelmünket erre az alapvető igazságra: „A gonoszok áldozata utálatos Jehovának, a becsületesek imájában viszont örömét leli. A gonosznak útja utálatos Jehovának, az igazságosságra törekvőt azonban szereti” (Példabeszédek 15:8, 9).
Ezeket a Bibliában feljegyzet ismereteteket nem éljük nem alkalmazuk akkor bajban vagyunk igaz Isten nemtecését vonjuk magunkra!
(Példabeszédek 28:5)- A rossz emberek nem értik az ítéletet, de akik Jehovát keresik, azok mindent megértenek.
Pl 28:5 Ha ’keressük Jehovát’ az ima, valamint Szavának tanulmányozása által, ’mindent megértünk’, amire szükségünk van ahhoz, hogy elfogadhatóan szolgáljuk őt.
Evel buzditom a kérdezőt aki fiatal Tanúja Jehovának és az én hít-tesvérem az Urban.
"ijen sztorikat tudok és tapasztaltam,nem érdekes hol ,attol én is Jehova Tanuja letem mert olvastam a Bibliát és vonzot megához az Igaz Isten Jehova"
Ez a gondolatmenet és megfogalmazás meggyőzött, hogy elkerüljem Jehovát amilyen messzire csak tudom.
MÁS VÉTKÉÉRT NEM FORDITOK HÁTAT ISTENNEK!MERT NEM EMBERT IMÁDOK HANEM CSAK AZ IGAZ ISTENT JÉZUS ÁLTAL!-Ő az út hozzá (János 14:6)
NEM akartam részletezni ,tapasztalatomat részletezni,mert nem épit !Sajnálom ,hogy csalodást okoztam ezel neked !
NEKEM AZ A CÉLOM hogy:Róma12:17-21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akár gazdagok vagyunk, akár szegények, csakis úgy lehetünk boldogok, ha kitartunk a próbáink alatt (Jakab 1:12–15). Ha ép hittel kitartunk a próbák alatt, boldognak mondhatnak minket, mivel öröm származik abból, ha azt tesszük, ami Isten szemében helyes. Mivel mindhalálig ragaszkodnak hitükhöz, a szellem által nemzett keresztények megkapják „az életnek koronáját”, vagyis a halhatatlanságot az egekben (Jelenések 2:10; 1Korinthus 15:50). Ha földi reménységünk van, és megőrizzük Istenbe vetett hitünket, örömmel várhatjuk a paradicsomi földön lévő örökké tartó életet (Lukács 23:43; Róma 6:23). Milyen jó Jehova mindazokhoz, akik hitet gyakorolnak benne!
Máté 5:5!
Bibliából idézgetés találomra kiragadott részekkel 100%
Önálló gondolatok, némi emberi intelligencia 0%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!