Mi igazolja az evolúciót?
Találtak már teljes egész csontvázat, ami félig ember-félig majom, vagy éppen az emberré fejlődés fázisában volt?
Nem, a fog, vagy a tarkódarab nem ér. Tudna nekem mutatni valaki megdönthetetlen bizonyítékot az evolúcióra?
Ezelőtt még nem hallottam ezt a szót, mert nem tanultam a hitem, csak kitaláltam egy nekem valót. :D De végül is igen. :)
Szóval én azt az erőt tekintem Istennek, ami éltet engem, mindenhol ott van. Ami irányítja a molekulák reakcióit, ami működteti az agyamban lévő kapcsolatok kialakulását...stb. Szerintem pl. fantasztikus érzés az asszociálás érzése, meg amikor sokadik olvasásra hirtelen megértem a számomra korábban felfoghatatlan matek tananyagot, és végre összeáll, és megértem. Ezek után csak úgy tudok tekinteni magamra is és más élőlényekre, vagy akár egyéb természeti törvényekre is, hogy bennünk van Isten. Hogy például a villám alakja mindenhol megjelenik a természetben (érhálózat, folyók medre, fák ágai...stb.).
Vagy például az e szám is ilyen, vagy a gömb (vagy egyéb) alakú micsodák, amik keringenek egymás körül (bolygók, holdak, elektronok (bár ők nem szabályosan)).
Most nézd meg, milyen gyönyörű :) :
Igen, a gyerekük.
Nekem már elegem van, hogy mindenféle képzetlen sötét paraszt belepofázik a munkába.
Nem tudom sajnáni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!