Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi igazolja az evolúciót?

Mi igazolja az evolúciót?

Figyelt kérdés

Találtak már teljes egész csontvázat, ami félig ember-félig majom, vagy éppen az emberré fejlődés fázisában volt?

Nem, a fog, vagy a tarkódarab nem ér. Tudna nekem mutatni valaki megdönthetetlen bizonyítékot az evolúcióra?

2012. nov. 13. 06:45
 141/169 anonim ***** válasza:
80%

"ma 16:09 én nem mondtam azt, hogy megállt a fejlődés. "

Te azt állítottad, hogy új fajok nem keletkeznek. ("Mai is létezik, hogy sejtek mégsem alakultak ki újabb fajok hanem minden maradt változatlan. ") Erre mutattam meg, hogy de igen.

"Ökörség volt ezt leírnod, mert nem jól értelmeztél az elvakultságod miatt."

A "mégsem alakultak ki újabb fajok hanem minden maradt változatlan" mégis milyen elmebetegséggel értelmezhető úgy, hogy "minden folyton változik és új fajok is kialakulhatnak"? Ha hülyeségeket írsz, legalább vállald érte a felelősséget!

"Ezt hogy szedted össze? "

Te állítottad, hogy ember csak másik embertől születhet. ("Nem született még ember úgy, hogy nem ember szülte. Most akkor az evolúció megállt?? " ) Én egyszerűen rávilágítottam, hogy az evolúció pont ezt állítja, hogy egy ember csak a másik utódaként jött létre, véletlenül sem úgy, hogy a jóistenke agyagból gyúrta, majd életet lehellt belé. Ezért furcsa, hogy ezt te valamiért az evolúció cáfolataként értékeled, mert pont a teremtés cáfolata, mivel az éppen azt állítja, hogy volt olyan ember, akinek nem volt szülőanyja.

2012. nov. 15. 16:24
 142/169 anonim ***** válasza:
76%
Tehát akkor eljutottunk oda, hogy 66-oska is az evolúcióban hisz, csak még ahhoz is ostoba, hogy rájöjjön ô maga mirõl beszél. :D Ez a csávô a legnagyobb epic fail eddig.
2012. nov. 15. 16:32
 143/169 anonim ***** válasza:
84%

" Idéztél már szellemet? Egy ismerősöm úgy vált ateistából hívővé mikor az asztal kétlábra állt neki. Na meg az ismerőse kérdezte a szellemet hol van a barátnője és szellem kopogtattással kiderítette, hogy épp megcsalja őt. Fel is hívta és a csaj kérdezte honnan jött rá, hogy megcsalta. Na, ha a szellem létezik akkor annak alkotójának is és ez a bla bla bla tudományos szövegetekben nem létezik pedig vannak tudományos kísérletek a szellem világról is. Én vagyok a sötét? Legalább én tudom, hogy tévedtek és nem érdekel a hitetlenségetek:)"

És ennek most mi az értelme? Ez miben cáfol rá az evolúcióra?

Képzeld én meg láttam embert varázsolni és most már a Harry Potter világában hiszek, remélem egyszer felfedik magukat nekünk:)

2012. nov. 15. 17:33
 144/169 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes, hová tűnnek ebből a fórumból a hozzászólások?
2012. nov. 15. 18:04
 145/169 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy nézem, Hazardteam és a 66%-os barátunk kommentei csappantak meg. Nyilván a modiknak se jött be az a stílus, ahogy előadták magukat egyes hozzászólásaikban.
2012. nov. 15. 22:30
 146/169 Hazardteam ***** válasza:
0%
Vagy ismét tévedsz:)
2012. nov. 15. 23:35
 147/169 anonim ***** válasza:
53%
Nem, mert én nem szóltam a modiknak, de úgy látom fogok és meglássuk mi lesz.
2012. nov. 16. 15:32
 148/169 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos a kérdező egy hülye gyerek, így sajnos nem lehet vele értelmes kommunikációt folytatni az evolúcióról.
2012. dec. 11. 16:53
 149/169 anonim ***** válasza:
100%

"DNS lánc? Isten alkotta."

Akkor Isten evolúció útján teremtette az élővilágot. :P

2012. dec. 11. 16:54
 150/169 anonim ***** válasza:
100%

"néhány bolygó meg azért forog visszafelé, hogy Isten megmutassa, hogy a szabályt ő alkotja, és cáfolja az evolúciót"

A bolygók forgásának mi köze van az evolúcióhoz?

2012. dec. 11. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!