Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők, ti is egyetértetek...

Hívők, ti is egyetértetek avval az állásponttal, hogy az ateisták nem juthatnak üdvösségre?

Figyelt kérdés
Jehova tanúi így gondolják. Jah, és most a többi vallás híveit kérdezném >>nem kérek Jehova tanú válaszokat!<<
2012. nov. 8. 11:12
1 2 3 4 5 6
 41/52 mustafa33 ***** válasza:

Te 30%-os, odaírtam a tanmese után azt hogy hol melyik könyvben van és melyik fejezet stb.? Azt hiszem egyértelmű az amit írtam : legenda !

ne értetlenkedj már annyit mert nem lehetsz ennyire hüje (sic j!).

2012. nov. 10. 02:19
 42/52 mustafa33 ***** válasza:
te 30%-os, te nagyon de nagyon nagyképű vagy. És öntelt. Te nem vagy való térítőnek. Ahhoz neked még sokat kell tanulni. Mutasd meg felügyelődnek ezeket a válaszaidat és biztos hogy letol. Te többet ártasz a hited szervezetének, mint az ellenségeitek. te nem térítsz, te ellenszenvessé teszed az olvasóid előt a vallásodat. Sajnállak.
2012. nov. 10. 02:31
 43/52 anonim ***** válasza:
Én meg azokat tudom nagyon sajnálni, akik személyeskedésekben élik ki a bosszúságaikat, mivel nem tudnak a bibliából válaszolni!
2012. nov. 10. 02:42
 44/52 anonim ***** válasza:
Én azért ha megkérdezhetem milyen körökből jösz Kedves 30 százalékos válaszoló?:-)
2012. nov. 10. 15:26
 45/52 mustafa33 ***** válasza:
te 30%-os, neked nagyon jó. Te elolvastál egy könyvet, esetleg meg is tanultad és ennyi. Azt hiszed megetted a világ tudomnányát. Pedig hidd el, sokkal több tanulnivaló van a világban. Igaz, aki csak arra vár, hogy mindenki elpusztul és ő majd válogathat a rá maradt javakban és élvezheti azokat mindörökre, annak minek tanulni, tudni bármit is esetleg érteni valamihez. ☻
2012. nov. 10. 20:18
 46/52 anonim ***** válasza:
Nem veszed észre, hogy folyamatosan hülyeségeket beszélsz? Legalább pontos ismereted lenne rólunk, a tanításainkról, de addig, míg csak azt hiszed... :))
2012. nov. 10. 20:32
 47/52 anonim ***** válasza:
Mindenesetre kedve tanuk ha azert vagytok ezen az oldalon is hogy teritgessetek akkor nagyon nem jo modszert alkalmaztok,ugyhanis nemghogy megkedveltessetek magatokat az emberekkel vagy a vallasotokat hanem egyre jobban eltavolitjatok magatoktol az embereket az ilyen szeretetlen megnyilvanulasaitokkal,Jezus nem ezt tanitotta es azt se hogy a Jezhova tanui fognak csak udvozulni hanem azt mondta,hogy ami embereknel lehetetlen az Istennel lehetseges,es Isten nem lakik semmilyen kezzel csinalt templomban vagy kiralysag teremben hanem a szivben lakik,en sem azt vallom,hogy mindenki udvozul aki a sajat hitehez ragaszkodik,de aki Jezust befogadja es atadja neki az eletet annak orok elete lessz akkor is ha nem tartozik a Jehova tanui szervezethez,majd csak neztek nagyokat az utolso nap,hogy hany nem Jehova tanuja is udvozulni fog,de nektek hiaba mond barki is barmit akkor is az egy igaz egyhaznak tartjatok magatokat,de remelem egyszer Isten ad nektek ebben nagyobb vilagossagot.
2012. nov. 10. 21:06
 48/52 anonim ***** válasza:
MElyik válaszoló volt itt Jehova tanuja?
2012. nov. 10. 22:00
 49/52 Pietrosol ***** válasza:
Vicces,ahogy a hívők veszekednek az üdvözülésen,mintha ez valami verseny lenne!
2012. nov. 10. 22:05
 50/52 anonim ***** válasza:

HÁt sajnos... bár, ha jobban belegondolok az élet is egy nagy verseny...vagy célba érsz vagy nem... És az néha nem baj ha elmélázol rajta, hogy vajon a jó pályán haladsz-e vagy éppen mellékvágányra jutottál...! :-)

Bár tény és való, hogy nem ilyen alpári módon kéne ezt míívelni!:-)

2012. nov. 10. 22:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!