Egyetértetek azzal, hogy az Úr egy ember életében nem sokszor, talán ha egyszer maximum kétszer szól, jelez?!
Figyelt kérdés
Vagy van akit folyamatosan hív újra és újra próbálkozva?2012. júl. 16. 13:21
1/8 anonim válasza:
Engem eddig még nem hívott senki.
2/8 anonim válasza:
Nem értek egyet. Mindig meg lehet hallani isten hangját, ha elcsendesítjük az elménket és befelé figyelünk. Ezek után több történés is következhet az életünkben, ami megerősít minket a hitünkben.
3/8 anonim válasza:
hozzám napi szinten szól az Úr
de én néha úgy csinálok mintha észre se venném:(
4/8 anonim válasza:
1. Nem értek egyet.
2. Igen, van.
5/8 anonim válasza:
Nem értek egyet, ahogy azzal se, hogy vannak kiváltságosok, akikkel jobban trődne. Mindenkihez egyformán szól, mindenkit egyformán hív, nem szűnve várni, hogy az ember elfogadja ezt a hívást, az emberek ingerküszöbe viszont változó, ezért vannak, akik többször, jobban megérzik ezt a hívást, és vannak, akik sosem hallják meg.
6/8 anonim válasza:
Isten nem személyválogató minden ember számára megiratta a Bibliát.És a Bibliában minden ember számára elhangzik a meghivás(Jelenések 22:17)
7/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Nem mondta Jézus, hogy osztályokra szakítja szét az emberiséget, azt mondta mindnyájan testvérek vagyunk.
Igy a szent írásban mindenkinek szólnak a leírtak, csak annyi a különbség, hogy valakit érdekel és igyekszik úgy élni, van akit meg nem érdekel. és nem is él annak megfelelően.
Ez utóbbi sajnálatos.
8/8 anonim válasza:
Ő akárkit akárhányszor szólít, a helyzet inkább az, hogy általában nem feltűnően, látványos módon szól, így nagyon sokan nem veszik észre a hívását. Apró dolgokra, többnyire érzésekre kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!