Jehova Tanúi ezt hogyan magyarázzátok meg?
"Nem lehet végre
kimondani azt, hogy hazugságot hirdettek Isten
nevében?!" Ha isten szava szerinted hazugság akkor csak sajnálni tudlak, vagy még azt sem.
"Én a "hibásnak tűnő értelmezést" nevezném
inkább hazugságnak, erre akartam utalni." És mik lennének ezek a hibásnak tűnő és egyben hibás értelmezéseink? Mert úgylátom ezt akarod kihozni az egészből, hogy hibásak az értelmezéseink.
Kedves XY, mint új JT-felhasználónak, javasolnám a régi kérdések alapos áttanulmányozását.
Mindösszesen kb. 350 kérdésről van szó, ezekből teljes körű tájékoztatást kaphatsz arról, hogy melyek az érzékeny pontok; továbbá megismerheted és végiggondolhatod az érveket és ellenérveket, bizonyításokat és cáfolatokat.
Nem tudok más nevében nyilatkozni, de részemről már iszonyatosan unom, hogy minden egyes új JT azt várná, hogy csak neki külön irkáljunk több oldalnyi szöveget; ahelyett, hogy ő maga utánanézne egy-egy témának. Úgyhogy részemről ennyi; használjátok a kereső funkciót, azért van. :)
"részemről már iszonyatosan unom, hogy minden
egyes új JT azt várná, hogy csak neki külön
irkáljunk több oldalnyi szöveget." Te csak ne unjál semmi Berta, ha ennyi rágalmat nem untál kitalálni rólunk amennyi itt a Gyakorin van akkor te csak ne unjál semmit.
@ XY vagyok:
1. Már csak tájékozódás okán is érdemes átolvasni a régi kérdéseket; talán pont ezzel spórolsz majd időt.
2. Ha rászánod magad, akkor határozottan javaslom a szövegértő olvasást. Pl. itt is van egy kis probléma: én NEM rágalmakat említettem, hanem érzékeny pontokat, érveket, ellenérveket, bizonyításokat és cáfolatokat; nagyon nem mindegy.
@ 38:
Ha tudnád bizonyítani is az állításodat, akkor még talán valaki el is hinné. Így viszont pontosan te rágalmazol. Én ugyanis egyetlen egy darab rágalmat nem találtam ki rólatok; nemhogy annyit, amennyi a GYK-n van, de még a saját válaszaimban sem. Egyetlen egyet sem.
Úgyhogy javaslom, vagy bizonyíts, vagy beszélgess el a véneitekkel a hazugságról és a rágalmazásról...
" Én ugyanis egyetlen egy darab
rágalmat nem találtam ki rólatok; nemhogy
annyit, amennyi a GYK-n van, de még a saját
válaszaimban sem. Egyetlen egyet sem" Ne bujj ki a felelősség alól, nem az a lényeg hogy ki találja ki őket, hanem az hogy ugyanúgy tényként használod azokat, és ezt te is tudod hogy jópárszor megtetted itt már itt a gyk.-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!