Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi ezt hogyan...

Jehova Tanúi ezt hogyan magyarázzátok meg?

Figyelt kérdés
"Ha a szervezet valójában nem prófétált világ végét 1925-re és 1975-re, akkor hogy lehet, hogy olyan sok Tanú távozott el közvetlenül 1925 és 1975 után? ("A mozgalom nagyjából háromnegyed része veszett el 1925 és 1928 között, majd hatalmas veszteségeket szenvedett el 1975 után, amikor nem jött el a vég, amire újra és újra hivatkoztak" mondta Jim Penton exTanú, aki Jehova Tanúiról az Encyclopedia Americana-ban elkészítette a szócikket.)"
2012. okt. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
30%
Milyen hazugságot hírdetünk? Szeretnék tudni róla.
2012. dec. 9. 10:02
 32/66 anonim ***** válasza:
84%
Én a "hibásnak tűnő értelmezést" nevezném inkább hazugságnak, erre akartam utalni.
2012. dec. 9. 12:55
 33/66 anonim ***** válasza:
10%

"Nem lehet végre

kimondani azt, hogy hazugságot hirdettek Isten

nevében?!" Ha isten szava szerinted hazugság akkor csak sajnálni tudlak, vagy még azt sem.

2012. dec. 24. 19:26
 34/66 anonim ***** válasza:
37%

"Én a "hibásnak tűnő értelmezést" nevezném

inkább hazugságnak, erre akartam utalni." És mik lennének ezek a hibásnak tűnő és egyben hibás értelmezéseink? Mert úgylátom ezt akarod kihozni az egészből, hogy hibásak az értelmezéseink.

2012. dec. 24. 19:34
 35/66 anonim ***** válasza:
80%

Kedves XY, mint új JT-felhasználónak, javasolnám a régi kérdések alapos áttanulmányozását.

Mindösszesen kb. 350 kérdésről van szó, ezekből teljes körű tájékoztatást kaphatsz arról, hogy melyek az érzékeny pontok; továbbá megismerheted és végiggondolhatod az érveket és ellenérveket, bizonyításokat és cáfolatokat.

Nem tudok más nevében nyilatkozni, de részemről már iszonyatosan unom, hogy minden egyes új JT azt várná, hogy csak neki külön irkáljunk több oldalnyi szöveget; ahelyett, hogy ő maga utánanézne egy-egy témának. Úgyhogy részemről ennyi; használjátok a kereső funkciót, azért van. :)

2012. dec. 25. 23:59
 36/66 anonim ***** válasza:
22%
Értelek, majd ha lesz időm belenézek, ugy is rég olvastam utoljára rágalmakat velünk kapcsolatban.
2012. dec. 27. 11:39
 37/66 anonim ***** válasza:
20%
Pedig azt itt sajnos találhatsz bőven.
2012. dec. 27. 13:16
 38/66 anonim válasza:
11%

"részemről már iszonyatosan unom, hogy minden

egyes új JT azt várná, hogy csak neki külön

irkáljunk több oldalnyi szöveget." Te csak ne unjál semmi Berta, ha ennyi rágalmat nem untál kitalálni rólunk amennyi itt a Gyakorin van akkor te csak ne unjál semmit.

2012. dec. 30. 18:54
 39/66 anonim ***** válasza:
94%

@ XY vagyok:

1. Már csak tájékozódás okán is érdemes átolvasni a régi kérdéseket; talán pont ezzel spórolsz majd időt.

2. Ha rászánod magad, akkor határozottan javaslom a szövegértő olvasást. Pl. itt is van egy kis probléma: én NEM rágalmakat említettem, hanem érzékeny pontokat, érveket, ellenérveket, bizonyításokat és cáfolatokat; nagyon nem mindegy.

@ 38:

Ha tudnád bizonyítani is az állításodat, akkor még talán valaki el is hinné. Így viszont pontosan te rágalmazol. Én ugyanis egyetlen egy darab rágalmat nem találtam ki rólatok; nemhogy annyit, amennyi a GYK-n van, de még a saját válaszaimban sem. Egyetlen egyet sem.

Úgyhogy javaslom, vagy bizonyíts, vagy beszélgess el a véneitekkel a hazugságról és a rágalmazásról...

2013. jan. 2. 02:03
 40/66 anonim ***** válasza:
11%

" Én ugyanis egyetlen egy darab

rágalmat nem találtam ki rólatok; nemhogy

annyit, amennyi a GYK-n van, de még a saját

válaszaimban sem. Egyetlen egyet sem" Ne bujj ki a felelősség alól, nem az a lényeg hogy ki találja ki őket, hanem az hogy ugyanúgy tényként használod azokat, és ezt te is tudod hogy jópárszor megtetted itt már itt a gyk.-n.

2013. jan. 2. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!