Meleg keresztényként mit kéne csinálnom?
Nem bántás kép, de az előttem szóló ezt megtehette volna privátban is.
Nem ilyen lerohanással kell kérdéseket feltenni, mert az ember még megijed.:(
Kedves kérdezőnek.
Felnőtt ember vagy.
Mindenki tud saját magán uralkodni, az elmédet te irányítod. Nem lesz könnyű, és sok időt vesz igénybe.
Azt kellene, hogy olyan dolgokkal foglald el magad amik elterelik a figyelmedet, és olyan társaságban kellene rendszeresen járnod, ahol segítséget kapsz.
Ezek mellett ahogy eddig is tetted továbbra is legyél kitartó az imában.
Elmélkedj Isten dolgain.
A gyülekezeteinkben sokan kaptak segítséget és vannak akik már házasságban gyermekekkel élnek keresztény életet.:)
Vidiripi
Anonim 78%-os!
"gondolom a templomban csupa kalapos nőt látni."
Igen már látom hogy mi van akkor ha te valamiről nem olvasol tanulmányt. Legalább 60 oldalnyit.
Azt írja hogy: "Minden asszony pedig, a ki befedetlen fõvel imádkozik avagy prófétál,..."
Befedetlen nem írja hogy mivel van befedve a feje. Pláne nem kalappal. Na de nem ez a téma.
A többi idézetedbe most nem mennék bele. Mert ahhoz értened kellene hogy mi a különbség az Ószövetség és az Újszövetség között.
Na de ami a témával kapcsolatos.
1Korinthus 6:9 Vagy nem tudjátok, hogy az igazságtalanok nem részesülnek Isten országában? Ne ejtsétek tévedésbe önmagatokat: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem kéjencek, sem férfiakkal paráználkodó férfiak,
Efézus 5:5 Hiszen jól tudjátok, hogy egyetlen paráznának, tisztátalannak vagy nyerészkedőnek, azaz bálványimádónak sincs öröksége a Krisztus és az Isten országában.
3Mózes 18:22 Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az.
S mint ahogyan már korában is írtam. Az ember férfinak és nőnek lett teremtve s parancsot kapott a szaporodásra. Ez a természetes.
kedves kérdező.
Ezek szerint nem volt még kapcsolatod férfival és ez már JÓ!
MI az ami vonz egy férfiban, mert ugyan olyan a testfelépítése, mint a tied?
Evvel az erővel simogathatnád önmagadat is.(nem bántás kép)
Szerintem nem is olyan nagy a baj még.
Csak bemeséled magadnak.ki kellene találni, mi váltja ki ezt a gondolkodást, és még csírájában elfojtani!
Gondolkodni fogok rajta hogyan lehet ere rájönni?
Jó éjt.:)
Nekem az előbbi felsorálosodhoz csak egy kérdésem lenne:
Kannibalizmuson gondolkoztál már? Csak azért, mert kb. annyira természetes. Normális emberi lény 2 dolgot biztos, hogy nem csinál: 1. nem b**zul és 2. Nem eszik embert. Tudom, hogy hihetetlen, de próbálj beletörődni. Hiába vagytok egyre többen, a normális/egészséges az a hetero vallás tudod?:) Jöhetsz itt azzal, hogy "megtért" meg ilyenek, valójában közöd nincs sem Istenhez, sem az élethez. Úgyhogy azt javaslom, ne szépítsük. Tudod mit? Ne szexelj. De legfőképp ne házasodj, így tuti ne. Még a végén képes lennél és tönkretennéd egy szerencsétlen lány életét, esetleg a gyerekei életét! Maradj a seggeden, ha mást nem tudsz és nem is hallgatsz senkire és no szex, nem bonyolult. Sok embert ismerek, akiknek nincsen feleségük, férjük, de hívők és nem szexelnek. Önként. Te meg ben b**iskodsz. Nah? Ha ők megtehetik, te is bírni fogod, hiszen csak HIT kell és kitartás nemigaz? Kíváncsi vagyok, neked hogy megy majd ilyen hozzáállással.
Szia!
Mindenek elött, nem kell betojni. Nincs semmi gond azzal, hogy meleg vagy, sem keresztény, sem puszta emberi szempontból. Az már más kérdés, hogy a társadalom miként vélekedik a dologról. A legfontosabb neked tisztába lenni magaddal, elfogadni magad olyannak, amilyen vagy. Ez nehézkes folyamat, sok kérdést vet fel és rengeteg érzelmi kavarodást eredményez. Az emberek mindig féltek a mástól, a különbözőtől, az ismeretlentől. Alapból a többség ott téved, amikor azt hiszi, hogy ezt a másságot mi választjuk. Ez sajnos nem így van, hiszen akkor könnyen orvosolható lenne. De nem az, és soha nem is lesz az genetikai beavatkozás nélkül. Próbálj egy ideig csak a földön ragadni és hagyd az égieket, amíg magaddal küzdesz. Személy szerint nem vagyok vallásos, de én nem tudok elképzelni egy olyan Istent, mely elítélné teremtményeit, mert nem születtek egy rendszerbe a többséggel. Másnak lenni nem bűn, nem ártasz vele senkinek. A homoszexualitás nem csak nálunk, embereknél, van jelen, hanem minden fajnál, ami él és mozog, figyeltek már meg ilyen irányba elmozduló szexuális orientációt. A legyektől, a pingvineken át, a csimpánzokig, mindenhol jelen van. Legtöbb állat nem rendelkezik öntudattal, tehát nem tudja, hogy meleg. Nagyjából, minden faj 14 százaléka homoszexuális. Ez egy genetikai módosulás, mely ellen a tudomány mai állása szerint, nem tehetsz semmit. Persze, nem is kell, hiszen mindenki joga boldognak, szerelmesnek és szabadnak lenni. Vallásos szempontból, különösen a katolikus vagy az iszlám, radikális ellenkezésbe fogsz ütközni. Az egyház abban a hitben él, amit már az elején is említettem, hogy melegnek lenni választás. Ezért ellenzik a melegek közötti házasságot is, holott a homoszexuálisok mind hetero családból származnak, a melegek által örökbefogadott hetero gyerekek, pedig heterók maradnak. Ezek tények, melyeket az egyház előszeretettel hagy figyelmen kívül, teljesen értelmetlen módon. Egy isteni entitással való kapcsolatunk nagyon személyes, nem igényel templomot, papot, miséket. Nem kell figyelmen kívül hagyni, hogy amikor a Biblia szerint Jézus tanítgatott, sehol nem kért templomot, vagy sehol nem említ egyetlen épületet sem, amely Istenhez közelebb vinné az embert. Csakis a személyes hited köt Istenhez, semmi más. Az egyház, egy emberek által kigondolt intézmény, semmi több, sőt rengeteg vér és mészárlás kötődik hozzá. Tehát, a te kapcsolatod Istennel, rád és Rá tartozik, senki másra. Ezt figyelembe véve, az vagy és olyan, amilyennek születtél, senki nem ítélkezhet feletted. Természetesen, a te hited szerint, csakis Isten. Ő meg a szeretet mestere, így nem ítél el téged, csak azért, mert egy Petit szeretsz és nem egy Klárit. Azt, hogy az egyház, hogyan látja a melegeket, emberek döntötték el, nem Isten. Ha téged elítél, mert melegnek szölettél, azzal elítéli sok olyan más teremtményét is, amelyek nem is fogják fel, hogy melegek, sőt, egyeseknek még saját létükről sincs tudomásuk. Ebben meg nincs logika. Nem Isten haragjától kell tartanod, hanem az emberi butaságtól és az ebből eredő gonoszságtól. Keresztényként is lehetsz meleg, ha ilyennek születtél. Semmi gond nincs ezzel.
" Az ember férfinak és nőnek lett teremtve s parancsot kapott a szaporodásra."
aha, persze. csak éppen azokról feledkezett meg, akiknek nem lehet _saját_ gyerekük, mert: meddőek, hermafroditák, melegek, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!