Ha hitelt adunk a bibliában foglaltaknak akkor hogyan szaporodtak el az emberek a földön.Tudtommal Ádámnak és Évának két fia volt.Káin és Ábel.Hogyan lett a többi ember?Ha mégis volt lányuk csak nem írja a biblia akkor az hogyan szülhetett gyermeket a saját testvéreinek?Nem ellentmondásos ez?
ma 15:22 jól mondja mivel nem létét se bizonyítja semmi se és így nem lehet csak úgy kijelenteni, hogy nem létezik. Ám ha már újra írtam akkor kedves mustafa arra gondoltál, hogy nem csak a mai divat a trollkodás és hogy pont ezért nincs benne a Bibliában? Szerinted Lilith hogyan mondta ki Isten nevét, ha senki se tudja? Mózes mikor megkérdezte mit mondjon ki ő akkor azt mondta Isten, hogy: Vagyok, aki vagyok. Lilith bezzeg tudta, hát nem sántít ez így? Nem véletlen van kihagyva Lilith a Bibliából. Ám legyek reménytelen nem számít.
2012. szept. 8. 17:31
72/78 mustafa33 válasza:
Kedves előző, én egy büdös szóval sem mondtam, hogy Lilith ismerte Isten nevét. Hogy hogy szólította? Honnan tudjam, nem voltam ott (vagy gondolod, hogy én voltam a kígyó? ☻). Kérdezd meg attól aki a Talmudot írta. Vagy egy hithű kabbalista zsidótól. A 61-es válaszomban meg ha nem vetted észre az iróniát, mint már írtam hogy az, akkor sajnálom.
2012. szept. 10. 20:10
73/78 anonim válasza:
# 70 Szerintem az evolúció elég nagy bizonyíték!
2012. szept. 14. 20:50
74/78 anonim válasza:
#73 az evolúció nem bizonyíték hanem az élet fejlődése. Ha egy reptoid vagy android lenne a nagyapád akkor is létezne az evolúció! Kedves okos gyerek. Ugyanúgy a Bibliai eseményeket is feltártak már régészek, szóval az is bizonyított dolog. Ha a majmoktól származunk akkor mégis hol van a farkunk??? Valaki biztos leharapta és azóta farok nélküli majmok lettünkXD iháháuháhhá!!
2012. szept. 15. 11:21
75/78 anonim válasza:
Ha igaz lenne a biblia ilyen értelmezése-- akkor vérfertőzések sokaságával!
ez a legelső olyan szövegrész amely nem igaz és igy van benne rengeteg ami nélkülöz minden ésszerűséget és természeti törvény. Egy könyv, amit a papok írtak és Isten szavának hazudtak
2012. nov. 17. 18:29
76/78 anonim válasza:
Mindenféleképp vérfertőzés lenne, ha nem is Ádám és Évától származnánk mamika. Talán egyszere többen potyogtak le az őseink vagy mi?
2012. nov. 18. 11:11
77/78 mustafa33 válasza:
Amint azt a Punch írta 1873-ban: egy lord kérdezte darwintól: -uram én ember vagyok, de hogy bkéljek meg azzal atényel, hogy a dédapám majomember volt?
Darwin válasza: -Sir, nem gondolja, hogy ez inkább a dédmamának volt kellemetlen?
2012. nov. 18. 23:42
78/78 Mist194 válasza:
A vallás, hit, nem tények tudása. A biblia nem tények pontos leírása, hanem legendák laza gyůjteménye, amik nem tartalmazzák az eltérő legendákat.
Ádám és Éva 3. gyermekéről azt írja Mózes könyve "...amikor Szet megismeré az ő feleségét, nemzé neki...". Úgy tűnik élt a szomszédban egy másik törzs is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!