Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan népesítette be a...

Hogyan népesítette be a földet Ádám és Éva?

Figyelt kérdés
Ha hitelt adunk a bibliában foglaltaknak akkor hogyan szaporodtak el az emberek a földön.Tudtommal Ádámnak és Évának két fia volt.Káin és Ábel.Hogyan lett a többi ember?Ha mégis volt lányuk csak nem írja a biblia akkor az hogyan szülhetett gyermeket a saját testvéreinek?Nem ellentmondásos ez?

2012. aug. 18. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
Hát nem felelsz a kérdésre. Pedig azt hittem okos gyerek vagyXD
2012. aug. 18. 22:06
 32/78 anonim ***** válasza:

A Bibliában nincs sehol konkrétan kimondva, hogy lapos a föld. Ahol utalás van rá, ott sem az a lényeg, és csak azért van, mert az ekkori emberek azt hitték. Egyébként az egyház csak hatalmi okokból üldözte a tudományt, és nem a Bibliára alapozva. Azt csak kitalálták, mert a középkori pápák, püspökök, meg a többi egyházi ember féltette az állását.

Amúgy meg nem értem mért baj, hogy bevállaljuk a 2. variációt.

2012. aug. 18. 22:09
 33/78 anonim ***** válasza:
Nem vagyok még készen ilyen briliáns gondolatmenet követésére.....:)
2012. aug. 18. 22:10
 34/78 anonim ***** válasza:
És még a következő briliáns gondolatmenetre fel se készültél:) Ne hidd, hogy csak ennyivel tudlak meglepni téged. Ugye milyen cuki vagyok?
2012. aug. 18. 22:15
 35/78 anonim ***** válasza:
10%

Na erről beszéltem.

vallási kérdés------>orbitális viták tönkelege.Mindig így végződik az összes.Bár nincs is több opció a befejezésekre.Miért?Mert a tudomány és a vallás nem összeegyeztethető.

2012. aug. 18. 22:20
 36/78 anonim ***** válasza:
Ez így van, de a tudomány és a vallás miért ne egyezthető össze? Ez így csak egyoldalú nézet. Tény, hogy egy ateista és egy hívő nehezen jönnek ki, hiszen erről beszéltem én. Fura.
2012. aug. 18. 22:22
 37/78 anonim ***** válasza:

Rossz a megfogalmazás.

helytelen: A tudomány és a vallás nem összeegyeztethető

helyes: Az ateista nem képes elfogadni, hogy vannak dolgok, amikre nincs bizonyíték.

Ez tény, és még az ateisták is ezt mondják, hiszen ezen alapszik az ateizmus. Én elfogadom a tudományt, ők nem fogadják el a vallást.

2012. aug. 18. 22:32
 38/78 anonim ***** válasza:

Ha minden kérdésre lenne válasz, akkor nagyon unatkoznánk idővel. A legjobb vitaalap éppen az olyan kérdés, amire nem létezik valódi megoldás. Szerintem ettől még nem felesleges.

Piros? Igen, piros.

Mi lenne ebben az érdekes?

2012. aug. 18. 22:32
 39/78 anonim ***** válasza:
Nem,én nem arra gondoltam,hogy mit fogad el az ateista és mit nem,pontosan arra gondoltam amit le is írtam.És valóban ez az egyik legjobb vitaalap ezt személyesen majdnem naponta tapasztalom is:).Jót lehet filózni az ilyen kérdéseken,és ki tudja?Még a végén lehet olyan dolog,amiben ateista és hívő egyetértenek.
2012. aug. 18. 22:50
 40/78 anonim ***** válasza:
.......és akkor összeomlik a tér-idő kontinuum.......:)
2012. aug. 18. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!