Hogyan népesítette be a földet Ádám és Éva?
Figyelt kérdés
Ha hitelt adunk a bibliában foglaltaknak akkor hogyan szaporodtak el az emberek a földön.Tudtommal Ádámnak és Évának két fia volt.Káin és Ábel.Hogyan lett a többi ember?Ha mégis volt lányuk csak nem írja a biblia akkor az hogyan szülhetett gyermeket a saját testvéreinek?Nem ellentmondásos ez?2012. aug. 18. 09:43
51/78 mustafa33 válasza:
Amikor a gyerek megkérdezi: Apu, miért van annyi nyelv a világon? A kérdés az "Apu, hogy megy be az a nagy elefánt..." kategóriába tartozikk. Valamit csak kellet rá válaszolni, olyat amit megért az egyszerű akkor még buta nép is. Mondhatták volna tudományosan is, de az kínaiul lett volna egy arameusnak. De ha elhisszük, hogy úgy történt Bábelban ahogy írják, akkor miért nem hihetjük, hogy Nimród magyarul beszélt és a többi nyelvek voltak azok amik a zavarodás után lettek? Mert hát ennyi erővel miért ne? ☻
52/78 anonim válasza:
Én ateista vagyok, de tudom, hogy Ádámnak és Évának, 3-megnevezett gyereke volt. Káin, Ábel és Séth, de rajtuk kívül volt még számtalan gyerekük. És a történet már ott megbukik, hogy ki volt Káin, Ábel és Séth felesége? Mert ezek szerint a saját testvéreiket vették el, és az "bűn".:)
54/78 A kérdező kommentje:
Persze!Bűn csak később lett.Milyen hülye magyarázatokat tudtok adni.Isten akkor egyáltalán nem előrelátó és következetes.Az egész biblia tele van ellentmondásokkal.Elképesztő,hogy a mai világban vannak emberek akik elhiszik az abban leírtakat.
2012. aug. 25. 10:35
55/78 anonim válasza:
Bolond vagy. Szerinted Isten milyen egyetlen egy parancsot adott nekik? Nem volt több csak egyeten egy. Az az egyetlen bűn volt és úgy aztán következtek a bűnök, de nem minden rögtön. Tán a parlamentben se változnak folyton a törvények? Nem hiszel Istenben, de úgy beszélsz róla, hogy te okosabb vagy nála. Hogy te mekkora egy csökönyös agyú vagy:S
56/78 anonim válasza:
Végre megvilágosodtam. Isten olyan mint a parlament. Minden érthető lett számomra. Köszönöm, örök hála......
57/78 anonim válasza:
nem azt mondtam, hogy olyan-.-"
58/78 anonim válasza:
Tehát szerintetek Isten megteremtette a földet és vele Ádámot és Évát aztán azzal a pillanattal minden bűnt. Ez tök szupi. Akkor ha Ádám megcsalta Évát.... Kivel? De biztos bűn volt, de hogyan?o.O Na meg nem is lophattak, mert az is bűn. Csak mit loptak volna és kitől?? Szóval értelek benneteket. Tehát akkor tilos volt minden. Grat! Most aztán én világosodtam meg tőletek.....
59/78 anonim válasza:
Ateistákat faggatsz arról, hogy szerintük Isten hogyan teremtette a világot?.....:)
60/78 anonim válasza:
Ugye?:) Dehát én legalább nem forgatom ki a dolgot. Az ateista nem hisz benne, de úgy beszél róla mintha vanXD Ha nem hisz benne akkor mi benne az ellentmondás?:) Akkor elkell fogadni azt a kitalációt amit kitalációnak nevez. Ha nem így van akkor szándékosan vitatkozik vagyis provokátor. Szerintem páran leírták (amit a kérdező kérdezet) és abból egyet se volt hajlandó elfogadni, mert csak provokálásként tette fel! Erről ennyit. Lesz még ellentmondás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!