Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért pártolja annyira Izraelt...

Miért pártolja annyira Izraelt a Hit gyülekezete?

Figyelt kérdés

2012. aug. 16. 19:15
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

"úgy égetnék a más hiten lévőket csakhogy megmentsék azok lelkét a kárhozattól."

Hát igen ez még egy szép öröksége a kereszténységének!Büszkék lehetnek rá,hogy ilyen hülyék is képviselték valaha a vallásukat.

2012. aug. 18. 21:29
 32/54 mustafa33 ***** válasza:
80%-os, én tisztelem a zsidókat a tudásukért, az összetartásukért, a túlélés tudományáért. Tisztelem őket azért amit mint magyarok teljesítettek tudományban, művészetben, sportban. És kárhoztatom azokat a zsidókat, akik bár kevesebben vannak mint az előbb említettek, de mégis minket lejárató bucsmoló szavuk nagy, mert híres médiákban publikálnak. Ezek a paullendvayk, a zsigerből magyargyűlölő firkászok. Akik saját sovinizmusukat is kifordítva a mi nyakukba terítik. Te is hogy írtad? Hogy a magyar a legnácibb nemzet? vagy legantiszemitább? Mindegy. Te is csak szajkózod őket.Hozzájuk hasonlóan nem akarsz tudomást venni arról, hogy kik is az eleve antiszemiták? Kik találták ki a pogromokat? Ezeket például az oroszok, de ők nem antiszemiták ugye? Na légy szíves nézz utána, és ha nem tudod mit műveltek veletek évszázadokon átt, meg fogsz lepődni. A szlovákok azok ugye galamblelkű nemzet, ahogy ők szeretik magukat nevezni. Az nem számít, hogy az államuk 70 ezer zsidójából akiket mind egy szálig deportáltak, csak 600 élő tért vissza. Az nem számít, hogy 500 márkát fizettek minden likvidált zsidójukért a németeknek. Azok pedig a szlovák állam megrendelését 100%ra teljesítették. Ma ott perszehogy nicsen antiszemitizmus, nincs ki ellen (ott magyargyűlölettel pótolják). Ezzel szemben éppen a magyarok adtak menedéket a menekülőknek, amíg nem szálták az országot a németek. De ti csak a mi önostorzásunkat követelitek. Úgy látszik az objektivitás, nem az erősségetek. Aztán csodálkoztok, hogy a világ valójában nem szert benneteket? Az ószövetségben számotokra Istenetek által előírt nacionalista agreszív kizárolagosságotokról ideje lenne lemondanotok. Igaz ennek köszönhető nemzetetek fenmaradása és mégis ez az amit másokra fogtok. Egyszer visszakaptátok kamatostól. Ez baj volt, mert embertelen volt. De azóta is éppen azt vádoljátok a nemzetek gyülekezetében, aki a többihez képest a legkevésbé volt bűnös.
2012. aug. 18. 21:47
 33/54 anonim ***** válasza:
Utolsó!Gratula!Ezt jól írtad,egyetértek!
2012. aug. 18. 21:51
 34/54 mustafa33 ***** válasza:
64%-os nehéz a felfogásod, azt írtam, hogy a HGYsek és hasonló tolakodó szektások égetnék úgy. Hogy a hitesek vesznek példát és tennének túl azon ami az ellenfeleik szégyene (inkvizíció). capisco?
2012. aug. 18. 21:53
 35/54 Hazardteam ***** válasza:
És ezt mégis honnan veszed?
2012. aug. 19. 14:08
 36/54 Hazardteam ***** válasza:
(Egyébként nem vagyok HGY-s, se zsidó, írtam már, de törölték/töröltették a drágák, aztán nagy hallgatás ugye..)
2012. aug. 19. 14:11
 37/54 mustafa33 ***** válasza:
Hazardteam, nem neked írtam. Nézd meg a %-okat.
2012. aug. 21. 21:48
 38/54 Hazardteam ***** válasza:

Az megvan, hogy nem nekem írtad, én arra kérdeztem hogy honnan veszed?

Mármint ezt: "a HGYsek és hasonló tolakodó szektások égetnék úgy. Hogy a hitesek vesznek példát és tennének túl azon ami az ellenfeleik szégyene (inkvizíció). capisco?"

Ismered őket, vagy így globálisan ezt tennék, ha lenne lehetőségük rá a hiteseknek? Mégis mit csinálnának, halálra énekelnék őket? Vagy szétprédikálnák, vagy mi?:) Na mindegy, szóval milyen ráutaló magatartásukról tudsz, amiből arra következtetsz, hogy megalapozott, amit írtál? Attól még, mert nem vagyok hites, vagy 64%-os, kíváncsi még lehetek. Szóval?

2012. aug. 22. 01:33
 39/54 Ozmium42 ***** válasza:

A zsidó imádat nem a keresztény vallásból, és nem a Bibliából ered! A valóság az, hogy ez a beteges zsidó bálványozás a nyugati korszellem terméke és elvárása, amely megfertőzi az egyházakat is, és ezt a szellemiséget utólag próbálják visszavetíteni a Bibliára.

A korszellem tehát azt mondja ki, hogy ami zsidó, az jó, csak jó lehet, zsidó nem hibázhat, zsidó nem tévedhet, zsidó felelősséggel nem tartozik, kritizálni tilos.

Amit "növekvő antiszemitizmusnak" hazudnak, az valójában nem más, mint felhördülés a zsidó pofátlanságon. Általában akkor "nő az antiszemitizmus", amikor elkövetnek valami pofátlanságot, és a közvéleményben nem a feltétlen helyeslés és bólogatás jelenik meg. A valódi antiszemitizmus nem is szignifikáns.

2012. aug. 25. 13:20
 40/54 Hazardteam ***** válasza:
Még sosem találkoztam ezzel a te "zsidó imádatoddal". Mindenesetre érdekes, ahogy globálisan megítélsz tömegeket és elferdíted az igazságot, mintha valaki volnál.
2012. aug. 25. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!