Miért pártolja annyira Izraelt a Hit gyülekezete?

"úgy égetnék a más hiten lévőket csakhogy megmentsék azok lelkét a kárhozattól."
Hát igen ez még egy szép öröksége a kereszténységének!Büszkék lehetnek rá,hogy ilyen hülyék is képviselték valaha a vallásukat.

Az megvan, hogy nem nekem írtad, én arra kérdeztem hogy honnan veszed?
Mármint ezt: "a HGYsek és hasonló tolakodó szektások égetnék úgy. Hogy a hitesek vesznek példát és tennének túl azon ami az ellenfeleik szégyene (inkvizíció). capisco?"
Ismered őket, vagy így globálisan ezt tennék, ha lenne lehetőségük rá a hiteseknek? Mégis mit csinálnának, halálra énekelnék őket? Vagy szétprédikálnák, vagy mi?:) Na mindegy, szóval milyen ráutaló magatartásukról tudsz, amiből arra következtetsz, hogy megalapozott, amit írtál? Attól még, mert nem vagyok hites, vagy 64%-os, kíváncsi még lehetek. Szóval?

A zsidó imádat nem a keresztény vallásból, és nem a Bibliából ered! A valóság az, hogy ez a beteges zsidó bálványozás a nyugati korszellem terméke és elvárása, amely megfertőzi az egyházakat is, és ezt a szellemiséget utólag próbálják visszavetíteni a Bibliára.
A korszellem tehát azt mondja ki, hogy ami zsidó, az jó, csak jó lehet, zsidó nem hibázhat, zsidó nem tévedhet, zsidó felelősséggel nem tartozik, kritizálni tilos.
Amit "növekvő antiszemitizmusnak" hazudnak, az valójában nem más, mint felhördülés a zsidó pofátlanságon. Általában akkor "nő az antiszemitizmus", amikor elkövetnek valami pofátlanságot, és a közvéleményben nem a feltétlen helyeslés és bólogatás jelenik meg. A valódi antiszemitizmus nem is szignifikáns.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!