Hova lett annyi zsidó?
# 29/30
Úgy tenni, mintha én ilyen bombagyár, kuruc (ami napiszar szélsőjobb változata) és hasonló szennyeket olvasnék... Echo TV sajnos nem is fogható nálunk. (Nem, nem cionista összeesküvés :)) Inkább javasolnám pl.: a [link] oldalt. Tudom hogy ebben is kivetnivalót fogsz találni, mert azért mégsem Népszabadság, de nekem megteszi.
Úgy tenni, mintha a történelmet nem lenne szokás a nyertesek által konstans módon hamisítani. Már Egyiptom óta szokás.
Úgy tenni, mintha nem írtam volna le, hogy nincsenek hivatalos források, mivel mindenki hazudik, és tagad. Eszük ágában sincs beismerni, pár befutott buta zsidó kivételével: pl.: Verebes Pista. Most is néztem a Hírtv-t és annyi zsidót látok, amennyit még egy Kibucban sem láthatnék. (Devizahitelekről van szó, amivel tönkretették, teszik a magyarok tömkelegét. Tudom hogy nem tartottak a homlokukhoz pisztolyt, amikor felvették azokat, de mindenki meg lett vezetve; gondoltam elébe megyek az okoskodásnak)
Úgy tenni, mintha a zsidó nem lenne képes a saját társait is pofánköpni, ha abból haszna származik (Lásd Szegedi Csanád... Gyakorlatilag akit csak tudott, pofánköpött)
Úgy tenni, mintha nekem ez lenne az egyetlen hobbim hogy zsidókkal foglalkozzak. Nem, közel sem vagyok olyan tájékozott, és nem is szándékozom az lenni. Van így is elég bajom.
Úgy tenni, mintha te nem mennél a süllyesztőbe az összes többi emberrel, velem együtt akkor, amikor összeomlik a rendszer.
Egyébként még mindig bármilyen zsidókkal kapcsolatos dogma firtatása bizony börtönt vonhat és von is maga után. Nekem ne mondd, hogy ez így igazságos, mert ez is egy hatalmas blődség.
Az antiszemitizmus pedig, ha tényleg ennyire tájékozott vagy, tudnod kéne, hogy buta szó. A kazároknak, akikkel a legtöbb gond van, semmi köze nincs a sémita népekhez. Az arabokkal még mindig semmi bajom nincs. Ezt csak a zsidók és azoknak a bértollnokai hangoztatják.
Mennyivel szívesebben laknék olyan országban, ahol nem kéne a hülye politikával, kisebbségekkel és más problémákkal foglalkoznom.
„Vajon a TV-ben hány percet szentelnek a holokausztnak és hányat a magyar áldozatoknak. Pedig hidd el, több volt számszakilag az utóbbi.
Menj el a terror házába: 300.000 magyarországi zsidó haláláról írnak. Ennél jóval több magyar halt meg a II. V.H.-ban.
Újra jön a kérdés MAGYARORSZÁGON éves szintre lebontva hány perc szól a holokausztról és hány perc a magyar áldozatokról.
UGYE-UGYE!
Nekem nem fáj, ha a zsidó holokauszt fel van emlegetve, csak legyünk már mértéktartóak!”
#29 Berta Wooster
„Saját statisztikát készítettél a tévéműsorokról, vagy valami hivatalos forrásod is van? Az utóbbi érdekelne.”
Na ne! Most komolyan? Arról nem akarod hogy statisztikát csináljak, hogy több az élet ellenes elkövetők aránya a „szoláriumozottak” körében? Erre sincs hivatalos álláspont, mert tilos! De legalább tudsz gúnyolódni!
Akkor a számok, nesze neked:
„Holokauszt” google.com 1.310.000 találat
„Második világháború magyar” google.com 1.420.000 találat
A „holokauszt” szó egyértelmű, egy fogalmat, egy népet, egy népnek a szenvedéseit hivatott képviselni. Ez egy cikk, a nagyból.
A „Második világháború magyar” mindent takar: magyarokat, a magyar államot, a gazdaságot, a magyar kultúrát a Második világháború alatt,…stb.
Adott két dinnye: az egyiknek egy cikke 1,310 kg, egy másik egész dinnye pedig 1,420 kg. Akkor melyik volt többet öntözve, melyikkel van többet foglalkozva, melyik nőtt nagyobbra?
Ja és szerintem túl sokat személyeskedsz. De igen, tudom erre is kéred a statisztikát. Bocsájts meg nekem, nincs kedvem visszaolvasni az eddigi „irományaidat”, és annyira nem vagy fontos személy, hogy erről hivatalos statisztika lenne :DD
"Szerintem nem is személyeskedik annyit, mint kellene. ugyanis van egy dinnye, amit mari néne kopogtatott a piacon, hogy megállapítsa mennyire édes és van mégegy dinnye a nyakadon, amit ha 100 mari néne kopogtatna, akkor sem találnának benne értelmet. Az érveid, a csúsztatásaid enyhén szólva is röhelyesek, rendkívül amatőr az egész. Konkrét kérdésre baromságokkal "válaszolsz" ha pedig mégis úgy teszel, "mintha" akkor is csak névlegesen említed fel, de totál más összefüggésben. Mondok egy példát bubu, hogy tanulgass: A második világháború zsidó áldozatai nem katonák voltak és a meglincselésükben, elpusztításukban sok magyar polgári személy segédkezett. Ezt összehasonlítani a kommunisták politikai tisztogatásainak áldozataival ("békeidőben") vagy a harcmezőkön elesett magyar katonák tömegeivel, akik parancsra, vagy önként, de katonaként vonultak az ellenség felé felfegyverezve.. ráadásul mindezt egy olyan kérdésnél, ami a zsidók hollétével kapcsolatos.. szerintem ülj le és pihentesd a kicsi szájad, mert ha felelned kellene logikából, a kisiskolások is sz@rrá röhögnék magukat rajtad, esetleg kapnál pár galacsint is arra az ossstoba fejedre.
"
Akkor vegyük pontról pontra:
1. A dinnyés hasonlatod nonszensz, sebaj a magyar nyelv nem az erősséged: próbáld meg hát más nyelven, pl. anyanyelveden.
2. Ha nem tudsz érvekkel megcáfolni valamit, akkor igyekszel nevetségessé tenni a következő jelzőiddel: csúsztatás, röhelyes, amatőr, bubu, pihentesd a kicsi szájad, mert ha felelned kellene logikából, a kisiskolások is sz@rrá röhögnék magukat rajtad, ostoba fejed...
3. Szerinted a harcmezőn elesett katonák önszántukból mentek oda. Parancsmegtagadásért háborúban főbelövés jár!
Ha valakinek a nagyapja deportáltként hal meg az nagyobb fájdalom, mintha a harcmezőn hal meg? Szerintem mind a kettő ugyanolyan nagy veszteség.
Ajánlok egy jó kis dalt, a személyeskedő, ostoba és gúnyolódó és gyűlölködő szavaidról ide soroltad magad:
*Ajánlok egy jó kis dalt, a személyeskedő, ostoba, gúnyolódó és gyűlölködő szavaiddal ide soroltad magad:
Még mielőtt nyelvleckét próbálnál adni!
Jah.. én is ajánlok egy jó dalt, hátha magadra ismersz:
"Ugyan már.. most azon vagy ennyire kiakadva, hogy kiröhögtelek? De hát, ha egyszer hülye vagy, akkor most én mit csináljak? Ne rám haragudj, talán én csináltalak ilyenre te kis ügyifogyi?:) Ennyire nem kell mellreszívni öcsi, ez csak net. Különben is, nem illik elvenni más örömét.. nemigaz, hogy már ki sem röhöghetlek! Smucig vagy, vagy miva'?:)"
Tudod öcsike, én abban a korban nőttem fel, amikor az emberek még megadták egymásnak a tiszteletet, amikor még szégyen volt az, ha a másikkal trágár hangnemben beszélsz, ha lehülyézed.
Ne érts félre nem vagyok 60 éves, de ellentétben veled nem az a másodállásom, hogy a pattanásaim nyomogatom, nézvén magam a tükörben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!