Hova lett annyi zsidó?
nos nem jól tudod.nekem azt mondták a szakértők, hogy közel 6.millió zsidót öltek meg.
És akkor nem beszéltünk a máshova tartozókról
Sok sok Roma, egyszerű emberek akik nem akartak háborúzni,
Lakosság, kb. 2000. Jehova Tanúja, de voltak olyan egyház tagok akik rejtegettek másokat, és ha rájuk találtak azokat is megölték.
I világháború nem a második.
. Több mint kilencmillió katonát mészároltak le, a polgári áldozatok száma pedig szinte csillagászati volt
Egy enciklopédia becslése szerint a II. világháború áldozatainak száma elérte a 60 milliót.
Nos iszonyat.
Egyrészt azok a zsidók közül, akik nem Izraelben vannak, egy idő után néhány beolvad. Tudom, hogy a zsidók nagyon nacionalisták, de vannak kivételek. Példaképp: A nagymamám unokatestvérének a családja kiköltözött Szlovákiába, mikor még gyerek volt, tehát ő még magyar volt. El vett egy szlovák embert, aki valamennyire tudott magyarul. Neki kerek perec megmondták, csak magyarul beszélnek otthon, úgyhogy ő megtanult magyarul. A 3 gyerekük közül csak az egyik tud perfekt magyarul, a többi megtanulta a kötelező szlovákot, de a magyarhoz lusták voltak. Megértenek, ha magyarul beszélsz, de nem nagyon. Viszont a harmadik generáció, már egyáltalán nem beszél magyarul. Tudják, hogy a nagyszüleik magyarok, de ők nem igazán azok. Pedig ha megkérdezel valakit azt mondja a külföldi magyarok magyarok maradnak. Hát a zsidók egy részével szintén ez történik.
A többi része már csak azért sem marad zsidó, mert a világ nagy része antiszemita.
Harmadrészt a második világháborúban nem volt zsidó állam, Izrael 1948-tól van. Amikor megalakult, egy zsidó, akik Németországban, Usa-ban Kanadában, meg a többi országban lévő "mocskos zsidó" elköltözött, és rendes izraeli állampolgár lett. Persze nem csak akit elítélnek, de az elismert emberek is, de ez mindegy. Szóval ezekre az emberekre nem mondják, hogy zsidó, hanem héber.
"az a 6 millió abszurditán már"
Miért is? A Szovjetunióban 25 millióan haltak meg, a lengyeleknél 5,7 millióan, és ezeknek jelentős része volt zsidó. Tőlünk is elvittek vagy félmilliót. Ne csak Auschwitzot számold, hanem azokat is akiket helyben Belorussziában vagy Ukrajnában agyonlőttek.
Nem bántás kép írtam a hat milliót.:(
Jobb lett volna ha egyet sem végeznek ki.
Csak azon csodálkoztam most én is, hogy a több mint 60. millió emberből a 6.millió az 10%.
Bocsánat nem rossz szándék csak most kapcsolok, hogy nekem azt tanították, hogy több volt az izraelita áldozat, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!