Antiszemiták, ti mit gondoltok a zsidókról, miért utáljártok őket?
kedves utolsó
nyilván egy magyart (vagy bármilyen nép közül valót) sem ismersz akire illik az amit írtál
1: Nem hizsem hogy csak azsidókat utálnák! Azaz inkább a saját sikertelenségük okát háritják át!
": Ahogy irták korábban is a pénzkozpontuság és a precizitás amivel mindent és mindenkit kizsákmányolnak! Lásd a mai politika vajon mire megy ki? Magyaro ország az euban a legnagyobb édesviztartalékkal rendelkező ország! Mi a legnagyobb jövedelmet hozo ipar manapság a világon? Az ásványviz ipar! ergo Elcsesszük a politikát hogy az emberk éhen haljan vagy kivándoroljanak potom pénzért megveszük az országot és marha nagyot kaszálunk!
vannak antiszemiták, de a legtöbben nem azért utálják őket, mert zsidók, hanem a viselkedésük miatt én pl azért utálom őket mert számtalanszor meggyalázták nemzeti jelképeinket, történelmünk nagy alakjait és a kormány még meg is védi őket az adózók pénzéből lásd: Dániel Péter
A másik dolog meg az amit Izraelben művelnek a palesztinokkal
ép eszű ember nem fogja ezeket védeni, ez nem antiszemitizmus, ez az igazság, ha valaki azt mondja antiszemita, az nem akar szembenézni az igazsággal és nem akarja, hogy felelősségre vonják, és ezzel is csak provokálják az embereket, ami még nagyobb gyűlöletet vált ki, az antiszemitizmus nagy hülyeség, mivel ők is ugyan olyan emberek mint mi, őrájuk is ugyan úgy vonatkozik a törvény mint bárki másra. Nálam nem számít ha zsidó származású valaki, nem fogom elítélni csak ezért, hiszen köztük is van normális, származásával vissza nem élő zsidó, aki képes együttműködni másokkal és normálisan beilleszkedni
Nos Én nem vagyok antiszemita.
sőt egyetlen emberi nemzetet sincs felmagasztalni sem, megszidni, nem az Én reszortom
Ha valaki olvasta a bibliát, az nagyon jól tudja, hogy ez a nemzet, még az Istenük ellen is sokszor fellázadt, pedig nagyon sokszor kikaptak ezért de nem tanultak belőle.
Nos ha a teremtő nem tudta megváltoztatni őket, mennyivel inkább mi emberek nem tudunk változtatni ezen.
Különben pedig a jelenlegi állapotukért és múltbeliekért csak saját magukat okolhatják, hiszen elátkozták önmagukat.
Hogyan?
Nos amikor Jézus kivégzését követelték ezt kiabálták:
"Vére rajtunk, és a gyermekeinken"
Ezzel azt akarták mondani, hogy vállalják a felelősséget Jézus haláláért, ők is és a gyermekeik is.
Gondolván hogy bűnös nem ártatlan.
Nos Jézus mint tudjuk ártatlan volt és ezért felelősség terheli őket és a leszármazottakat is akik nem ismerik el a messiási szerepét.
Azóta sincs béke köztük mint valaha Salamon idejében volt.
Fel nem tudom fogni, hogy ezt a kérdést még miért nem törölték a moderátorok...
De amíg még itt van: Talán ha alaposan és objektíven tájékozódnának az emberek, nem csak a kuruczról, a metapédiáról, a barikádról stb., vagy legalább az ott olvasott bizonyíték nélküli állítások igazságtartalmát leellenőriznék hiteles forrásokból, akkor nem lenne ennyi felesleges és értelmetlen gyűlölködés.
Jut eszembe egy alig két hetes, teljesen hiteles hír: tudtátok, hogy a Jobbik vezető tagjai közül legutóbb Szegedi Csanádról derült ki, hogy zsidó felmenői vannak? :D
Idézet a cikkből:
"Zsidó felmenőiről azt mondta, hogy nem tudott róluk, és az új információknak még ülepedniük kell, de a Kárpát-medencében soha nem a származás számított, hanem az, hogy ki hogyan viszonyul a magyarság ügyéhez. „A magyarság mindig vállalást jelentett és nem valami faji felsőbbrendűséget” – fogalmazott."
Micsoda pálfordulás... :DDD
Szerintem jobb lenne, ha mindenki önként elkezdene az ősei után kutatni, legalább egy-kétszáz évre visszamenőleg. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!