Szerinted világviszonylatban csökken vagy éppen nől az antiszemiták száma?
zsidó népet, zsidó vallást, vagy Izraelt gyűlölőkre gondolsz? vagy az úgynevezett "zsidó"-nak nevezett embereket gyűlölőket, szal akik lezsidóznak mindenkit aki tisztességtelen és mellette gazdag befolyásos hatalommal visszaélő, stb.
tág a kör.
Kamumail:
Aki az általad említett dolgok egyikét utálja, akkor az alapból utálja az összes többi zsidókkal kapcsolatos dolgot.
" Majd egyszer a világ összefog és eltiporják őket."
Érdekes.
Vannak olyanok akik azt mondják, hogy avilágot a zsidók irányítják. Ha ők irányítják akkor eggyik ország se foglya megtámadni.
Amíg az USA a szövetségesük és míg az EU az usa szövetségese nem valószínű.
Nem hinném. én pl nem szeretem Izraelt, nem szeretem a holokauszt vallást és a sok antiszemitázós szöveget, stb. Viszont nem utálom a zsidó vallású embereket illetve a zsidó kisebbséget.
Előítéletem nincs elég. Cigányból találkoztam már k.rva sokkal így van elég tapasztalatom, de zsidó utálatra nincs még elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!